"Zoals altijd goed "

Prima serviceniveau

Problemen prima opgelost

Problemen prima opgelost

• Reden bezoek Andere reden

Zoals altijd: vriendelijk en o.k.

Tja, wat moet ik hier nog aan toevoegen. Zoals gewoonlijk dik voor mekaar. En mocht er toch achteraf nog wat zijn, dan hoef ik maar te kikken. De beurt is naar wens uitgevoerd. De auto rijdt als een zonnetje, maar dat deed hij toch al.Dik 20000 km. is natuurlijk voor een renault nauwelijks de moeite waard.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super geholpen vrienlijk personeel.

Het was de eerste keer dat ik bij de Renault garage kwam ik ga met veel plezier er weer naar toe

• Reden bezoek N.v.t.

uitstekend

mooie snelle wissel

rappe bandenwissel

uitstekend

zeer goed geholpen auto weer helemaal schoon van binnen ben zeer zeer tevreden ondanks de corona

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima geholpen en kosten volgens afspraak.

super!

heel aardige mensen die je te woord staan, je voelt je helemaal thuis.

Correct en effectief

Precies op tijd en correct volgens de corona maatregelen geholpen. Lekker zitje plus thee en na de afgesproken tijd de klus geklaard!

• Reden bezoek Andere reden

Alle afspraken zijn keurig uitgevoerd

Afspraak uitgesteld. Hierover werd gebeld. Prima. Zomer banden verwisseld en vernieuwd. Keurig. Airco gecontroleerd.

• Reden bezoek Andere reden

Heb nog niet zoveel ervaring

Tot nog toe erg vriendelijk

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Uitstekende service

Alles op tijd en naar alle tevredenheid gedaan

Super service!

Prettig geregeld met de haal- en breng service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht!

Eind vorig jaar een mooie Clio 1.5 Dci gekocht met zeer weinig kilometers. Na een aantal weken bleek dat deze auto olie verbruikte, eigenlijk best veel. 1 liter op 2000 km. Een aantal keren terug geweest en de auto bleef olie verbruiken, dit was best vreemd voor een diesel met zo weinig kilometers. Uiteindelijk gingen ze nu de motor eens grondig checken waardoor ik de auto een goede week kwijt was. Gelukkig stelde ABD Heerenveen een auto beschikbaar zonder kosten. Na twee dagen bleek dat er in twee cilinders een kras zat waardoor de motor olie verloor. Dat was in eerste instantie slecht nieuws. De chef werkplaats stelde mij gelijk gerust dat er op garantievoorwaarden een nieuwe motor in kwam, daar was ik superblij mee! Binnen een aantal dagen zat de fonkelnieuwe motor in en kon ik mijn auto weer ophalen in Heerenveen. Wat een erg prettige ervaring was dat er geen één keer een discussie geweest is. Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat het goed zo komen. Bij deze wil ik ABD Renault Heerenveen een dikke pluim geven v.w.b. de service en expertise die zij in huis hebben. Daarom een dikke 10 verdiend! Vriendelijke groeten, Kees Vonk uit ‘t Harde

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

uitstekende service

Prettig overleg/ service mbt. onderhoud auto

Prima service en contact

Contacten klantvriendelijk en uitvoering vlot en goede aandacht voor Corona maatregelen!

• Reden bezoek Andere reden

Goede service en prima haal en breng service

Jammer dat mijn auto niet gewassen is zoals in het verleden.

viel tegen deze keer

na maken afspraak de auto gebracht. vervangende auto stond klaar, maar ik had aangegeven dat die niet nodig was. Auto was snel klaar en bij opsomming factuur kwam de vervangende auto er wel op, terwijl ik de auto niet mee had. er werd gemeld dat ik meteen moest betalen. er kon geen reden voor gegeven worden. omdat ik voor iemand anders de auto bracht gaf ik aan dat dit niet mogelijk was. geen probleem. bij het ophalen van de auto werd meteen weet over het directe betalen gesproken. ik vind het niet netjes dat deze huidige omstandigheden gebruikt worden voor directe betaling. er is geen verband.

Zeer goede service!

Zeer prettig, vriendelijk en goed personeel!

Correct,vriendelijk snel,duidelijk

Zeer betrouwbaar bedrijf

nvt

nvt

Als altijd zeer goed

Als altijd zeer goed

personeel ABD is top

Ben zeer goed en snel te woord gestaan en de banden gewisseld.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!