Fijne sfeer.

Zo als het hoort

4 sterren

Was goed

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

apk keuring snel gefikst zonder bijzonderheden

prima geregeld met koffie en krant en ondertevens APK keuring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Helaas niet meer de oude service

Helaas geen 10 meer, bij vorige bezoeken werd de auto altijd gewassen en uitgezogen. Nu helaas al een paar keer niet meer, jammer ! Dat was net dat extra ding waar ik altijd zo blij van werd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Niet fijn behandeld door balie personeel

Ik heb in februari mijn nieuwe renault captur bij ABD Sneek gekocht, we zijn ontzettend tevreden over verkoper Niels Oosterbaan helaas is hij niet meer werkzaam bij jullie. Binnen twee weken had ik electrische storing, in de vorm van tellers resetten ed. Heb afspraak gemaakt en werd niet vriendelijk te woord gestaan, auto is wel nagekeken maar probleem niet opgelost. Uiteindelijk met alle foutmeldingen en daarbij op 4 juni niet kunnen starten (accu probleem) wederom naar garage nieuwe accu geplaatst maar foutmeldingen nog steeds aanwezig ook is er een nieuwe update geinstalleerd op het info tainment scherm, die daarna spontaan op zwart ging en bleef. Uiteindelijk heb ik infotainment terug gezet naar fabrieks instelling waardoor de problemen met foutmeldingen en infotainment scherm lijken te zijn opgelost. Resumé; Personeel aan balie gaf mij de indruk dat ik zeurde en voelde me daar niet fijn bij, voelde me lullig behandeld en hoop de volgende keer op meer respect.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Betrouwbaar topbedrijf met goede service

Ik ben al 4 jaar klant bij ABD Renault Sneek. De service en technische bekwaamheid is tot nu toe altijd van zeer hoog en constant niveau gebleken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en goed geholpen

Werkbon was snel gevonden, vervangende auto stond klaar. En achteraf een goede uitleg van de gedane werkzaamheden.

Duidelijk

Oke

• Reden bezoek N.v.t.

goede en snelle service

tot nu toe niks mis mee

prima.

goede ervaring, vriendelijk en correct.

Snel en effectief

Op tijd, deskundig, effectief, servicegericht

Direct geholpen.

Probleem direct op een kundige manier verholpen. Was ik erg blij mee. Waarschijnlijk tijdens aflevering ABD Drachten verkeerd type trekhaak gemonteerd.

snel en correct

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geen klachten, vriendelijke mensen, prima service

Heel goed

In alle opzichten goed

Onpersoonlijk en onprofessioneel

Bij aankomst nauwelijks interactie van de man ander de balie. Loopt weg en vraagt of er nog bijzonderheden zijn en gaat kantoortje in zonder mijn antwoord af te wachten. Bij ophalen auto wordt rekening gepresenteerd voor leenauto. Er is vooraf niets afgestemd met mij dat hier voor betaald moest worden. De medewerker beweerd bij hoog en laag dat zijn collega dat wel met mij heeft afgestemd. Moet niet gekker worden, wie was er nu bij het afleveren van mijn auto 's ochtends

zeer goed

goed ontvangen en na de zomer check dat er iets kapot was, met duidelijke uitleg, meteen gerepareed.

• Reden bezoek Andere reden

Prima service, afspraak snel gemaakt en keurig verholpen

Op mijn klacht werd zeer correct en adequaat gereageerd. Materiaal werd onder fabrieksgarantie snel geleverd en dezelfde dag nog vervangen. Kon er onder het genot van een kop koffie op wachten en de wachttijd was kort en ben dik tevreden over de manier waarop het probleem is verholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Renault had een computerprobleem. De storingsdienst kwam op 2e pinksterdag. Kon het niet oplossen. De dag daarop is de auto opgehaald en in de garage gereset. Na telefonisch contact is ook nog snel geregeld dat er een nieuwe (betere) microfoon in de auto werd geinstalleerd.

• Reden bezoek Andere reden

Snel antwoord en reactie op mijn probleem, beschadigde en lekke band

Zie boven

Erg vriendelijke ontvangst

Kolenbranderstraat 7

8601 VC Sneek

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!