Filters

10

Erg goede hulp bij mijn zaak!

Sergio heeft mij uitstekend geholpen in mijn letselschadezaak. De aansprakelijk gehouden partij deed er alles aan om te vertragen, maar Sergio volhardde en draaide de duimschroeven bij ze aan. Uiteindelijk heeft deze volhardendheid gecombineerd met de rust die Sergio had in de correspondentie ervoor gezorgd dat er aansprakelijkheid is erkend. Ik raad Kracht letselschade aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische pleister op de wonde na een nare ervaring, welke ikzelf nooit had kunnen realiseren.

Na een ongeval ben je voornamelijk bezig om te herstellen en je leven weer op te pakken. Daarbij ga je vaak voorbij aan de rechten die je eigenlijk hebt, zeker als je goed verzekerd bent. Op zo’n moment is het geweldig als een vakman als Harry je wijst op deze rechten en voor je aan de gang gaat. De kosten hiervoor worden ook op de verzekeraar verhaald, dus blijft de uiteindelijke uitkering volledig besteedbaar. Ik ben dan ook heel erg blij en dankbaar dat Kracht! voor mij in de bres is gesprongen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed geholpen met persoonlijke aandacht

Na een vervelende val met complex schouderletsel tot gevolg ontstond een langdurig en slepend traject bij mijn rechtsbijstandverzekering. Er werd slecht naar me geluisterd en ik moest zelf overal achteraan. Via via ben ik bij Sergio Schouten van Kracht! Letselschade terecht gekomen. Sergio deed meteen een huisbezoek, iets wat bij mijn vorige verzekeraar nooit is opgekomen. Er werd naar me geluisterd en mijn situatie werd eindelijk serieus genomen. Daar waar mijn zaak zich al meer dan tweeëneenhalf jaar voortsleepte, werd het nu door Sergio binnen een zeer korte tijd vakkundig en adequaat geregeld. Ik werd overal bij betrokken en de communicatie verliep uiterst prettig. Door Kracht! Letselschade, en dan met name door Sergio, zijn mijn belangen uitstekend behartigd. En ik voelde me eindelijk gehoord. Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zij hebben mijn belangen met hart en ziel behartigd!

Auto ongeluk, pijn, Covid, zelfstandig......een hele complexe situatie. Los van de professionele bijstand was kracht letselschade mijn steun en toeverlaat in een periode dat ik even niet mijn eigen "krachtige zelf" kon zijn. Want de taal die de verzekering spreekt kun je er eigenlijk zelf niet bij hebben als je je kwetsbaar voelt. Dankzij de mediation van Kracht weet ik me fair behandelt. Want daar letten ze op. Fairness, geen Amerikaanse toestanden waar je er zo veel mogelijk uit probeert te slepen, want daar prikken ze ook doorheen. Kortom, competent en credible door hun jarenlange ervaring en een fijne houding die warmte en begrip uitstraalt, zodat je jezelf op de genezing kunt richten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Krachtletselschade zet zich 100% in voor je

Ruud en Marianne / zwaar ongeval met de boot Nadat ik ( Rujud ) in 2014 een ongeval kreeg met de boot waarbij mijn been blijvende zware schade heeft opgelopen hebben wij zojuiste te horen gekregen dat na 8 jaar de zaak heden is afgerond, uiteraard naar ieders tevredenheid. Wij hebben toendertijd direct contact op genomen met Harry Tehubijuluw toen nog bij Jurilex werkzaam, wij zijn daarna met Harry meegegaan naar zijn eigen buro KrachtLetselschade. Al deze 8 jaren lang is Harry Tehubijuluw onze steun en toe verlaat hierin geweest, Harry heeft ons altijd direct op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen ook is Harry vaak bij ons op bezoek geweest om als weer een "buro " kwam dit eerst met ons door te nemen en aanwezig te zijn bij het 1e gesprek. De nauwe samenweking hebben wij als zeer prettig ervaren, zoals iedereen kan begrijpen is 8 jaar best lang, echter Harry heeft nooit opgegeven en zich altijd geweldig ingezet voor onze zaak, waarvoor zeer grote DANK !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Mijn ervaring is erg positief. Je wordt serieus genomen. Alles wordt gecommuniceerd. Hans is professioneel, deskundig, positief en sterk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Doet zijn naam eer aan.

Na kennismaking met Hans T. voelde ik mij zeer gehoord, Hans T. is als een pitbull, hij zet zijn tanden ergens in en geeft heel deskundig advies en veel hulp van het betreffende letsel waarvan ik zonder Hans niet had geweten wat ik had moeten doen. Deskundig, Sterk. Positief. Doorzetten. Dit zijn de woorden die in mij opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel met aandacht.

