Het is fijn voor mij om met veel leeftijdgenoten om mij heen te sporten. Iedereen heeft hetzelfde doel: zolang mogelijk fit blijven door veel te bewegen.
Overall kom ik graag naar Physique. Ik vind de tarieven ook vriendelijk, dus mijn kritiek moet wel in het licht van de nette tarieven worden gelezen. Fijne moderne apparaten en gewichten. In het krachtgedeelte en op de mat is het wel gauw druk. Nieuwe loopbanden zijn een verbetering! Douches prima, maar door de sauna is de temperatuur in de kleedkamer wel oncomfortabel hoog. Persoonlijk had ik liever gezien dat de omkleedgedeeltes een opfrisser kregen i.p.v. sauna's installeren. Hygiëne is oké, wel zijn bijvoorbeeld toiletten en wastafels wat gedateerd maar dat is gezien de prijs niet zo erg. Van begeleiding maak ik geen gebruik maar het personeel is vriendelijk. Ik ben tevreden over waarvoor ik kom: lekker op mezelf sporten.
Er zijn 2 punten die ik graag/weer wil benoemen: De kwaliteit van de trampolines is niet best. Het vervangen van de elastieken is niet voldoende, springgedeelte te slap. Ten tweede: niet voldoende fietsenstalling. Ik weet dat dit bij de gemeente ligt maar misschien kun je als sportschool daar ook iets mee.
Physique is ontstaan als sport-preventie centrum. In het verleden was er altijd een fysiotherapeut in de zaal aanwezig. Later zijn dat sportinstructeurs geworden. Tegenwoordig loopt er niemand meer in de zaal voor vragen/ advies. Dit vind ik heel slecht. Ik ben niet de enige.
Prettige omgeving, vriendelijk personeel en veel vaste klanten die je soms ook even spreekt dat maakt het gezellig. Hygiëne zou wel beter kunnen, stof op de toestellen en in de hoekjes van de zaal, vooral bij het plafond ligt stof op de beluchting e.d. Bij de Cross fit zijn de kabels soms een beetje rommelig. Daarnaast kan het soms wat langer duren voordat defecte toestellen gerepareerd worden.
- tips heb ik, -voor bij de sauna; hang Grote plaatjes van de stappen. Poppetje wat eerst zich afspoelt voor in de sauna te stappen. Ik zie vaak mensen puffend/zwetend na het sporten direct erin duiken… de uitleg is een te kleine tekst die men niet leest. (Wil ik best voor jullie maken (grafisch ontwerper haha :) mits dat ook jullie sauna-stappenplan is :))) - bij de balie zitten ze best laag en verscholen achter n desk en als je binnen bent is het contact helemaal lastig. Ik denk dat als het daar (balie) wat opener is: je meer (vriendelijk!) contact hebt met de klant. Misschien helpt het als dat rek weg is. En die spullen dan ergens anders ;)) Denk dat dat het klantencontact positief bevordert. - groepslessen zijn divers en docent keuze en voorkeur genoeg. ! Wat ik. Alleen lastig vind is inschrijven als je meer dan 3 dagen achter elkaar wil komen Soms is inschrijving op idem tijd. En na 30 min of eerder al vol. Ik zou voorkeur hebben om dagelijks om bijvoorbeeld om 17 uur (?) in te schrijven voor de dag ervoor en geldt dan voor alle lessen van de dag er voor. Of andere verspringing …
De sportschool voelt veilig en heeft een ongedwongen sfeer. Het aanbod is goed.
Ik vind het bij Physique klantvriendelijk, gastvrij en laag drempelig om te sporten. Alleen jammer dat de groepslessen vaak vol zijn.
+++ genoeg groepslessen en ook yoga, dat is een reden om altijd te blijven +++ uitgebreide intake met metingen en weging etc voordat ik begon. +++ tot nu toe alleen maar fijne aardoge instructeurs op de kleine groep kracht en yogalessen. Andere lessen nog geen ervaring. ++ prima faciliteiten in het abonnement ++ uitgebreid in house aanbod zoals fysio enzo buiten het abonnement - virtuagym werkt niet voor alles super op een telefoon, zoals voeding invoeren enzo - ik heb geen gratis proefweek gehad, ook omdat ik er zelf niet aan dacht. Zou die alsnog wel willen.
