Laden reviews...
166 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze verzameling reviews toont veel positieve ervaringen met duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Klanten melden consistente service en transparante kosteninformatie. Overall wordt de service als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Ze zijn altijd vriendelijk en denken goed mee.
17 June 2026
Cath
Hoogeveen
Op redelijk korte termijn afspraak te maken voor onderhoud, vooraf wordt uiteen gezet hoe de garage werkt, dus eerst wordt alles nagezien, als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, wordt dat eerst besproken. Auto staat op afgesproken tijd weer klaar
17 June 2026
Herman h. Meerholz
Kerkenveld
Geweldig snel opgelost, Monteur Juriaan een compliment ( topper). De rest zijn ook allemaal toppers.
16 June 2026
Aaldert en Riëtte
Hollandscheveld
Zo vlak voor Mijn vakantie de veer van voorwiel gebroken Alles opzij om mij zorgeloos op vakantie te laten gaan Super geregeld Emiel en Bas en natuurlijk de werkplaats jongens Top geregeld Bedankt
12 June 2026
Edwin runhart
Zuidwolde
Bedankt voor de snelle service!
10 June 2026
Patrick
Hoogeveen
Auto voor de apk en distributieriem moest vervangen worden. Was even verzet omdat het druk was, maar prima geholpen
8 June 2026
Frank
Hoogeveen
Weer op een fijne, deskundige manier geholpen. Ik kan met een gerust hart de komende tijd weer rijden.
5 June 2026
Jacomijn
Zwolle
We zijn al jaren klant en dat zegt genoeg.
2 June 2026
Gerrold
Hoogeveen
Alles altij volgens afspraak en van tevoren prijsafspraak klopt altijd TOP.
2 June 2026
Otto de Boer
Hoogeveen
mijn ervaringen zijn heel goed. ze broberen altijd met je mee te denken.
31 May 2026
Aly
hoogeveen
Mijn eigen daeler had aangegeven dat m'n distributie riem binnenkort vervangen moest worden, otten bekeek het onderhoud boekje en de kilometer stand blijk ik nog enkele jaren vooruit te kunnen. Net als m'n koppeling die zou ook aan vervanging toe zijn, na controle bij otten bleek hij inorde te zijn. Gelijk daar een zomer check laten uitvoeren, nu ga ik met een gerust gevoel met de auto op vakantie. Dit autobedrijf is beslist een aanrader.
30 May 2026
Henk
Elim
mooie auto gekocht, netjes afgeleverd en behulpzaam. Enige min puntje was dat hij een week later afgeleverd werd dan eerst de afspraak was. Maar dat lag niet helemaal aan Otten maar ook aan het poetsbedrijf.
Jantinus Benjamins
Nieuweroord
Zoals altijd een goede communicatie met Emiel aan de balie. Tevens is de leidingevende zelf ook betrokken in het bezoek en de uit te voeren werkzaamheden. De monteurs allen in professionele werkkleding en ook correct naar mij als klant. De checklist van de monteur en de rekening nadien laten duidelijk zien wat er aan het voertuig is gedaan. Ook een advies wordt hier bijgeschreven. Geen verrassingen nadien. Hier ben je op het juiste adres, Vakmensen!
Ronald
Hoogeveen
Onderweg met de caravan naar de volgende camping, STOP MOTOR PROBLEMEN. Blijkt een oververhitte motor te zijn. Na wat onderzoek bleek de koelvloeistof te laag te zijn. Bijvullen of toch maar professionele hulp vragen. Wij stonden vlakbij autobedrijf Otten. Daar binnengelopen en mijn verhaal gedaan. Ondanks een volle agenda is meteen gekeken wat er aan de hand was. Slang kapot. Na wat belletjes geregeld dat de slang de volgende ochtend in huis was en netjes gerepareerd. De volgende dag konden wij onze reis weer voortzetten. Autobedrijf Otten: Topbedrijf! Nogmaals bedankt.
Paul
Berlicum
Altijd wordt alles goed uitgelegd wat er aan de auto gedaan moet worden ..
25 May 2026
Jan
Nieuw Balinge
Ook als het druk is (wat een prettige bijkomstigheid is) merk je er weinig van.
23 May 2026
Sjaak
Groningen
Opgelicht
Beveelt niet aan
21 May 2026
Gerard van der hoek
Hoogeveen
Ik waardeer de duidelijke communicatie en professionaliteit.
21 May 2026
Robbert
Hoogeveen
Naast de jaarlijkse APK zijn enkele reparaties aan mijn auto weer prima uitgevoerd.
13 May 2026
Henk
Hoogeveen
Mijn auto hier gebracht voor een APK en grote beurt. Er werd goed gecommuniceerd over wat er gedaan moest worden en de kosten. Vriendelijk personeel en fijne garage!
13 May 2026
Pascaline
Hoogeveen
Bas, eigenaar van autobedrijf Otten, heeft ons uitstekend geholpen. 's Ochtends gebeld, 's middags de auto keurig opgepoetst klaar voor een proefrit. We waren zo tevreden over de auto, dat we onze konden achterlaten en deze konden meenemen. Bas kwam erachter dat de APK snel zou verlopen. De jongens in de werkplaatst waren erg druk (zagen wij met eigen ogen), maar hij maakte een plekje vrij om excellente service te regelen. APK gedaan, auto afgeleverd, omdat we van ver kwamen. Fantastisch!
12 May 2026
Alides Anton
Rijssen
Het was de eerste keer dat ik de garage bezocht; ik had een afspraak en alles verliep prima. De auto was op tijd klaar.
Sam
Hoogeveen
Bus is in goede handen bij Otten.
Pieter
Ruinen
Fijn geholpen en snel. Vriendelijk personeel
Joop
Hoogeveen
Fijne betrouwbare garage waar ze de klant nog kennen.
5 May 2026
Sander
Koekange
Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.
Buitenvaart 2201
7905SZ Hoogeveen