Na het ongeval gaan er toch wel emoties door je heen. Mijn eerste gedachten gingen niet uit naar letselschade. Op advies uit mijn omgeving werd mij geadviseerd met Harry (Kracht) in contact te treden. Dat heb ik gedaan en heb voor Kracht gekozen. Harry nam de tijd voor het intake gesprek en heeft het verdere verloop, samen met Lilly, professioneel begeleid. De adviezen en begeleiding hebben het voor mij mogelijk gemaakt het ongeval en plekje te geven. Harry en Lilly bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zerr vakkundig geholpen

Mijn moeder is door een verkeerde behandeling een zeer grote fout van Thebe Heel ziek geworden nu 16 maanden verder nog steeds last van door de goede hulp van de Heer Harry van letselschade hebben ze het nu eindelijk erkend

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel expertise met persoonlijke aandacht

Wij bedanken graag de heer Weehuizen voor al zijn inzet en hulp bij het behartigen van de zaak door een verkeersongeval met letsel. Met alle geduld en vertrouwen altijd zeer betrokken, inlevend, praktisch en vakkundig geweest. Voor ons goed verwoord en geformuleerd en daarmee hard gemaakt voor onze belangen met na vijf jaar een tevreden afsluitend resultaat. 

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote waardering voor het doorzettingsvermogen van Menno Weehuizen.

Ik wil Menno Weehuizen hartelijk bedanken voor zijn expertise en daadkracht met betrekking tot de schade afhandeling. De schulderkenning van de tegenpartij werd klip en klaar bevestigd maar de schade-uitkering, m.b.t. tot twee gebroken polsen, verliep uiterst moeizaam vanwege de starre en botte werkwijze van de tegenpartij! Door zijn doorzettingsvermogen van Menno heeft hij een goede schade-uitkering uit het vuur gesleept, waarvoor mijn grote waardering. Ik beveel een ieder aan Menno in te schakelen om uw zaken te behartigen. Ik ben ook zeer verheugd dat ik deze gebeurtenis kan afsluiten. Liesbeth Poelman

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte begeleiding 7 jaar lang!

Van af het moment dat meneer Harry 7jaar geleden binnen kwam was het gevoel erg goed. Het letsel dat ik opgelopen heb was een trauma ervaring . Meneer Harry heeft ons zeer goed geholpen . Als ik iets niet begreep kwam hij gelijk even langs of stuurde hij een zeer duidelijk mail. Ook mijn partnerheeft hij altijd serieus genomen en met raad en.daad bijgestaan. Eind conclusie is , wij zijn meneer Harry zeer dankbaar voor alles wat er in de afgelopen.7 jaar gepasseerd is. Zelfs nu dat het einde van.het proces inzicht is staat hij hij nog klasr voor ons . Harry bedankt !

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met de heer weehuizen was prima

Mijn ervaring met kracht letselschade is uitstekend de afwikkeling was snel en goed ik ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidelijke hulp

Een goede ervaring kan je wel zeggen. Top communicatie, neemt altijd direct de telefoon op. Bespreekt alle mogelijkheden en opties in het proces zorgvuldig met je door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend dankbaar voor Kracht !!

In februari een nare aanrijding (buiten mijn schuld om) met zowel schade aan de auto als lichamelijk. Op advies heb ik contact opgenomen met Harry van Kracht Letselschade Hoorn. De volgende dag stond hij al bij mij op de stoep, wat erg fijn was, ik hoefde zelf de deur niet uit. Alles is mij uit handen genomen vanaf dat moment, waardoor ik mij volledig kon concentreren op mijn herstel. Harry bleef mij goed op de hoogte houden van de vorderingen. Dat was erg fijn. En zo heb ik alle rekeningen afkomstig van de aanrijding en herstel netjes kunnen betalen zonder mij daar druk over te maken. Al met al zou ik Kracht voor 100% aanraden aan iedereen!! Dank jullie wel ..

 • Aanbevelen? Ja
10

Zijn erg doelgericht!

Na een aanrijding heb ik 20 maanden bij een letselbureau gezeten waar ik zelf steeds achter dingen aan moest en er maar geen actie ondernomen werd! Via via heb ik gehoord over Hans en heb ik Kracht letselschade gevraagd of ze mijn dossier over wilden nemen. Na het insturen van wat documenten heeft Hans dit ingelezen en wilde deze pad met mij bewandelen. Hij heeft een hele fijne en snelle manier van communiceren. Dit blijkt ook wel want wat een ander in 20 maanden niet is gelukt heeft Hans in 4 maanden tijd een knoop kunnen doorhakken! Ik ben Hans en zijn team erg dankbaar! Ga zo door TOPPERS!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige steun in lang proces

Kort na mijn motorongeluk in 2011 ben ik in contact gekomen met Hans. Hij behartigde in het vroege stadium mijn belangen met het oogpunt om voor mij het beste eruit te halen. Ik heb Hans altijd kunnen bellen met de vragen of problemen waar ik mee zat. Er werd dan ook direct kundig op gereageerd en waar nodig acties uit gezet. Alles werd er aan gedaan om het beste te realiseren voor mij. Het proces was langdurig maar ik ben blij dat Hans mij de afgelopen 10 jaar heeft bijgestaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed!

