Alles gaat zoals afgesproken en dat is een heel prettige ervaring. Ik heb wel eens anders meegemaakt, vooral tijdens de verbouwing van mijn huis.
keurig gewerkt en opgeleverd
De mannen verstaan hun vak en werken netjes onder een goede sfeer.
Alles prima voor elkaar van verkoop tot aan eindresultaat. Nemen de tijd voor je, heldere en goede correspondentie en vakkundige monteurs. Absoluut een aanrader.
Aardige mensen die goed advies geven ,goed materiaal leveren en zich aan afspraken houden
Vakwerk geleverd in relaxte sfeer en snel gewerkt.
De zetter van de deur was precies op tijd aanwezig en heeft prima zijn best gedaan om alles passend te maken en goed af te werken.
Afstellen van de deur liefst direct goed doen
ik heb wat aandachtspuntjes maar er werd meteen naar mij geluisterd en actie om het te herstellen ondernomen
Een heldere en scherpe offerte. Goede communicatie. Vakkundige montage.
Het personeel houd rekening met de persoonelijke omstandigheden. Ondanks de aan gepaste planning heeft men de werkzaamheden zo georganiseerd door inzet van extra personeel dat alles op tijd was geinstalleerd.
Goede uitleg in showroom en deskundig en net personeel wat de plaatsing heeft gedaan. Goede prijs.
afspraken zijn nagekomen. harde werkers.
Afspraak = afspraak Duidelijk in verwachtingen Tijdige terugkoppeling
Snelle duidelijke offerte/ bezoek aan huis/vakkundige plaatsing
De werkzaamheden zijn vlot en goed uitgevoerd en in het tijdsbestek dat was afgesproken
zie hierboven
gewoon perfect afgewerkt, zelfs een pui gezet door een minder getalenteerde concullega is door de medewerkers van op 't Hoog netjes hersteld
Erg tevreden, alleen er moet voor een raam nog een luxaflex geleverd worden. En ik zou graag nog even willen dat de sluiting van een raam nog even nagekeken wordt. Deze is wat stroef. De monteurs die alles gemonteerd hebben waren TOP erg vriendelijk en behulpzaam.
Soepele goede duidelijke service. En de plaatsing ging ook soepel en goed!
De kozijnen en deuren zijn keurig geplaatst en alles ziet er netjes uit.
De schuifhorren zijn erg praktisch.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: