Project renovatie totale achtergevel en garage. Sterke klantgerichte en ter zake kundige offerte, vakkundige uitvoering. Vriendelijke medewerkers, elke avond netjes opgeruimd en alles volgens planning opgeleverd. Ook de afwerking, binnen en buiten, professioneel afgerond. Proficiat, kwaliteit in alle aspecten!
Netjes geholpen. Een keer een probleem gehad met verkoper werd later heel netjes opgelost door andere verkoper en de baas zelf ( top )
De kozijnen zijn binnen 1 dag gezet op de afgesproken datum. Wij zijn erg tevreden over de kozijnen en de afwerking. De screens moeten nog aangesloten worden, dus hier kan ik nog geen ervaring over geven.
Na meerdere offerte aanvragen en het lezen van reviews bij de Ramenfabriek uitgekomen. Duidelijke uitleg van aanbod, duidelijke offerte en plaatsing super
Goede prijs Duidelijke afspraken Geen fratsen
Met de eerste levering was de levering reeds netjes verzorgd, en puntjes van nazorg werden vlot opgelost.
Prettige ervaring, waarbij meegedacht werd in zowel materiaalgebruik, verhoudingen en datum van leveren.
Ik ben naar de showroom gegaan en ben daar goed behandeld .Een offerte op laten maken. Met de toezegging heb ik even wat langer gewacht ivm werkzaamheden thuis.Nog een keer door u gebeld mbt uitvoering. Daarna een brief ontvangen voor speciale aanbieding. Ik ben weer in de showroom geweest, heb nog wat korting gekregen en heb gelijk de offerte ondertekend en een afspraak gemaakt Rondleiding gehad tijdens open dag.uitstekend
Geleverde materialen zijn prachtig. Netjes geleverd en geplaatst.
Nette manier van werken, alles wordt netjes opgeruimd en planning wordt nagekomen.
Geen
Op t Hoog neemt tijd voor je om je wensen zoveel mogelijk waar te maken. Daarna wordt er in het offerte stadium en voor de opdracht nog extra tijd genomen om zeker te zijn dat ook alles klopt. Bij de uitvoering van de opdracht klopt het altijd.
Goed product, erg goede afwikkeling en installatie
Bij Op 't Hoog luisteren ze naar wat klanten willen.
Alles wordt netjes afgewerkt en ook alle afval wordt na afloop netjes opgeruimd. Ook als je achteraf nog Accesoires wil bijbestellen gaat dat eenvoudig en snel
Zeer vriendelijk ontvangen in de showroom, duidelijke uitleg. Goed contact na de bestelling en door vriendelijk, betrouwbaar personeel geplaatst.
Goede eerste prijsindicatie. Vriendelijk bij het inmeten. Gezellige vakkundige monteurs
Kozijnen zijn goed geplaatst. rommel is netjes opgeruimd
goed geholpen in de showroom. dachten mee met wat wij wilden. service tijdens en erna waren erg goed. er zijn wat dingen niet goed en word meteen opgelost.
Goed en fijn geholpen bij het uitzoeken van mijn kozijn online en in de showroom. Snelle en duidelijke offerte en een goede prijs! Nette en snelle installatie.
Fijn geholpen op de showroom, snelle levering en plaatsing door vakmensen. Wij zijn heel blij met ons kunststof kozijn.
Goede voorlichting, duidelijke afspraken, goede afwerking en alles wordt veegschoon achtergelaten.
Er is door de adviseur goed meegedacht over de beste oplossing voor ons huis. Dit is goed uitgepakt: de kozijnen voor de slaapkamers zien er zeer netjes uit en sluiten goed aan bij de al bestaande kozijnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en netjes afgewerkt. Duidelijke communicatie.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: