op elkaar ingespeelde ploeg van werknemers
Bij het informeren werd alle tijd voor ons genomen, en zeer vriendelijk te woord gestaan. Op de dag van plaatsen werd er goed en snel gewerkt, problemen werden ter plekke opgelost, niets was te veel. Ook hier vriendelijk personeel. Kleine beschadigingen werden de week erop netjes opgelost. En toen bleek dat mijn glasgordijn beschadigd was tijdens dit werk, werd ook dit prima en netjes opgelost.
zowel met het uitzoeken in de showroom, als met het zetten van alles, zijn we super blij.
Positief was de reactie op onze eerste 2 meldingen van beschadiging en slot dat niet werkte. Dat was snel opgelost. Derde melding moet nog worden opgelost. Echt positief kan ik helaas niet zijn, wanneer ik 3 keer moet reclameren. Ik vertrouw er echter op dat alles netjes wordt afgewerkt. Totaal oordeel zal dan hoger uitvallen.
De plaatsing van mijn voordeur liep van het eerste contact tot en met de afwerking perfect. Kleine problemen/aandachtsgebieden werden keurig opgelost, werd prima meegedacht door het personeel van op 't Hoog
Netjes behandeld. Zowel voor tijdens als na plaatsing
Kozijnen op eerste etage en tegen dakkapel laten vervangen, alles ging volgens afspraak. Goed advies gekrgen, geen omkijken naar monteurs gehad. Werken hard door.
zeer tevreden over kwaliteit kozijnen en deuren. personeel is leuk in omgang, en werkt netjes.
mooi en goed product, prettige monteurs, prettige verkoper. goede verhouding prijs kwaliteit
Er word zeer secuur gewerkt , netjes opgeruimd als men klaar is en zijn uiterst beleefd. Als je later met een probleem zit cq beschadeging word dit spoedig en zorgvuldig opgelost zonder enige kosten.
Goede kwaliteit materiaal, levering volgens afspraak en nette montage.
Ik heb goede ervaring met jullie bedrijf de servies is goed,er zijn kleine dingen die afgesteld moeten worden maar ze komen wel.Zonder kosten.
IN SHOWROOM EEN GOED ADVIES ONTVANGEN. BIJ OPNAME OFFERTE THUIS GOED ADVIES ONTVANGEN. OFFERTE NETJES EN SNEL ONTVANGEN. INZETTEN VAN KOZIJNEN EN DEUR KORREKT GEDAAN EN ALLES NETJES AFGEWERKT. 1 RAAM SLOOT NIET GOED , ECHTER SNEL AFGEHANDELD EN GEREPAREERD
- Goede communicatie tijdens het voorbespreken, niets was te gek. - Goed meedenken gedurende de planning. - Goed meedenken ook tijdens de installatie. - Daar waar nodig iets extra's doen om problemen op te lossen. - Prima installatie; geen zichtbare schade aan stucwerk en waar dit minimaal wel het geval was, opgelost met afdekstrips.
Verkoper is heel meegaand en kwam zelfs op de dag van plaatsing nog even kijken. Er was goed overleg en eigen ideeën werden erg op prijs gesteld .
Mooie materialen, nette afwerking. Ook de "nazorg" is goed".
Goede service en meedenken tijdens bouw
snel en netjes gemonteerd
plaatsing van de kozijnen is prima gedaan
Beste mevrouw Wendte, Wij vragen aan onze klanten op welke datum (periode) er niet gemonteerd kan worden. U heeft hierbij geen datum opgegeven, vandaar dat we dit volgens planning mee laten lopen. Later bleek dat er in deze periode data waren waarin de werkzaamheden niet gepland konden worden en hebben we deze in overleg met u verschoven. De door u genoemde ‘’aanmaning’’ was enkel een betalingsoverzicht, welke door de reeds eerder ingeplande montage datum automatisch uit ons systeem verstuurd wordt. Tijdens de verkoop, het opstellen van de opdracht en het inmeten, is door ons meerdere keren aangehaald dat door de geringe kozijnhoogte en het willen uitvoeren van een bovenlicht volgens politiekeurmerk, de glashoogte erg klein zou worden. In overleg met u zou dit toch zo uitgevoerd moeten worden. Nu blijkt dat dit niet aan u verwachtingen voldoet, kunnen we dit aanpassen, vandaar ons voorstel. We zullen komende dagen nogmaals proberen om met u in contact te komen om de mogelijkheden samen door te nemen. Met vriendelijke groet, Ramenfabriek op ’t Hoog
Prettig personeel en kwalitatief goed werk geleverd
In showroom goed ontvangen, gemaakte afspraken zijn stipt nagekomen, uitstekende vakmensen hebben de kozijnen goed geplaatst, hebben alles netjes achtergelaten en oude kozijnen meegenomen.
voor ons de 2de keer en geen verbeter punten te bedenken. ook bij 2 van onze kennissen waar we jullie aanbevolen hadden geen problemen geweest. Alles wordt volgens afspraak uitgevoerd en netjes afgewerkt.
Prettige en deskundige adviseur in de showroom.
Zeer deskundig personeel dat heel menselijk met de cliënt omgaat en goed luistert naar de wensen, zowel in de showroom als op de werklocatie
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: