Supergoeie en vriendelijke service!!

Behulpzaam, netjes en goede service! Zeker een aanrader!

Dacht super goed maar toch al vrij snel een mankement aan de auto

De verkoop, de vriendelijkheid was super. Hebben een super mooie auto gekocht maar al snel na verkoop toch een mankement aan de auto. Staat nu bij de garage en hopelijk wordt dit opgelost door autogarant wat wij erbij hebben ontvangen en zo niet dan hopelijk met Hoex en Baas iets regelen. Dit wordt opgepakt door de garage. Dus even afwachten hoe dit uit gaat pakken. Wel een domper op de feestvreugde. Vervolg op mijn verhaal. Alles perfect opgelost met dank aan hoex en baas do voordat zij zo vriendelijk zijn geweest om de helft van de kosten op hun te nemen Bedankt voor de goede service.

Middelblok 102

2831BP Gouderak

Over Hoex & Baas Automotive

Wij zijn super trots dat we dit mooie autobedrijf zijn gestart na meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen de Automotive. Bent u op zoek naar een andere auto? Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomauto.