Duidelijke uitleg van wat er moest gebeuren, en op tijd teruggebracht.

Al meer dan een halve eeuw als Renault-rijder heb ik altijd goede ervaringen gehad.

Prima ervaring opnieuw!

grote beurt laten doen. Prima (electr.)leenfiets meegekregen, zoals afgesproken was. Auto volledig als (uiterlijk) nieuw teruggekomen nadat er gebeld was dat hij opgehaald kon worden. Zeer vriendelijk personeel en ook meedenkend. Hulp gevraagd en gekregen voor koppeling telefoon aan navigatiescherm.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service. Enige verbeterpunt is de communicatie.

Alles prettig geregeld

Hartelijke ontvangst, alles ligt klaar, direct prijsopgave en auto gewassen. Top!

• Deskundigheid N.v.t.

Keurig en bekwaam

Dit is de eerste keer dat ik een onderhoudsbeurt bij ABD Sneek laat doen en het is me uitstekend bevallen. Nette ontvangt door de medewerkers van de receptie met daarbij ook nog koffie en de krant van vandaag . Na even ietsje langer wachten dan de verwachtte tijd stond de auto weer klaar. Ik ga zeker weer naar Sneek de volgende keer . PS de extra tijd was te verklaren , men had de tijd genomen om de auto te stofzuigen . Waarvoor dank

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Serieus en eerlijk uitvoeren van werkzaamheden.

Ik rijd al een tiental jaren dezelfde auto en door het goede en eerlijke onderhoud beschik ik nog steeds over een goede auto.

zeer tevreden ,

na lang zoeken, het probleem opgelost

Servicegericht

Vriendelijke ontvangst, servicegericht, bijna nieuwe leenauto stond voor mij klaar. Toelichting gekregen hoe de reparatie zou worden gedaan.

perfecte service

ongevraagd meer service geleverd dan gevraagd, top!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

zonder afspraak, binnen 5 minuten geregeld.

top service ! Ga zo door.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Ik ben héél blij met de ophaal en terugbreng service. Alles liep volgens afspraak een op rolletjes. Ik werd nog gebeld over het mankement dat ik had doorgegeven. Ik ben helemaal tevreden dus.

Gewoon goed

Goed geholpen

Prima, geen probleem.

Goed afgehandeld

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De service was top in orde vriendelijk geholpen en goed

• Reden bezoek N.v.t.

uitstekend

goed -vriendelijk en deskundig geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Auto stond keurig gewassen klaar.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

keurig geregeld met haal- en breng service

Auto is op de afgesproken tijd opgehaald en 's middags weer teruggebracht. Met een wasbeurt als service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service en goed werk

mijn auto een A beurt gehad, op advies van ABD 3 nieuwe banden gemonteerd na overleg met mij., de auto weer schoon en netjes thuis gebracht

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Samen oplossing gevonden bij het weigeren bij het op slot gaan in de garage

• Reden bezoek Andere reden

Alles volgens afspraak! Duidelijke info over kosten,heel fijn.

Geweldige service

Vlak voor sluitingstijd onze Clio Bi-Fuel naar de werkplaats gereden omdat deze plotseling niet meer op LPG wilde rijden. De receptionist en de monteur gingen er direct mee aan de gang. Na het constateren welk onderdeel het probleem veroorzaakte, kreeg ik zonder te vragen een leenauto mee. Het onderdeel was namelijk niet voorradig en moest uit Frankrijk komen en dat duurde een paar dagen. Ook de afhandeling in verband met garantie verliep uitstekend.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede informatie over de verwachtte kosten. Telefonisch kontakt vanwege extra werkzaamheden met prijsopgave en uitleg. De auto werd gewassen afgeleverd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijkheid is zoals altijd heel goed hier

Wordt altijd goed geholpen, ondanks dat het af en toe druk is. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Uitstekende service, omdat onze auto ook nog werd opgehaald voor de APK keuring en weer thuis werd afgeleverd.

Kolenbranderstraat 7

8601 VC Sneek

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!