Na een goed advies van Ralph burgers besloten om de schuifpui te vervangen door openslaande deuren. Tevens raam kozijn laten vervangen. Deuren en raamkozijn op afgesproken tijdstip geplaatst door vakkundige mensen. Een prachtige verbetering van bestaande kozijnen. Al met al zeer blij met de gemaakte keus voor op t hoog.
Zeer tevreden over de kozijnen ziet er allemaal netjes uit (ook de afwerking)
Verkoop en installatie naar tevredenheid verlopen.
Ze maken waar wat ze zeggen en komen beloftes goed na.
Alles is netjes afgeleverd, in twee dagen alles klaar, goed advies
Goeie verkoper ook zijn vervanger op zaterdag alle tijd ,monteurs waren ook netjes en stuk vak werk alles moo opgeruimd Gewoon een dikke 10
Goede prijs, vakkundig gemonteerd, kleine foutjes (in de levering) snel hersteld.
keurig netjes te werk gaan,alles opruimen en het werk is binnen de afgesproken termijn klaar.
>De afspraken heel goed nagekomen. >Keurig netjes gewerkt. >100 procent tevreden.
Maandag 13 Mei 2013 kwamen Willem Visser en Ton Pennings om ons te voorzien van Nieuwe Kuststof Kozijnen-ramen en Deuren.Ondanks het slechte Weer,wisten zij de klus te klaren in 4 Dagen. De Mannier van Werken en omgang met ons was geweldig,Als wij punten zouden geven was dat meer dan Een 10 Waard !!! En Alles werd na het slopen van de oude kozijnen-ramen en deuren,netjes opgeruimd. Ons Huis heeft door 't Hoog Ramenfabriek Kozijnen-Ramen en Deuren Veel meer Waaden gekregen. Wij Zijn Uiters tevreden met de Aankoop en Plaatsing. Hartelijke Groet,Frans en Martha Evers.
Goede service en nette medewerkers
Duidelijke gang van zaken. Vakmensen met bereidheid, net dat stukje meer te doen, zodat je direct tevreden kunt zijn met je aankoop.
Meer dan tevreden over de montage en afwerking van de kozijnen, ramen en deur door uitstekend vakmanschap van uw personeel. Petje af voor deze mensen.
Klantvriendelijkheid en meedenken van de medewerker in de showroom en de vaklui die het zijn komen plaatsen was geweldig. Harde werkers, weten waar ze mee bezig zijn en ruimen na afloop alles netjes op. Bij dit bedrijf is de klant echt nog koning
We werden goed voorbereid wat we konden verwachten tijdens de geplande werkzaamheden. Na afloop werd alles netjes opgeruimd en kregen we uitleg over de werking en het onderhoud van de kozijnen.
Stukken goedkoper als een andere offerte. Monteurs werkten snel en netjes en met plezier.
Kwaliteit verkoper ( degene die aan huis kwam) Kwaliteit betreft plaatsing/monteur Kwaliteit deur/materiaal
Vaklui met verstand van zaken. Snelle afhandeling en duidelijke afspraken. Netjes afgewerkt en goede nazorg tot nu toe.
Had al ervaring met de kozijnen van Op 't Hoog, in mijn appartement van Op 't Hoog. Nu met de aankoop van een nieuwe woning, was het niet moeilijk. Snel reactie op mijn offerte aanvraag, binnen zeer korte tijd was er een kennismakingsgesprek, kort daarna werd het ingemeten. En daarna in rap tempo was het al zover, de plaatsing. Naast dat het snel gaat, is de kwaliteit van de kozijnen ontzettend goed...en toch ook wel belangrijk. Met 3 van de medewerkers contact gehad, en allemaal hele geschikte gasten!
Het plaatsen van mijn nieuwe keukendeur is vlekken loos verlopen. Ko was goed gezelschap. Ik heb nu ook veel meer licht in de keuken en een landelijke uitstraling door de roede verdeling.
Goede prijs/kwaliteits verhouding.Snelle en goede service, er was een kleine beschadeging welke een dag later al werd gerepareed/vervangen. Vakkundig en aardig personeel.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: