Erna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.391 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Deze verzameling reviews toont veel positieve ervaringen met duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Klanten melden consistente service en transparante kosteninformatie. Overall wordt de service als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Erna
Hoogeveen
Goed geholpen met een passende oplossing!
Ruben
Hoogeveen
Gisteren mijn auto, welke ik ook bij Otten heb gekocht, weer voor de apk gebracht. Ook gelijk weer een beurt gehad, incluis airco. Toen ik mijn auto bracht dacht men gelijk aan het verwisselen van mijn zomerbanden voor de winterbanden. Dit is dus het meedenken wat Otten doet. Ik ben al jaren zeer tevreden over hun werkzaamheden en vooral ook de klantvriendelijkheid en meedenken. Dit is heel belangrijk voor de klant. Ik adviseer hun ook onder mijn vriendenkring. Zij zullen er geen spijt van krijgen om ook klant bij Otten te worden.
Herma
Hoogeveen
Ik ben al jaren klant bij Otten en alleen maar goede ervaringen! Snelle en goede service, altijd goede reparaties, vriendelijk personeel en goede koffie!
1 October 2026
Ragna
Hoogeveen
Perfect behandeld, komen graag weer terug bij jullie.
30 September 2026
Hans
Hoogeveen
Enorm snel en fijn geholpen
26 September 2026
Zoë
Hoogeveen
Duidelijke afspraken goede service. Fijn personeel vriendelijk en mooi en schoon bedrijf.
23 September 2026
tevreden klant
19 September 2026
jan van dalsem
elim
Auto moest voor APK er werd gebeld voor dat er vervangen of hersteld werd goed overleg dus voor werkzaamheden.
19 September 2026
Hilberto
Hoogeveen
Goed verzorgd kon ik mijn auto na korte tijd weer meenemen. Vol aandacht is zij voorzien van 2 nieuwe banden. Ik heb iedere keer weer het gevoel dat er zo goed geluisterd is naar wat er is en adequaat wordt gehandeld. Ik voel me dankbaar met autobedrijf Otten.
17 September 2026
Gaya
Beilen
De tweede beurt bij Otten voor mijn Mercedes CLS 450 4matic en ik weet zeker dat ik terug kom voor de volgende. Ook zijn zij bereid mijn Mercedes 350SL uit 1972 in onderhoud te nemen en deze vertrouw ik zeker aan hen toe. Goede en persoonlijke service! Top!
16 September 2026
Jeroen
Hoogeveen
Mijn auto voor onderhoud bij Autobedrijf Otten gehad, perfecte service. Na anderhalf uur werd ik al gebeld met de uitkomst en ze overleggen over wat ze tegengekomen zijn en wat daarvan de kosten zijn. Fijn ook dat ik een leenauto kan gebruiken. Top service!
15 September 2026
Renate
Ommen
Eerlijk advies, heldere uitleg en marktconforme prijzen.
13 September 2026
Patrick
Hoogeveen
Snelle en goede service gehad!
8 September 2026
Maikel
Hoogeveen
Al meerdere jaren klant ben ik blij met de klantgerichte werkwijze van alle medewerkers. Men gaat voor kwaliteit en heeft oog voor kostenbesparing.
6 September 2026
Arjan
Hoogeveen
Prima ervaring. Was eerste keer ivm garantie voor mijn KIA. In Hoogeveen zit geen KIA dealer maar bij Otten hebben ze een KIA specialist en die mag ook het onderhoud doen... ivm de verlengde garantie van KIA. .. 1 klein minpuntje. De leenfiets was zonder ondersteuning ;-). (ben ik ook niet meer gewend) Gelukkig hoefde ik niet zo ver te fietsen :-).
2 September 2026
Roel
Noordscheschut
altijd goed geholpen
30 August 2026
Els
Hoogeveen
Auto gebracht voor APK, leenauto mee. Zeer fijn in contact, zowel telefonisch, als met brengen van de auto en ook het ophalen weer. Alles ziet er netjes uit, vriendelijke mensen. Zeer tevreden!
29 August 2026
Ilse
Hoogeveen
Er wordt altijd contact opgenomen voordat de reparaties uitgevoerd gaan worden. Netjes een prijs schatting van de kosten die gemaakt gaan worden.
24 August 2026
Annelies
Hoogeveen
uitstekende service , denken mee , houden zich aan afspraken en vergeten de humor niet
22 August 2026
John
Hoogeveen
even zonder afspraak langs gegaan om olie bij te vullen, staan direct klaar om je te helpen, snelle service !!!
19 August 2026
Arend
Hoogeveen
Prima autobedrijf, wat afspraken nakomt, en goede sevice verleent. Duidelijke omschrijving factuur. Echt een aanrader.
15 August 2026
Frits
Nieuweroord
Altijd eerlijke en vriendelijke service. We zijn al jaren klant!
4 August 2026
Lianda
Hoogeveen
Voor het tweede jaar onze Renault Twingo voor onderhoud en APK aangeboden. Nette, schone garage. Vriendelijk ontvangen met direct de prijsopgave. Vooraf werd er aangegeven dat zij zouden bellen als ze iets vinden. Bij de meeste garages is dit altijd zo. Nu slechts twee zaken, ruitenwisser en vloeistof. Super snel en ze sturen direct een bericht als de auto klaar is. Dus je hoeft niet de hele dag af te wachten. Nogmaals: zeer tevreden!
31 July 2026
Ruud
Nieuwlande
Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.
Buitenvaart 2201
7905SZ Hoogeveen