De yogalessen zijn heel goed. Echt geweldige docenten. Vooral Sylvia Bongers en Sabine. Zij hebben echt een enorme kennis en ervaring. De body&mind zaal geschikt alleen wat gehorig. Helaas komen de meeste gewoon binnen met schoenen aan. Echt onfris voor je blote voeten en oefeningen op je matje op de grond. Normaal gesproken is het ook niet toegestaan in yogaruimtes. De dekentjes zijn onfris en de matjes ruiken. De grote danszaal is echt niet fijn voor yoga. Dit is echt een sportzaal.
Wel jammer dat er vaak dingen aan apparaten niet goed werken, zoals video (wifi) bij de loopbanden of fietstrainers. Ook wel wat stof bovenop de roosters/wielen van de roeiapparaten. Verder schoon en goede optie om handen te desinfecteren. Personeel vriendelijk.
Altijd vriendelijk ontvangs
Prettig intake gesprek
Al heel wat jaartjes sport ik hier tot volle tevredenheid.
Alles is goed geregeld! Ik heb niet veel ervaring met het hele aanbod, maar de groepslessen die ik heb gevolgd, vond ik erg leuk!
De intake gedaan door een ervaren trainer. Ik was al bekend met E-gym. Dat geeft voor mij de meeste controle dat ik de oefeningen goed blijft doen en hopelijk blessurevrij blijft. Gekozen voor een daluren abonnement. Dat bevalt erg goed. Geen wachttijden bij de apparaten.
Physique is een fijne sportschool en ontmoetingsplek. Goed in groeoslessen maar.....waardeloos in begeleiding bij E-gym of in fitnesszaal. Schandalig zelfs met de contributie die je hiervoor betaalt. Mag niet kunnen, zelfs onveilig!!! Daarnaast zou t fijn zijn als julllie zaterdags en zondags hele dag geopend zijn om drukte in de ochtend te spreiden en om sporten in de avonden in een weekend ook mogelijk te maken. Ook ontvangst kan persoonlijker en vriendelijker. Bij receptie. Zo'n mooie job maar wordt niet uitgehaald wat er inzit. Niets ten nadele van de huidige medewerkers, allemaal prima maar kan gewoon nog veel beter, attenter en vriendelijker. Ook belangrijk!! Ben echt benieuwd wat er gedaan wordt met deze feedback
Verbetering: graag beter schijven voor halterstang. Bijv. De groen, geel, blauw schijven. Nu is het slecht herkenbaar en een ratje toe
Ik ga met een lachend gezicht er naar toe en met een lachend lichaam weer naar huis.
Sport hier heerlijk
Een sportschool zonder hoeha dat is Physique. Je komt er alle leeftijden tegen en het aanbod is divers. Zelf volg ik yin joga en Zhi Quong. Fijne plek en gratis je auto parkeren.
Bij individuele training of e-training geen enkele vorm van interesse van het personeel, ze zitten passief achter hun computer of telefoon achter het bureautje. Dat is niet optimaal begeleiden.
Niet al te druk, fijne lessen, goed personeel
Op de vloer word je niet begroet, aangesproken of gecorrigeerd als een oefening beter kan worden uitgevoerd.
Dank voor je review en feedback John, het heeft onze aandacht!
Beukenlaan 19
6823MA Arnhem
Physique preventiecentrum BV is dé specialist in Arnhem voor PT, Fitness, Groepslessen, Fysiotherapie en Leefstijl. Wij werken met een multidisciplinair team dat bestaat uit: sportartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, sportinstructeurs en personal trainers. Wij begeleiden jou optimaal en staan voor resultaten. Wat je doel ook is: afvallen, meer spierkracht en/of conditie. Ook bij medische beperkingen kunnen we je professioneel begeleiden met jouw sport en gezondheidsdoelen. Verder geldt bij Physique; - 7 dagen per week open; - Trainen en sporten in een klimaat beheerste omgeving; - Meer dan 80 groepslessen per week. Ervaar het zelf met een gratis proefweek.