perfect!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldig vriendelijk goede afspraak helemaal top

Geweldig vriendelijk goede afspraak helemaal top 100 %tevreden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service ,vriendelijk personeel

oke

vanaf dag 1 altijd goed geweest

staat hier boven al

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service maar slechte reparatie

Airco voor de 3e keer of al langer niet bruikbaar. Steeds kapot. Nieuwe airco geplaatst, nieuwe compressor geplaatst na na 200km weer stuk. Alles vervangen onder garantie behalve de 1e keer. Aanzienlijke kosten aan gehad. Hopelijk nu een keer langdurig goed?

Dik in orde.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijke behulpzame medewerker Goed geholpen, fijn even telefonisch overleg mbt extra kosten

Snel en bekwaam handelen

Nadat ik de auto heb gebracht word ik steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Daarnaast is de auto dezelfde dag nog gerepareerd.

Ik ben goed geholpen.

Wat moet ik er verder over zeggen. Goed geholpen.

Alles volgens afspraak geregeld

Vertrouwd gevoel met een duidelijke prijsindicatie Vooraf

Goed gedaan

Alles mooi op tijd klaar, goed gedaan en auto schoon afgeleverd, helemaal tevreden.

Betrouwbaar

raar dat je voor huur auto moet betalen. ( maar na pijn en moeite mocht ie dan gratis na aandringen)En bij een reperatie van € 1000,- ook nog je apk moet betalen. Verder wel tevreden

zie score

zie boven

Dik in orde op alle punten

Dik in orde op alle punten

Super goed

Wij treffen het, Frank Boorsma onze dorpsgenoot en des tijds de verkoper van een nieuwe Twingo neemt onze auto mee naar de garage , regelt de hele boel en wij hebben er zo geen 'drukte' van. Dus wat mij/ons betreft een 10 met een griffel! Met groet Dukke

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijke personeel maar heb weinig vertrouwen of de dienst geleverd is

In februari heb ik een auto gekocht bij ABD. Hierbij heb ik een half jaar garantie bij gekocht. Bij de oplevering van een Ranault occasion mag ik er wel vanuit gaan dat Renault haar eigen geleverde (tweede handse ) auto’s zo goed mogelijk wil afleveren. Maar dat was niet het geval. Ik heb in de afgelopen paar maanden regelmatig de werkplaats mogen bezoeken omdat een aantal dingen, die voor oplevering nagekeken moesten worden, niet zijn gedaan. Mijn laatste bezoek heb ik gevraagd of men ook de vloeistoffen van de auto wilden controleren en dit werd op de werkbon geschreven. Echter bij thuiskomst heb ik zelf mijn ruitensproeivloeistof bij moeten vullen. Hier meen ik uit op te maken dat men niet naar mijn vloeistoffen heeft gekeken en vraag ik me zelfs af of men überhaupt wel iets aan de auto heeft gedaan. Ik heb immers ook geen oude onderdelen te zien gekregen met tekst en uitleg van wat de onderdelen inhouden en de werking van de vervangen defecte onderdelen. Daarom heb ik weinig tot geen vertrouwen in de geleverde diensten en vandaar zo’n lage cijfer.

• Reden bezoek Andere reden

Heldere afspraken die netjes zijn nageleefd.

Heldere afspraken die netjes zijn nageleefd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

en ook nog prachtig schoongemaakt. Wel mijn radio in de war, moet ik opnieuw uitvinden

zie boven

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle oplossing gezicht en gevonden

rekening niet voldoende gespecificeerd

De ontvangst en de afhandeling was uitstekend Het is volstrekt onduidelijk wat de onderdelen kosten die op de rekening staan. Dat is niet klantvriendelijk en oncontroleerbaar!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel goed. Net zoals ik van ze gewent ben

Ik wordt altijd fijn ontvangen en ik heb vertrouwen dat ik mijn auto snel en goed weer terug ben. Ik voel me veilig op de weg.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

ABD is netjes, klantvriendelijk en klantgericht actief.

Zie hierboven.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

weer prima en snel geholpen!

voorlamp was stuk , die is direct vervangen. Ook is er motorolie bijgevuld. Super snel weer geholpen!

Ik kon gelijk terecht

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!