Geduldig. Een luisterend oor. Weet dit goed te onderbouwen. Geeft vertrouwd gevoel.
Zeer goede uitleg van wat mogelijk is, ook over de te voeren strategie. Echt behulpzaam bij tussentijdse vragen/problemen. Alles als zeer prettig en professioneel ervaren.
Na een slechte ervaring met een andere advocaat was Muriël Nolet een verademing, zeer meedenkend en deskundig. Mijn "zaak" is door Muriël naar volle tevredenheid door haar afgehandeld.
relevante punten uit het arbeidsrecht op heldere manier uitgelegd. Mooi onderhandelingsresultaat bereikt. Makkelijk bereikbaar voor kort tussentijds overleg.
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden , de gevraagde en ongevraagde advisering, de tijdigheid van uitgebrachte stukken en de prettige communicatie.
Zelf tijdens haar vakantie kreeg ik direct advies van haar. Top advies en zeker een top betrokkenheid.
Altijd kundig en vriendelijk advies.
Ik werk al een aantal jaren, vanuit mijn functie als HR adviseur, met grote regelmaat samen met Els Unger. Dit met name wanneer wij binnen de organisatie met arbeidsrechtelijke vraagstukken te maken hebben. De adviezen van Els Unger en haar ondersteuning zijn altijd zeer deskundig, onderbouwd en met een persoonlijke touch. Voor mij zeer waardevol.
Zeer prettige ervaringen met dit kantoor, zowel met Bruno van Els, Muriel Nolet als met Els Unger. Zij beschikken over grote deskundigheid op specifieke gebieden als arbeidsrecht en bestuursrecht. Zeer betrokken en geven goede adviezen. Ik beveel dit kantoor aan.
prima advies, duidelijk
Heldere, doeltreffende en dus bruikbare advisering zonder onnodig gedoe eromheen.
Ik beveel diensten van mr. Unger aan. Zij is een deskundige en betrokkene advocaat. Haar manier van communiceren heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb een hele goede ervaring.
blijft zeker druk op de ketel houden en is met mijn zaak heel betrokken
In achteraf moeilijke zaak, ondanks negatief resultaat Positief gevoel overgehouden. Betrokken, pro actief, deskundig en zeer menselijk Aanrader.
In verleden jarenlange kwetsbare zaak door Els Unger met goede afloop behandeld! Kon me geen betere (lieve) advocate wensen! Ook sinds kort mailcontact gezocht met Els Unger voor advies via mail. Op korte termijn meteen mail met advies terug ontvangen!
Els Unger doet bijna alles voor mijn en voor Pisa ijs en dat al meer dan 25 jaar
Ik heb ooit een arbeidsrechtkwestie gehad die tot een rechtszaak leidde. Els Unger heeft dat voortreffelijk gedaan. Met grote betrokkenheid en nauwkeurigheid. Verder werd alles voor mij heel begrijpelijk uitgelegd. Dat is niet bij alle juristen het geval. Els Unger toonde grote betrokkenheid en dat gaf een vertrouwd gevoel. Uiteindelijk hebben we die zaak dan ook dik gewonnen. Zeg maar 6-0, 6-0.