Nette garage.

Nette garage met ervaren monteurs. De apk afkeur punten waren ook echte afkeurpunten. Je kunt er netjes wachten met een bakje koffie.

klantvriendelijk en vakkundig

Mijn auto bij Otten gebracht voor APK, een onderhoudsbeurt en reparatie. Naar volle tevredenheid geholpen. De auto had een lijstje van zaken die gerepareerd en vervangen moesten worden, en dat is met inzet van een extra monteur gelukt in één dag. De factuur viel wat lager uit door een meevaller. Bij de dealer heb ik ervaren dat kennis en kunde mbt reparaties bij wat oudere auto's niet zo goed is als gehoopt, en je moet maanden vooruit plannen om op tijd te zijn voor een APK. Bij Otten kun je tenminste nog redelijk snel terecht. Verder keurige werkplaats, klantvriendelijk ontvangst en nette leenauto.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Deskundig, vriendelijk geholpen. De manier waarop ze werken geeft vertrouwen . Een bedrijf dat je ook bij vrienden aanprijst.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zeer goed geholpen door super vriendelijk personeel

Hartelijk welkom en super vriendelijk en goed geholpen.

• Ik heb een auto gekocht

Ontzettend goed

Ik bracht de auto heen met een te hoge motor temperatuur, ze hebben ontzettend goed geholpen. Heel vriendelijk en transparant.

• Ik heb de werkplaats bezocht

goede service en duidelijk.

Achterwiel liep aan smorgens gebeld kon binnen een uur langskomen en smiddags de auto gerepareerd top.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zoals altijd, weer heel accuraat geholpen

Heel kundig en accuraat geholpen. Bijzonder klantvriendelijk!

Topservice!

Vanwege een langzaam leeglopende band en een weekend op Texel in het vooruitzicht ben ik langs Otten gegaan. Ze konden binnen een uur twee nieuwe bandjes op de auto monteren. Tussentijds kreeg ik nog de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer naar het stemhokje. Zoals altijd werd ik fantastisch geholpen

Weer vlotte service

Na uitstap naar Toyota dealer weer terug bij Otten voor de vertrouwde service

Prima geholpen

Volt geholpen, alles goed nagekeken

Onderhoud uitstekend

Belde voor een onderhoudsbeurt. Kreeg direct prijsopgave en kon dezelfde week terecht op afgesproken tijdstip. Klus geklaard ruim binnen de vermelde tijd. Was niet eerder klant maar kom hier zeer zeker terug.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Uitstekend en vriendelijk geholpen met aankoopkeuring!

Aardig aan telefoon. Afspraak binnen zeer korte termijn. En erg vriendelijk behandeld!

Snel en vakkundig geholpen

Ik werk in Hoogeveen en vond het toch wel makkelijk om hier mijn winterwielen te laten vervangen voor de zomerwielen en dat hebben ze dus snel en vakkundig gedaan.

Uitstekende dienstverlening

Goed geholpen en prima geadviseerd.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service en duidelijke communicatie

Perfect geholpen, duidelijke communicatie over de kosten en een snelle planning.

Zeer goed service

Alles wordt goed uitgelegd web en wat de kosten ongeveer worden

Altijd goede service

Goede service, personeel helemaal top

Weer tip top!

De oude ‘Sprinter’ foodtruck heeft elk (voor)jaar wel kuren als ie uit de winterstalling komt. Dit keer wisten de mensen van Otten een aanvankelijk ‘onverklaarbare’ elektrische storing toch weer op te sporen. Vakmensen! En verder qua onderhoud, APK ed ook alles oke en ook nog betaalbaar. Een leenauto voor €12,50 (kijk maar eens in het westen wat je daar betaalt aan garages…)

Het was weer geweldig.

Ik heb het service plan van Otten. Dat is zo goed dat je niet in eenkeer voor hoge kosten komt te staan. Dan betaal je de onderhoudsbeurt gespreid per maand. Het is afhankelijk van wat service plan je hebt. Dit is wel een aanrader.

snelle service

bij een probleem met de auto , plannen ze je direct in en wordt het correct opgelost

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goed bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb.

Goed bedrijf, altijd bereid om mee te denken. Nooit problemen. Aanrader!

Goed!!!

Ik had de afspraak verkeerd in m’n agenda gezet! Ze gezorgde direct voor dat het alsnog voor dat m’n auto nagekeken kon worden Goed en professioneel! Auto is goed nagekeken. Ben zeer tevreden !!

Prima autobedrijf.

Prima bedrijf met een vriendelijke en correcte benadering! Doen niets met de beurt wat niet nodig is en als er wél wat moet gebeuren dan wordt je eerst geïnformeerd.

goede service, betrouwbaar, deskundig

Klantvriendelijk, leveren goede kwaliteit, prima service, altijd vriendelijk en meedenkend.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prachtig mooi bedrijf met ontzettend vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staan.

Gisteren auto voor APK gehad en een beurt laten geven. Alles uitgevoerd zoals was afgesproken.

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.