Goed en snel. Service na plaatsing tot nu toe ook goed.
Aanvankelijk bleek en ander niet juist te zijn. Er is echter 'n monteur terug geweest en heeft het keurig netjes opgelost! We zijn erg tevreden!
Prettige omgang gehad met de werknemers. Komen afspraken na. Doen waar ze goed in zijn.
goede communicatie, werk voortreffelijk uitgevoerd, evt. problemen worden ter plaatse opgelost
Monteurs waren graag bereid om de spouwmuur onder het te plaatsen raamkozijn (waar een gat in de thermoparels isolatie zat)te vullen met door mij aangeleverde purschuim.Binnen vensterbank welke los kwam weer netjes gemonteerd en vast gezet.
Vakkundig en net personeel
Keurig werk, goed maatwerk/ meedenken, perfecte afwerking en service
wij hadden na een inbrak nieuwe kozijnen nodig, Ramenfabriek de Hoog is een prima en fantastisch leverantsier en behandeld de klant prima, komt zijn afspraken na en als het onverhoopt niet kan wordt je tijdig geiinfromeerd.
Prettig contact, goed advies. Snelle service. Medewerkers die alleen maar klantgericht willen werken. Kan het iedereen aanbevelen.
Snelle plaatsen en alles wordt mee genomen
Goede info van wat kon en wat niet. De levering was precies wat beloofd was, Snel correct en op tijd. Vriendelijke vakmensen. TOP
Goed advies gekregen en tijdens de open dag ook het productieproces bekeken. zag er allemaal heel professioneel uit.
Na montage van mijn kozijn bleek het niet helemaal naar wens te zijn. Dit is uiteindelijk helemaal goed gekomen.
Super blij met onze kozijnen en deuren! Alles is keurig afgewerkt. Een van de monteurs was ziek, maar dat is allemaal netjes opgelost zodat alles op tijd klaar was.
Onze kozijnen en keukendeur zijn op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. De afwerking is netjes en professioneel. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel.
Er werd goed meegedacht en geadviseerd met de wensen voor ons dakkapel en dit heeft geresulteerd in een mooi dakkapel die naar alle tevredenheid is gerealiseerd. Dat geldt zowel voor het voortraject met overleg etc. tot en met de oplevering. Niet allen qua kozijnen, maar ook qua formaten, materialen, rolluiken, isolatie etc. Ook een topservice dat ik nog geholpen ben met het boven krijgen van de gipsplaten e.d. t.b.v. de afwerking die we zelf zijn gaan doen.
Goed verkooptraject, zonder poespas Weinig overlast. Professioneel doorgewerkt
Alles verliep volgens afspraak en planning. Geen onverwachte verrassingen oid. Geheel volgens verwachting
Ben er zeer over te spreken en zou zo weer gebruik willen maken van jullie diensten.
alles naar WENS uitgevoerd nazorg moet nog gebeuren
Nette , vriendelijke en vakbekwame afhandeling van mijn opdracht waarbij ze ook prijstechnisch de concurrentie een stap voor zijn.
goede behandeling uitleg en plaatsing
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: