antwoord op mijn vragen en een mooie schone auto retour.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Dik tevreden en goede service.

Ik heb het al meerdere keren laten weten dat ik tevreden ben met ABD. Sedert 1970 rijd ik Renault en dat is intussen 51 jaar. Eerst bij Hans de Vries en later ABD. Wat moet ik er meer over zeggen?

Prima gedaan

Uitermate tevreden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Van ontvangst tot het weggaan zeer vriendelijk.

We werden heel vriendelijk ontvangen, de koffie staat altijd klaar, er is goede wifi en de twee leenfietsen stonden klaar. Je wordt gebeld met de updates en hoeveel het ongeveer gaat kosten. Zo sta je nooit voor een verrassing. Hoewel het meestal noodzakelijke reparaties/vervangingen zijn, mag je deze ook weigeren. Het wordt niet opgedrongen, maar wel aanbevolen, ook vanwege de leeftijd van je auto of het aantal gereden kilometers.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

werkzaamheden verricht volgens opgave en afspraak

Service zoals je die verwacht en nette communicatie.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd goed geholpen door aardig personeel

Erg klantvriendelijk

Voor alle duidelijkheid, ik maak gebruik van de haal en breng service die wordt aangeboden. Ben dus nog niet op de locatie zelf geweest. Maar de ervaring met het de medewerkers die de auto komt ophalen is heel goed. Nemen alle tijd om nog eventuele vragen of opmerkingen door te spreken. Na het eerste onderzoek wordt je netjes op de hoogte gebracht van de bevindingen en kun je aangeven of je alle afwijkingen wil laten herstellen voor de voorgestelde prijs. Geen verrassing achteraf dus.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uiterst klantvriendelijk en correct geholpen

Een storing aan mijn nieuwe auto werd direct verholpen via nieuwe software te installeren. Daarbij werd mij verteld dat men direct een nieuw computeronderdeel voor alle zekerheid zou bestellen. De volgende dag kon ik al langskomen voor de reparatie en kreeg keurig kosteloos een vervangende auto mee.

Prima geregeld

Alles naar wens verlopen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

vlotte service en prima klantgericht

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service na controle netjes telefoontje wat de gebreken waren en wat de reparatie ging kosten.

Vriendelijke ontvangst

Al meerdere malen voor kleine reparaties geweest altijd vakkundig afgehandeld. Zeer tevreden.

Geen problemen

Zoals verwacht.

Great service

Awesome

Klant gericht

Goed ontvangst in de showroom. Klant gerichte vragen en gesprekken. Afspraken netjes nagekomen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zoals iedere keer als ik in de garage kom staan ze direct voor me klaar om het probleem op te lossen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik heb bij Renault garage nog nooit klachten gehad.

Elke keer als ik mijn auto daar voor onderhoud heenbreng of laat ophalen en men hem heeft nagekeken, is alles naar volle tevredenheid gebeurd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super heb er geen werk van gehad.

Auto is opgehaald en aan het einde van de middag weer teruggebracht. Super

Vriendelijk, deskundig en snel

Bovenstaande zegt alles. Dat de update nog niet volledig is kan men daar niets aan doen. De rotonde waar je oprijdt vanaf de A7 afslag Joure West ri Joure zit er niet in en die is er al een tijdje.

• Reden bezoek Andere reden

Goede service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede, snelle service op alle vlakken

snelle en strakke service en goede communicatie daarnaast ook nog een flexibele instelling

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klacht heel correct opgelost.

Het lakwerk is na enige roestvorming aan de achterklep op een heel vakkundige wijze hersteld

Klantvriendelijk

Bij de receptie lagen alle gegevens al klaar toen ik binnenkwam. Ik kon zelf koffie inschenken, zoveel en zo vaak ik wilde. Ik heb ruim 2 uur moeten wachten voor mijn auto weer rijklaar was. Dat had ik niet voorzien, want ik wist dat ik ook naar en van huis gehaald kon worden, maar ik dacht met een uurtje wel klaar te zijn. Dus eigen schuld. Verder was de service prima en de mensen voorkomend. Dus ik geef de Renault een dikke 8.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Eerlijke uitleg ondanks vervelend beticht

Geen toevoeging

Super service

Auto wilde niet start, bleek accu. Opgehaald, opgeladen en weer gebracht. Geweldig. Als er 10 sterren waren geweest hadden ze die gekregen.

• Service N.v.t.

Kolenbranderstraat 7

8601 VC Sneek

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!