Goede afhandeling met een tevredene klant

Makkelijke om een afspraak te maken, goede afhandeling en communicatie met een uitstekend resultaat

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel professioneel en ........... zo behoort een bedrijf zijn of haar KLANT te benaderen!

De intake/ het ontvangst; Het aanbieden van koffie/ thee, even met andere wachten bij-praten. Wachten is een 'ontspanning'; Het gebruik mogen maken van een Renault/ Dacia om even de Drachten in te gaan; De goede uitleg wat er gaat gebeuren. en Nog nooit in m'n 40 jaar garage-ervaring meegemaakt, de rode Reault-Estate is schoon en .... volgens mij gepoetst teruggeven. Net een nieuwe (sport) auto. Een geweldig plaatje, vindt een ieder die de auto ziet. Dit keer geef ik de ABD een ..................geen 10 maar een 11, jaja dik verdiend!!!

Zonder meer prima

Prettig en goed

Prettig en goed

Helemaal goed

Goed geholpen

• Reden bezoek Andere reden

beurd is goed en vlot uitgevoerd.

correct geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed en adequaat gerichte service en uitvoering van werkzaamheden

Naast de uitgevoerde banden wisseling tevens goed, snel en adequaat geholpen met een kleine storing in de rechter koplamp unit.

• Reden bezoek Andere reden

goed werk en snel geholpen

Snel geholpen, vriendelijk , veel services en goed werk.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

uitstekend

Prima ontvangst, thuisgebracht en weer opgehaald, goed op de hoogte gehoudeen van de stand van zaken.

Zeer klantvriendelijk

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Alles altijd goed en prettig. Zeer tevreden dus.

In een woord Prima

Snel, vakkundig en klantvriendelijk

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!