Onze ervaring met Kracht! Letselschade is zeer goed. Persoonlijk contact, directe hulp en snelle afhandeling. Als ik ooit nog eens hulp nodig heb, zullen we zeker terug komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben op prettige en vakkundige wijze geadviseerd en begeleid door Kracht Letselschade.

In november 2019 werd ik als fietser door de bestuurster van een personenauto, die mij geen voorrang gaf op een rotonde, aangereden. Ik liep ernstig letsel op aan mijn schouder, heup en oor. Per ambulance ben ik overgebracht naar het ziekenhuis en daar behandeld. Via een fietsmaat van mijn man kwam ik in contact met Hans Torok van Kracht Letselschade. Al een paar dagen later kwam hij bij mij thuis voor het eerste gesprek. Hans heeft mij van begin tot eind en gedurende anderhalf jaar op prettige en vakkundige wijze begeleid en geadviseerd, de contacten onderhouden - en onderhandeld met de verzekering van de tegenpartij. Hans heeft mij veel administratieve rompslomp uit handen genomen, ik kon altijd bij hem aankloppen en ben Hans dan ook veel dank verschuldigd. Ik beveel Kracht Letselschade van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer proffesioneel , mijnheer Weehuizen .

Verkeersongeval ( ketting botsing) Bij mijnheer Weehuizen terecht gekomen en eigenlijk meteen goed contact , na ruim twee jaar een bevredigende oplossing gevonden zodat ik er financieel er in ieder geval niet op achteruit gegaan ben . Dus kortom een fijn proffesioneel contact . Erg blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer ervaren en professioneel

Ik heb meneer Weehuizen na eerst met een andere letselschade advocaat wat ons niet beviel gebeld . Via een collega aan het nummer gekomen. Vanaf het eerste moment meteen professioneel. En begreep direct de ernst van de zaak . Tot het einde van de zaak goed begeleid en het maximale eruit kunnen halen na letsel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen en afgehandeld

Bij een zeer groot arbeidsongeval waar ik daarna invalide werd heb ik Kracht Letselschade gebeld en hulp ingeroepen Waarbij ik zeer vriendelijk en kundig ben geholpen en t uiteindelijke resultaat is naar volledige tevreden heid afgehandeld Harry en lilly onze welgemeende dank en respect voor t geduld met ons Met welgemeende dank en vooral vriendelijke groet Hans Koppenol En olivia koppenol

 • Aanbevelen? Ja
10

grote steun in moeilijke tijd

Hans heeft mij fantastisch bijgestaan na een bedrijfsongeval met blijvend letsel. Terwijl ik in de kreukels lag, heeft hij mij uitgelegd wat mijn rechten zijn, mij gerust gesteld, mij aangehoord. Dit alles zonder zich op te dringen. Alles wat Hans mij heeft toegezegd, is hij nagekomen. Ik ben goed voorgelicht, heb goede adviezen gehad, maar heb ook vaak mij verhaal kunnen vertellen aan Hans. Lang verhaal kort: ik kan Hans (en Kracht! letselschade) iedereen aanbevelen. Het wasmijn beste zet na mijn ongeval. Bedankt voor alles!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kordaat en compleet ontzorgt rondom de letselschade

De dag na het ontslag uit het ziekenhuis vanwege een fietsongeluk met hersenletsel kwam Hans Török langs voor een eerste gesprek. Hij besteedde ruim tijd aan een complete inventarisatie van de situatie voor het ongeval, hoe ik er nu aan toe was en waar we weer terug hoopten te komen. Hij gaf concrete adviezen over de te verrichten medische testen om een medisch onderbouwde uitgangssituatie te hebben. Hij legde contact met de tegenpartij en deed bemiddeling met de verzekeraar, om de zaak financieel te behandelen. Hij vroeg om frequente updates over het herstel en communiceerde adequaat over zijn vorderingen. Na een goed jaar de letselschade zaak met de tegenpartij afgesloten. Kortom, ik werd compleet ontzorgt rondom de letselschade.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en duidelijk en snel contact nemen

Eerlijk en duidelijk en snel contact nemen

 • Aanbevelen? Nee

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd