Men gaat enorm ver in het verlenen van service. Geleverde goederen zijn van hoge kwaliteit. Nette werknemers, zowel monteurs als showroommedewerkers en op hoofdkantoor
Erg leuk ontvangen in de showroom. Deze 2 x bezocht en 2 x dezelfde ervaring. Personeel is erg vriendelijk ook tijdens montage en service- c.q. latere afwerkingen.
Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing en montage en zelfs tot aan de aftersales voldoen de mensen van Op t Hoog aan de verwachtingen die zij scheppen. De inmetingen worden netjes en keurig gedaan, de planning wordt aangehouden en de montage is prima binnen de gestelde tijd gedaan, maar bovenal heel erg netjes en perfect afgewerkt (we hadden wel mooi en droog weer in November).
Twee nieuwe kunst of deuren laten aanmeten en plaatsen. Service vooraf in showroom was vriendekijk. Rustige duidelijke uitleg en nuttig advies. Monteurs die deuren geplaatst hebben gingen net en zorgvuldig te werk.
Behulpzaam bij vragen
Vragen werden zowel in de showroom als aan de telefoon en thuis tijdens het plaatsen netjes beantwoord. Eventueel werden vragen via de mail extra verduidelijkt. Vriendelijke behandeling. Goede kwaliteit geleverd en ook zeer netjes afgewerkt.
We zijn erg blij met de nieuwe kozijnen. Mooi en snel geplaatst. Eén slot draait niet soepel ook niet nadat er weer iemand mee bezig is geweest. Vervelend om daar weer een afspraak voor te moeten maken en dan weer wachten hoe laat iemand komt.
Vlugge service
Krijg goed advies bij de aankoop van de deuren en kozijnen. Komt 6 weken van de voren de deuren en kozijnen inmeten. Bij montage word er netjes en vakkundig gewerkt.
alles volgens planning verlopen schade postjes en ontbrekende materialen ook snel herleverd flexibiliteit ivm betaling ook zeer gewaardeerd
alles is perfect verlopen
Bij het eerste bezoek aan de showroom uitstekend geholpen en adviezen gekregen. Er werd alle tijd voor je genomen (van 14:00 tot 18:45 uur). Tweede bezoek idem dito. Verkoper aan huis gehad. Had ook alle tijd en goede adviezen. Door het goede gevoel wat wij daardoor hebben gekregen niet verder gekeken bij andere firma's maar meteen de knoop doorgehakt. Alles geplaatst door vakkundig personeel die ook zeer prettig in de omgang waren. Plaatsing zonder problemen verlopen. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Ik zou mensen die toe zijn aan nieuwe kozijnen dan ook adviseren om contact op te nemen met Ramenfabriek op 't Hoog. Ik weet zeker dat men daar geen spijt van krijgt.
Goede informatievoorziening, concurrende prijs voor mooi werk.
zie hierboven
Pui geleverd volgens opdracht,door vakkundig personeel geplaatst
Geplaatst door vakkundige mensen
Het ziet er prachtig uit!!
zeer goed voorbereid en zeer plezierig en netjes uitgevoerd
De mannen begonnen vroeg en werkten goed samen zoals een team betaamt. je kon merken dat ze goed op elkaar ingespeeld waren , alles liep gesmeerd. De tweede dag werd het karwei afgewerkt en toen bleek dat een van de horren niet goed paste werd er gelijk actie ondernomen. Dat probleem is intussen ook netjes opgelost.
Alles netjes gemaakt volgens afspraak.
beleefd en vriendelijk personeel.
aardige, bekwame monteurs, goed werk afgeleverd
Heel prettige uitleg over de aan te schaffen kozijn voor dakkapel. Hele goede ervaring met het team wat de klus kwam klaren. Prettig in de omgang ook met elkaar. Beleefd netjes wat wil je nog meer. Jammer dat er een lekkage was. Service monteur kwam monter na een hele dag werken rond 18 uur nog langs. Jammer het was te donker .Geen probleem volgende dag weer een poging, Ja hoor even goed gemutst hielp hij na enige tijd het probleem. ws verholpen het heeft niet meer geregend. Aan de telefoon werden we ook steeds goed geïnformeerd. We zijn erg tevreden.en geven het adres zeker door
de kozijnen zijn een hele verbetering.gebruiksvriendelijk en hebben een mooie uitstraling
zie hierboven
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: