Laden reviews...
212 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen wordt het vriendelijke personeel, duidelijke prijsafspraken en betrouwbare service herhaaldelijk genoemd. De reviews benadrukken vakmanschap en snelle oplossingen. Klanten voelen zich gehoord en gewaardeerd door duidelijke communicatie. De ervaringen geven een beeld van professionaliteit en klantgerichtheid.
afspraak maken prompt wanneer en hoe laat aan gekomen direct auto de garage in in de wachtruimte kopje koffie , Bij navraag gelijk goede en correcte uitleg, wat, hoe,waarom en binnen niet al te lange wachttijd auto weer klaar voor de nodige kilometers. hartelijke dank aan het personeel
4 August 2026
jan
Landgraaf
Zeer prettig in omgang. Altijd alles in goed overleg. Zeer deskundig en altijd goede service.
3 August 2026
Herman
Horn
Mijn ervaring is dat ik altijd zo snel mogelijk en goed geholpen wordt door heel vriendelijk personeel. Je weet dat je kunt rekenen op kwaliteit
2 August 2026
Til
Posterholt
Een goed uitstekend bedrijf, vriendelijk personeel, je wordt er goed geholpen, giede service. Ik kom hieral sinds 1972
2 August 2026
Noud
Geleen
30 July 2026
Bert
Herten
Snelle en correcte service en afhandeling.
30 July 2026
Wim
Sint Odiliënberg
Na een uitgebreide proefrit besloten de auto te kopen, we konden met alle vragen bij Rene terecht. Bij het ophalen van de auto een uitgebreide uitleg gehad van Barry die alles duidelijk en langzaam uit heeft gelegd. Een bedrijf dat nog de tijd neemt voor zijn klanten. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
28 July 2026
Keja en Frits
Herkenbosch
Offerte nieuwe all weather banden opgevraagd via email. Vrij snel offerte gekregen van garage Bakkes. De betreffende banden waren goedkoper incl. montage dan bij Kwik Fit in de aanbieding. Dus snelle afspraak gemaakt, en binnen een paar dagen waren ze perfect gemonteerd.
25 July 2026
Paul
Melick
De gastvrijheid, het persoonlijk contact en het oplossen van een probleem verloopt super gemakkelijk en met respect voor de klant.
19 July 2026
Ingrid
Neer
Top geholpen hebben gisteren onze nieuwe auto opgehaald Super fijn geholpen.
18 July 2026
Petra
Posterholt
Prijs is helaas hoog. echter, ik vergelijk met de prijzen van mijn lange ervaring in het verre oosten en de US, en dan is hier in Nederland practisch alles veel en veel te duur. Uurtarieven personeel veel te hoog. Echer, dat is NIET JULLIE SCHULD, MAAR IS EEN BRUSSELS/EUROPEES GIGA PROBLEEM. FIRMA BAKKES : EFFICIENT, DESKUNDIG, ZEER FLEXIBEL.
N.v.t.
18 July 2026
Ruud
6061GE 3
Vriendelijk en vakkundig personeel!
16 July 2026
Susan
Roermond
Mijn Toyota heb ik daar gekocht in 2008 sindsdien kom ik daar voor onderhoud en keuring, de pechhulp pasje is ook zo fijn erbij , gelukkig heb ik het nog nooit hoeven te gebruiken, voor mij maar nummer 1 en dat is autobedrijf Bakkes
14 July 2026
Karin
Brunssum
het is alsof je bij goede vrienden terechtkomt ga zo door
10 July 2026
Frans
Koningsbosch
Meer als 24 jaar klant bij autobedrijf Jan Bakkes, altijd naar tevredenheid geholpen, zowel bij aankoop als onderhoud auto's.
9 July 2026
Hans
MELICK
Zeer betrouwbare en kundige monteurs!!
7 July 2026
Funs
Laugs
Zie boven.
Hans
MARIELLE
MONTFORT
Prima service, alleen jammer dat ze niet omschrijven wat ze bij de zomerbeurt hebben gedaan.
Gerry Geerlings
Posterholt
Altijd super vriendelijk, deskundig en topservice.
26 June 2026
Cindy Brock
Herkenbosch
Komen afspraken correct na De werkzaamheden worden naar volle tevrede8lnheid iitgevoerd. Geen onnodige of nog niet noodzakelijke handelingen uitgevoerd.
25 June 2026
Herman Thijssen
Roermond
Met een leen auto kon de beurt vlot verlopen. BAKKES tevreden wij ook te vreden. Een bedrijf met goede service.
23 June 2026
karel Thijssen
LINNE
Wilde alleen aan de balie vragen op vrijdag 16:45 of ze een keer de airco na wilde kijken omdat deze niet meer koelde. De volgende dag hadden ze gelijk tijd en kon de auto om 12:00 alweer ophalen. Super service weer!
21 June 2026
Tim
Roermond
Zonder afspraak een storing verholpen.
20 June 2026
Bart