Filters

5

Losse zakken laten bezorgen is erg duur, 10 euro per zak meer!

Viel me tegen dat bezorgen als jullie toch in de buurt zijn dat er dan per afgeleverde zak 10 euro per geleverde zak meer rekenen!! En dat als oude klant, ter aanvulling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hardwerkende toppers!

De jongens van Drowa waren mooi optijd! Vriendelijk,netjes en ook collegiaal voor elkaar! Goed werk geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel

Ons huis heeft een lastig te bereiken kruipruimte waardoor al meerdere bedrijven de opdracht om de vloer te isoleren niet aandurfden. Via via kwamen wij in contact met Drowa. Een paar dagen nadat ik ze gebeld had kwamen zij al langs om de situatie te beoordelen. Vervolgens konden zij binnen een week aal komen om de vloer daadwerkelijk te isoleren. Zeer prettige medewerkers die netjes en snel te werk gaan. Binnen anderhalf uur was de klus geklaard. De vloer voelt een stuk warmer aan! Ik raad Drowa dan ook van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat we wilden!

Alles klopte wat ze zeiden. Het eerste contact thuis was fijn: alles wat we wilden, was mogelijk. Het gesprek was open en gaf ons vertrouwen. Wat fijn dat we op YouTube konden zien hoe Drowa werkt. Ze kwamen op de afgesproken dag, op de afgesproken tijd. Ze werkten efficiënt en binnen de kortste keren waren alle kruipruimtes vol! Tijdens hun werk kwam de controleur van insula-certificatie langs. Hij was zeer tevreden over het werk. Kortom: een prima, betrouwbaar bedrijf met veel kennis en ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend en professioneel

Goede intake en advies bij aanname van de opdracht. Nette en plezierige uitvoering. Goede en adequate nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle afspraken keurig en plezierig nagekomen.

Het serieus meedenken om onze vraag te beantwoorden schepte meteen veel vertrouwen. Wij wilden graag dat de isolatie schelpen tijdelijk onder de vloer werden weggezogen , zodat er een stroomkabel gelegd kon worden voor de te plaatsen inductie kookplaat. Hierna moesten de schelpen weer teruggeplaatst worden. Dit kon wel. Zelfs werd de stroomkabel door jullie gelegd.Klasse!! Van begin tot eind was het een prettige samenwerking, De monteurs deden hun werk kundig en professioneel. Alle lof!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Hele goede ervaring met jullie bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf, deskundige mensen, goede communicatie.

Niets op aan te merken. Deskundig advies. Werd netjes gewerkt met zorg voor de omgeving. Fijn, betrouwbaar contact. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, simpel en meteen resultaat

Het spul zat zo in mijn kruipruimte. Geen rommel achtergelaten. En je merkt bijna meteen een warmere vloer en minder vocht. Niets te zeuren dus, helemaal perfect.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijke mensen. Behulpzaam en goed bereikbaar per telefoon

Het werk is nog niet helemaal gelukt ivm veel regen.wordt op een later moment afgemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, snel en waar-voor-je-geld

Wij hadden vocht in de kruipruimte en hebben uiteindelijk voor Drowa gekozen. Nadat wij de opdracht bevestigd hadden, bleek er een 'gaatje' in de agenda's te zijn en uiteindelijk hadden wij enkele dagen later binnen 2 uur de isolatie aangebracht. Super gedaan en helder gecommuniceerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Drowa levert wat het belooft

Vanaf het eerste contact voor een afspraak tot en met het laatste contact zijn de medewerkers van Drowa er vriendelijk en duidelijk in wat ze gaan doen en wanneer. Afspraken worden nagekomen en alles wordt goed en snel afgehandeld. Tijdens de uitvoering van de isolatie wordt goed op de omgeving gelet en wanneer alles klaar is wordt de werkruimte weer schoon achtergelaten. De factuur is duidelijk en alles is voorzien van de informatie die nodig is voor de aanvraag van de subsidie. De waardering met 5 sterren en het woord "uitstekend" passen daar helemaal bij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Simply the best

Simply the best

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service en geleverd wat is afgesproken

Het voortraject verliep soepel en voor de afgesproken tijd waren de installateurs aanwezig. Duidelijke uitleg gehad en binnen een uur waren ze gereed. Alles daarna netjes opgeruimd. Zeer vriendelijke en keurige installateurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

van offerte tot inplannen en uitvoeren een goede ervaring

blij met mijn ervaring. dat was echt goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering zeer professioneel.

Wij kijken terug op een uitstekende isolatie van onze kruipruimte. Vanaf de dag dat de isolatiechips erin lagen, hebben we er profijt van. Onze vloer kraakt niet meer en het voelt warmer. Een groot compliment voor de mannen die de kruipruimte onder ons huis op een professionele wijze aanpakten. Een vriendelijke begroeting: "we komen wat warme brengen" Genoten van de wijze waarop werd samengewerkt. Collegiaal. Vloeren en drempels werden volledig beschermd. Toen het klaar was, werd alles weer netjes opgeruimd. Er was niet te zien dat er mannen aan het werk waren geweest in ons huis. Klasse! En we werden aldoor goed geïnformeerd. Zuinig zijn op zo'n team medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, vriendelijk en snel gepiept!

Top service

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, uitstekend resultaat

We hebben een vrijstaand huis uit 1950 waar het altijd tochtte. Met de isolatiechips van Drowa is de tocht drastisch afgenomen en de comfort een stuk aangenamer geworden. Als avonds de verwarming werd uitgeschakeld met 20 graden, was het de volgende ochtend 14 graden of kouder (in deze periode). Nu is het 17,5 graden als ik beneden kom en de verwarming aanzet. Uitstekend resultaat! Tevens was het traject van een vrijblijvend gesprek en offerte tot aan realisatie in 11 dagen geregeld! Zeer blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Zowel de uitleg als uitvoering was in 1 woord Top. Dank jullie wel hiervoor. Fam. Bruinsma Broeksterwâld

 • Aanbevelen? Ja
10

Top,snel en goede informatie.

Zeer snel een offerte en daar ze bij de buren bezig waren zijn de werkzaamheden meteen uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Helder verhaal en goede afspraken

Na mijn twijfels over de complexheid en uitvoerbaarheid van de klus.is men persoonlijk wezen beoordelen. Daarna direct afspraken gemaakt over prijs en uitvoering. Deze zijn goed nagekomen en de uitvoerende medewerkers zijn netjes en vlug te werk gegaan. Het resultaat is goed waarneembaar in de woning. Zeer tevreden dus.!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dik tevreden

Goed advies en meedenkend . prijs kwaliteit dikke prima Raad drowa zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super communicatie , waarbij men zich aan de afspraken houdt .

Via internet goed bereikbaar , met duidelijke uitleg . Het afleveringen werd zeer goed gecommuniceerd. Een zeer vriendelijke chauffeur heeft ons tijdens de koffiepauze even uitgelegd hoe hun blaascontainer werkt . Toen alsnog besloten die te huren , hij had deze overigens bij zich . Achteraf een zeer goede beslissing , daar we nu in een middag klaar waren . Gezien onze kruipruimte had het anders zeker een week gekost . Top .

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

altijd doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld

Nette afwikkeling en vriendelijke behandeling

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Energieweg 6

9101PM Dokkum

0519244030

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.