Vriendelijke bediening, echter afspraak nazending documenten (nog) niet nagekomen

Afgelopen dinsdag was ik in uw werkplaats voor het afsluiten van de Renault pech-service. Tezamen met een vrouwelijke collega heeft de baliemedewerker e.e.a. correct voor elkaar gemaakt. Vervolgens vroeg hij of ik de bijbehorende documenten ook per e-mail toegezonden wilde krijgen. Ik wilde dat graag. Wegens een storing bleek er op dat moment geen e-mailverkeer mogelijk, maar de medewerker beloofde de documenten later te mailen. Tot op heden heb ik nog niets mogen ontvangen. Vandaar de score.

gelijk geholpen

goed en duidelijk

direct opgelost, dikke prima

Ik heb nog steeds problemen met de voorwielen. eerst hoofdzakelijk met achter uit draaien maar nu ook voor uit sturen. we zijn nu al twee jaar bezig maar het wordt niet beter. hebben jullie misschien nieuwe inzichten wat het kan zijn? de reparatie aan de stabilisatorstang/spoorstang hielp tijdelijk. is dit te op te lossen? of moet ik verder zoeken?

Dik tevreden

zie boven

Snel en goed geholpen.

Zeer oplossing gericht

Vriendelijk, correct, oplettend

De auto was aan zijn jaarlijkse beurt toe. Mijn verwachting was dat het de standaardbeurt zou zijn, maar door het constateren van olielekkage wordt door de reparatie erger voorkomen. Ook de marter-schade is door de garage opgemerkt en voorzorgsmaatregelen getroffen. Kan weer een jaar veilig rijden

Continue problemen met auto

Slecht, ik zou worden gebeld ivm inruilprijs, helaas niets gehoord. Waarschijnlijk na dit mailtje nog een lager bod straks ;)

• Deskundigheid N.v.t.

gastvrij en klantvriendelijk

1. afspraken maken gaat perfect, ook in coronatijd 2. vragen worden goed en deskundig beoordeeld (wordt meegedacht) 3. uitvoering conform afspraak, geen "oh jatjes" en vooraf gestelde bedrag klopt.

Teleurgesteld

Mijn derde nare ervaring met mijn Captur. Het vertrouwen in deze auto is weg. Hij wordt ingeruild. Of het weer een Renault wordt ?? Geen probleem met het personeel. Uitermate vriendelijk en correct.

Prima!

Auto opgehaald, gebeld voor uit te voeren werkzaamheden, auto gewassen en weer thuisgebracht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Nakoming van duidelijke afspraken is perfect!!

Al jaren klant bij ABD. Personeel van de werkplaatsservice is altijd vriendelijk, gastvrij en correct. Ik heb het gevoel dat ik met de reeds lange tijd werkzame personeelsleden een band heb opgebouwd. Het komt vertrouwd over.

Top!!

Goede service !

Prettige, goede service.

Zeer tevreden over de garantie naleving door ABD.

Zoals altijd

Klantvriendelijk deskundig

Keurig öp tijd

Goeie Wifi en Lekkere koffie

Perfect geholpen

Goed geholpen hadden onderdeel niet deze werd direct bij ander filiaal op gehaald zodat auto wel direct gemaakt kon worden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Reparatie-traject voor mijn Dacia is via ABD is keurig afgehandeld.

Alles prima afgehandeld..

Fijn geholpen

Goede afhandeling

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Op een goede manier geholpen.

Ik kwam voor een software update. De update nam 3 uur in beslag. Ik had graag vooraf geweten dat dit zo lang duurde zodat ik in deze tijd nuttige/aangenamere dingen had kunnen doen.

• Reden bezoek Andere reden

Vriendelijk personeel en op tijd klaar

Alles verliep zoals afgesproken. De leenfiets was ideaal.

...

.....

Top service

Ik mocht gebruik maken van één van de lege kantoren, zodat ik ongestoord kon inbellen in de standup voor mijn werk.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!