vlot vlug en goed ,

Vertrouwd vriendelijk en sociaal

Aankoop tweedehands auto wordt je uitstekend behandeld en men komt de afspraken na Of terwijl iedereen wordt gelijk en uitstekend behandeld Er komt overal een oplossing voor

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Top!!

Kon dezelfde dag nog terecht omdat mijn auto mij had laten staan. Echt zo fijn!!

Allerbeste garage in de omgeving Superaardige mensen Kan niet beter

super

altijd goede service

uitstekend

prima behandeld. vriendelijk en meedenkend

Eerlijk en betrouwbaar

Vrienedelijk en betrokken personeel. Denken met je mee.

Adequaat en snel APK gedaan

Adequaat en snel APK gedaan.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Wederom een prima geregelde onderhoudsbeurt gehad.

Aangezien onze autos constant bij de weg zijn is een goede (onderhouds)planning van essentieel belang. Elke keer weer weet ABD Renault dat prima te regelen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Onderhoud en reparaties zijn helemaal naar tevredenheid uitgevoerd

Mijn auto kwam voor onderhoud en een reparatie. De bij het onderhoud vastgestelde verdere gebreken, de andere reparatie en het onderhoud zelf zijn deskundig en naar tevredenheid gebeurd

uitstekend

Niet alles gerepareerd

Zoals altijd vriendelijk personeel en snelle service, maar niet alles was gerepareerd. De auto moest nog een keer terug omdat er nog een defect was dat de eerste keer niet was gevonden.

Verhelderend en goed.

Zeer fijn geholpen door Jornt. Klant wordt op zijn gemak gesteld bij binnenkomst Goede service waar de klant centraal staat. Duidelijke adviezen omtrent de auto en bijbehorende financiering. Goede inruilprijs. Kortom 10 x een verdiende titel.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer klantvriendelijk en prima service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

hartelijk ontvangst en zeer goede service

Ruim 200 km moeten rijden voor service beurt en fantastisch ontvangst met koffie en gratis leenfiets om gezellig Drachten in te kunnen gaan. Goed op afspraak en toe auto klaar was werd je opgebeld dat de wagen weer gereed was. Gewoon perfect!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd vriendelijk en gericht op kwaliteit

Uiterst vriendelijk personeel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, klantgericht en kwaliteitsbewust

• Reden bezoek Andere reden

Klantvriendelijk. Vooraf info over kosten Kranten en wifi beschikbaar bij wachten. Lekker bakje.koffie

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service en snelle reactie.

ik heb een prettige ervaring met abd er word meteen actie ondernomen als ik bel en er word goed voor me gezorgd in de vestiging.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Over de werkzaamheden kan ik nu niets zeggen. Dat moet de komende tijd uitmaken. Wel ben ik op,eenprettige manier onthaalt, het was mijn eerste keer bij ABD. Vriendelijk, aandachtig, meedenkend. Daarvoor hartelijk dank. Anneke Reeder

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

goede service

zeer goed in klant vriendelijk heid

Zeer correct en zeer klantvriendelijk. Gewoon TOP

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prettige, kundige en klantvriendelijke medewerkers. Denken vooruit en met je mee. Goede, soms extra service.

Super geholpen.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!