Alles prima geregeld en op tijd

Bij de banden wissel zat er wat smeer/vuil op 2 velgen. Volgende keer even nalopen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ondanks de coronaellende blijft, met extra maatregelen, het service- niveau bij ABD van de buitencategorie!

Prima geholpen

bandenwissel en wintercheq weer voluit tevreden

Service

Auto opgehaald en teruggebracht, tussentijds telefonische update.

APK plus Grote beurt

Zoals ik gewend ben is dit weer naar tevredenheid uitgevoerd. Met de service die je van ABD mag verwachten.

Uitstekend.

Winterbeurt, bandenwissel en als toegift auto gewassen en schoongemaakt. Top!

SLECHT

Op 13-03-2020 Captur H-979-LP via verkoper Johan Paulusma gekocht met een jaar garantie op auto. Een storing luchtverontreiniging waarvan ik het vermoeden had dat het interieurfilter moest worden vervangen leidde tot vervangen oliefilter. De olie zou te dun zijn. Dit kan gewoon niet als ex Shell medewerker weet ik dat de olie niet na 7 maanden lijden dunner kan worden. Zonder verder te vragen is er een zogenaamde grote beurt geweest wat mijns inziens totaal overbodig is na 7 maanden rijden en daarvoor een grote beurt voordat ik de auto kocht. Waardoor de De luchtverontreiniging kwam is niet vermeld en of deze is opgelost. Daar is sowieso geen 295.00 euro mee gemoeid. Dus wordt er niet betaald.

Deskundig en klantgericht

Altijd naar volle tevredenheid

Je word vriendelijk te woord gestaan, altijd krijg je duidelijke antwoorden op je vraag. Auto wordt eventueel opgehaald en na reparatie o.i.d. teruggebracht. Door de wasstraat geweest.

vriendelijk en gastvrij

Vriendelijk en gastvrij

Btrouwbaar, klantvriendelijk

Zie boven

zeer tevreden

snel geholpen

Evenals vorige keren

• Reden bezoek Andere reden

Snelle service. Vriendelijke behandeling zowel telefonisch als in de zaak door balie medewerker

prima, helemaal tevreden.

- vriendelijke ontvangst; -bedrijf heeft voorzieningen getroffen t.a.v. de huidige situatie, om zowel personeel als klanten veilig te kunnen helpen; - uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service. Eerlijk en betrouwbaar personeel. Ze denken mee en geven goed advies.

opdrachten uitgevoerd

de kosten vielen mee en de auto was keurig schoongemaakt

prima service

Heel plezierig vond ik dat mijn auto, in deze coronatijd bij mij thuis werd opgehaald. Aan het einde van de dag werd hij, met nieuwe banden, blinkend weer thuis gebracht. De auto was zelfs even gewassen. Chapeau!

Reparatie zal goed zijn. Kan het niet zien. Maar heb 2 punten

2 punten zijn , waarom de monteur die de auto buiten parkeerde zonder dat ie het in de gaten had dat het contact slot lam was. Ik starten hem , tegelijk dacht ik wat vreemd. Ben naar de houtdraaierstraat gereden 500 meter. In mijn bedrijfsunit geklust. Toen ik daar klaar was de auto gestart en direct naar de dealer gereden. Daar is de monteur met grafiettie bezig geweest, terwijl dat het slot defect was. Hierdoor kan de startmotor kapot gaan. Niet leuk ! De monteur vertelde dat een nieuw contact slot 165 euro en nog wat koste. Mijn zoon heeft een Renault dealer gebeld en die gaven aan dat het slot 130 euro kost . Groot verschil !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Afspraak afhalen ging anders.

Ik had een afspraak gemaakt en kreeg bevestiging dat de auto Om 9 u gehaald zou worden. Om 10.30 heb ik zelf gebeld of ik misschien verkeerd was geïnformeerd. Nee, “het is druk, we komen eraan”. Om 11.30 u waren ze er. Kom nu prima, omdat ik thuis werk, maar was anders mogelijk wel vervelend geweest. Verder prima service en nog gebeld over kosten en naar voren getrokken apk.

Zoals altijd tevreden

Vriendelijkheid, service en kwaliteit.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ze overleggen altijd met mij over de dingen die besteld of gemaakt moeten worden,fantastisch in een woord

vriendelijk en correct.

onderhoud wat moet gebeuren word deskundig uitgevoerd,

Supertevreden

Alles is heel goed afgehandeld

?

?

Kolenbranderstraat 7

8601 VC Sneek

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!