nvt
Probleem opgelost
Nooit geen problemen/klachten
Deskundig en behulpzaam
Fabricagefout is uiteindelijk goed verholpen.
Auto heen gebracht voor APK, onderhoud en bandenwissel. Leenfiets meegehad, een 10 zou zijn als de 'gewone' fiets ook versnellingen heeft. O en normaliter is mijn auto ook vaak schoon / hoezen op de stoelen als ik hem ophaal, nu was dat niet het geval.
Helemaal volgens afspraak gedaan.
Vriendelijke en plezierig contact aan de balie. Vooraf heb ik een prijsopgaaf gekregen. Bij het uitvoeren van het onderhuid bleken de remmen rondom nog wel.APK -proof te zijn maar eigenlijk aan vervanging toe. Hierover eerst telefonisch contact gehad met ook weer prijsopgaaf. Geen verrassingen meer bij het ophalen van de auto en de auto wordt goed onderhouden.
Wat leuk om eens positief verrast te worden. Afspraken nagekomen, vriendelijke ontvangst en de auto eerder gereed dan afgesproken. Lang geleden dat ik tevreden bij een garage ben weggereden.
Mijn ruitenwisser was versleten, telefonisch afspraak gemaakt. Bij ABD Heerenveen aangekomen, komt receptionist al met de juiste ruitenwisser aangelopen en binnen minuut komt hij terug en zegt dat het voor elkaar is. Factuur op de mail.
Klantvriendelijke en correcte afhandeling.
Altijd uitstekende service. Jammer dat er ook aan deze bus nu al iets mankeert maar aan jullie service mankeert niets!!!
Afspraak voor APK en rammelend geluid. Alles is nagekeken en de auto is weer lekker stil. Goede service. Vriendelijk personeel.
Super goed
Goed meegedacht door werkplaatsmananager en verplaatst in onze situatie. Technisch helemaal prima. Maar dat is uiteraard de bedoeling. Communicatie was heel goed, en dat geeft hoge tevredenheid
Een prima service en je wordt er vriendelijke geholpen en de koffie staat altijd klaar
Geweldig dat voor de bandenwissel de auto thuis werd opgehaald en teruggebracht zonder meerkosten. Top geregeld en zeer klantvriendelijk.
Goede afspraak ,en na vraag hoelang het gaat duren ,ook goed beantwoord , koffie staat klaar of leenfiets.
Heel goed geholpen door de medewerkers van ABD
Er wordt alles gedaan om de klant tevreden te make . De auto wordt netjes van huis opgehaald en wanneer deze weer klaar is netjes terug gebracht, top service! Alle kosten worden keurig van te voren besproken zodat je van te voren weet waar je aan toe bent en geen rare verassingen achteraf krijgt. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van ABD.
Ondanks de corona crisis, zijn ze er ook al even wat anders dan dat we gewend zijn.
vlot geholpen.
Precies op de afgesproken tijd werd begonnen aan mijn auto. Op momenten dat mijn toestemming nodig was werd hier om gevraagd( ruitenwissers, airco en interieurfilter). En ver binnen de afgesproken tijd waren de werkzaamheden klaar en werd de wagen keurig afgeleverd.
De volgende opmerking; Maandag ca. 17.00 ontving ik een mail dat jullie graag de auto wilden inruilen, terwijl ik de volgende dag al een afspraak ingepland had voor onderhoud. Ik was ca 14 dagen eerder al geweest om eventueel de auto in te ruilen. Prijstechnisch zijn we toen niet tot overeenstemming gekomen. Ik heb begrepen dat de mail er standaard uit gaat. Afhandeling onderhoud en overleg is verder naar tevredenheid gegaan.
Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!