Perfect geholpen

Perfect geholpen, duidelijke communicatie en van tevoren van de kosten op de hoogte gesteld

Zoals het moet zijn

Gedurende de dag werd ik op de hoogte gehouden van "probleempjes" die men tegen kwam met daarbij het voorstel wat hiermee te doen. Uiteindelijk een goede APK + onderhoudsbeurt naar tevredenheid. Ach, en overal moet je betalen maar de ongedwongen sfeer en de niet zakelijke benadering maakt het allemaal persoonlijk. Daarom garage Otten !

Super!

Na een wat mindere ervaring bij een andere garage, besloten mijn auto bij Otten te laten keuren. Ik werd thuis gebracht en weer opgehaald. Ook werden er geen onnodige kosten gemaakt. Kleine reparaties werden direct uitgevoerd. Al met al een prettige ervaring. Ik breng zeker vaker mijn auto naar Otten. Super bedankt, mannen!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Was al goed, nog weer beter!

Onze bedrijfsbus was aan onderhoud toe en na een goed onderbouwde offerte voor alle kosten met duidelijke uitleg is deze weer in absolute topstaat! Elke keer weer verbaasd over de vakkundigheid en duidelijkheid van de uitgevoerde werkzaamheden. Top adres!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ik ben tevreden over de gang van zaken.

Wordt vriendelijk behandeld ,ze willen je altijd helpen als dat mogelijk is . Tot dus ver te vreden.

Altijd goed

Goede personelijke service zeer correct

• Ik heb de werkplaats bezocht

Fijn bedrijf. Zou het iedereen aanbevelen.

Zeer tevreden over het service plan. Zoals altijd, fijn contact en zonder problemen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zeer tevreden, klantvriendelijk en deskundig.

Zeer goed en vriendelijk/deskundig geholpen bij aanschaf van nieuwe auto.

zoals altijd, goed!

goede service, goed overleg..

Uitstekende service

Al jarenlang brengen we onze auto’s naar Otten. De service is top, het contact verloopt heel erg goed wanneer er iets niet goed is met de auto. De auto laat ons ook nooit staan. Ze zijn erg kundig en nauwkeurig. We hebben altijd veel vertrouwen in het autobedrijf.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Mijn auto in goede handen

Fijn om mijn auto in vertrouwde handen achter te laten. Deskundige mensen die precies weten wat mijn auto nodig heeft. Ik voel me dankbaar dat jullie zo goed voor (mij en) mijn auto zorgen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Je wordt er goed ge holpen. Vriendelijk personeel.

Geweldig goed bedrijf

Hele goede service .

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zeer sympathieke en meedenkende medewerkers en monteren bij Otten.

Leveren goed werk voor een correcte prijs. Kom hier al jaren met diverse auto's die niet meer onder dealergarantie vallen. Goed persoonlijk kontakt ook.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima en prettige service!

Fijn geholpen. Prettig om hier te komen en vlotte service voor weer gerust te rijden! Hartelijke groet, Joop Wiersema. Hoogeveen.

Gewoon altijd goed geregeld

Correcte afspraken. Gewoon goed

• Ik heb de werkplaats bezocht

Vriendelijke mensen die goed meedenken

Een positieve ervaring

Prima garage

Goede communicatie over defecten en advies

• Ik heb de werkplaats bezocht

Altijd uitstekend geholpen: klantvriendelijk en sevicegericht!

Contact vooraf en ook ter plaatse is prima. Er wordt zorgvuldig overlegd en teruggekoppeld bij onverwachtse bevindingen. Ervaringen zijn positief en ik raad dit bedrijf ook ten zeerste aan!

Prima bedrijf

Je wordt perfect geholpen heb alleen goede ervaringen mee.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Service is goed, bereikbaarheid ook. En reparaties of onderhoud worden altijd in goed overleg gedaan. Gaat er iets niet zoals de bedoeling was, dan word het netjes opgelost. Ik ben dik tevreden

uitstekend

van te voren precies verteld wat er moest gebeuren en ook nog een telefoontje gekregen wat alles bij elkaar ging kosten, zeer goede service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Werkzaamheden boven verwachting uitgevoerd!

Onze Volvo XC opgehaald en weer versteld van de gevraagde en uitgevoerde werkzaamheden. Goed vooraf geïnformeerd, perfect uitgevoerd en nadien duidelijke uitleg gekregen van de nieuwe installaties. Bas en Team: ontzettend bedankt, met vertrouwen weer op weg! Absolute aanrader!

Ik kom al jaren

• Ik heb de werkplaats bezocht

Kwam van ver, de auto was gereserveerd en hele goede eerlijke communicatie!

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.