Tevreden

Je weet vooraf waarop je kunt rekenen wat de beurt kost. Verder goed contact over de 4 nw.banden. Let op:email adres is:[email protected]

vriendelijk, duidelijk en snel

korte communicatie, afspraak snel geregeld. Ook duidelijk te horen gekregen wat er voor de onderhoudsbeurt uitgevoerd is. En wat fijn als je de auto weer ziet staan dat deze weer helemaal blinkt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd een goede service en volgens afspraak

Prima niets op aantemerken

Zie boven

Prima alles naar wens

Alles was prima

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Afspraak snel gemaakt, APK: goedgekeurd.

Ik rijd al sinds 1968 in een Renault en heb altijd goede ervaringen bij ABD en zijn voorganger.

Goede snelle service

Alles wordt volgens afspraak geregeld. Als er zaken tijdens het onderhoud aan het licht komen dan altijd eerst overleg.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De auto ziet er weer uit als nieuw

Hij ziet er weer tiptop uit

Uistekend

Klantvriendelijk, de koffie en een goede stoel stond klaar (ik moest ruim een uur wachten voor de APK keuring, maar dat was geen straf. Vriendelijke mensen zowel voor als achter de balie. Ik ben zeer tevreden over ABD Renault Sneek.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Auto voor beurt geweest , goed geregeld

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Problemen met airco. Na overleg tot volle tevredenheid opgelost.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service

Wordt netjes ontvangen krijgt de factuur mee of wordt toe gestuurd vindt ik zelf prettig.

Top werkplaats in Sneek

Personeel is zeer kundig, ontzettend aardig en brengen eigenaar auto snel op de hoogte van evt. extra kosten indien nodig voor onderhoud auto. Ook maken van afspraak voor beurt is bij deze garage zeer prettig door altijd een vriendelijk persoon aan telefoon met kennis van zaken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals altijd vriendelijk aangesproken en uitleg gegeven over de uit te voeren werkzaamheden

prima service

Prima service. Ook de haal en brengservice waardeer ik zeer. Er wordt een schone auto thuisgebracht!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goed geholpen

Goede service (haal en breng) en duidelijkheid over reparaties

Gewoon goed

alles was goed

• Reden bezoek Andere reden

Perfekte service

Vertrouwd

geweldig

Van tevoren gebeld voor een afspraak en besproken welk onderhoud moest plaats vinden aangezien ik niet veel kilometers had gereden het eerste jaar. Op korte termijn was er al een afspraak te plannen.

Uitstekend geholpen

Keurige ontvangst, afspraak prima nagekomen, goede uitleg gehad verrichte werkzaamheden.

volledig tevreden

vriendelijk en goed otvangen

deskundig

Voordat er begonnen werd met de grote beurt hoorde ik wat er vervangen moest worden en wat de kosten zijn.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Gemaakte afspraak wordt vergeten.

Duidelijk via de site en later door de telefoon gemaakte afspraak wordt toch over het hoofd gezien. Ze komen de auto pas ophalen, nadat ze door mij op de dag van het werkplaats bezoek er telefonisch aan herinnerd worden dat ze de afspraak vergeten waren!

goede afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling.

Kolenbranderstraat 7

8601 VC Sneek

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!