De correcte en snelle plaatsing van de schuifpui op ons balkon, alsmede de prettige omgang van het verkopende en plaatsende (monteurs) personeel.
Dit is de tweede keer dat wij als VVE door Op 't Hoog kozijnen hebben laten plaatsen; wederom een zeer prettig contact met alle medewerkers. De plaatsing is keurig volgens plan verlopen en het resultaat is prachtig.
Zeer vriendelijke ontvangst in de showroom en ook daarna tijdens de afspraak om alles te bevestigen. Inmeten is ook goed en in goed overleg met ons gedaan. Meedenkende vakmensen en goede service. Monteurs waren harde werkers. Heel schappelijk met de prijs en, in ons geval, minderwerk.
keurig en netjes afgewerkt, geen onaangename verrassingen; deskundige medewerkers
Het werk (Schuifpui plaatsen) werd professioneel en accuraat uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk en werkt netjes. Tijdens het werk wordt het afval t.b.v. recycelen gescheiden en na afloop is alles opgeruimd en wordt het werk netjes achtergelaten.
goed werk en zeer netjes afgewerkt.
Ze werken alles netjes af en vraag aan de klant of er nog punten zijn die ze nog na moeten lopen.
Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Geleverde werk is kwaliteit
Makkelijke, toegankelijke en no nonsense organisatie. Montage uitgevoerd door zeer geschikt personeel.
Prima vakbekwamen en nette medewerkers. Wij zijn op wat kleine nastel werkzaamheden te vreden met de begeleiding vanuit de verkoop in Purmerend.
Alles was perfect geregeld en de monteurs luisterde goed wat je wensen waren nooit hebben ze er een probleem van gemaakt
goede voorlichting, goede offerte, goede montage en afwerking, snelle rekening
ben erg blij met het eind resultaat
alles keurig netjes afgeleverd en zeer vriendelijke montage-medewerkers.
Netjes werk
Dit is de tweede keer dat ik met jullie in zee ga. Iedereen die ik gesproken heb en die bij mij gewerkt heeft waren vriendelijk Jullie leveren goed werk. Alles wordt netjes schoon gemaakt na afloop.Iets wat niet vaak voorkomt.
Zowel offerte traject en uitvoering zijn zeer naar wens verlopen. De werkzaamheden zijn punctueel en netjes uitgevoerd. Het was een plezier om met het montage team te werken en na afloop van de werkzaamheden is alles keurig opgeruimd.
Prima geregeld en duidelijke afspraken
Klantvriendelijk, goede uitleg en adviezen, alle afspraken stipt nagekomen, keurig werk geleverd
net gewerkt,geen rommel
Klantvriendelijk, gunstige prijsstelling, komen afspraken na, goede afwerking.
Begin op tijd zoals afspraak.
goede voorlichting vooraf. De mensen die de ramen kwamen plaatsen werkten netjes.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: