Goed uitziende kozijnen geleverd,alle afspraken op afgesproken tijden nagekomen.bedrijf waar je van op aan kan.
Het kozijn werd in een dag keurig vervangen. De mensen van het bedrijf dat het kozijn plaatste waren keurige vriendelijke mensen die oog hadden voor de klant en diens wensen.
Bij het bekijken van de situatie werd er meegedacht over het kozijn op zolder. Het kozijn is beter door 2 te delen zodat je altijd het raam zonder kiep/kantel kozijn aan de buitenkant kan zemen...ja...en dat voor een man. Ook merkte je aan het personeel dat de kozijnen kwam plaatsten dat de sfeer onderling goed is. Veel grapjes tussen het serieuze werk door!
Afspraken goed nagekomen, netjes gewerkt, mooi geworden, boven verwachting zelfs
alles word goed gemaakt de mensen die er werken zijn aardig en werken goed als er iets is overleggen ze eerst echt tevreden
Afspraak is afspraak. Nette aflevering en vakkundig geplaatst. Werkplek schoon na montage en oude materalen afgevoerd.
Op 't Hoog Eindhoven denkt mee en doet goede aanvullende voorstellen. Ook de servicedienst is bereid aanvullende wensen te realiseren. De verzorging tijdens de uitvoering is goed.
vanaf het verzoek om een offerte tot aan aflevering/montage kozijnen is alles keurig geregeld,uitgelegd
Supermooi resultaat
Er werd keurig en vlot gewerkt met enige improvisatie. De 3 opbouw rolluiken waren helaas geleverd als inbouw met opbouw profielen. Door alsnog akkoord te gaan met de inbouw rolluiken moesten er ook nog gauw inbouw profielen besteld worden, die op de laatste dag aangeleverd werden, waardoor het werk toch nog binnen de gestelde termijn af was.
Perfect advies, montage , afwerking en service
Je wordt gewoon goed geholpen in elke stap in het proces van bestelling tot en met aflevering.
Vanaf het moment van contact voor een offerte tot uiteindelijk het plaatsen van het kozijn hebben wij een zeer prettige ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog. En zullen wij jullie zeker aanbevelen bij derden.
Positieve ervaring
Wij hebben 2 kozijnen in het dakkapel laten plaatsen, als vervanging van de houten kozijnen. Nooit meer schilderen en gemakkelijk ramen lappen van binnen uit door de draaikiep ramen. Nooit geen condens meer op de ramen. Alles in 1 dag met 2 vakmannen geplaatst.
Eerste bezoek aan showroom in Den Bosch warm ontvangen door Mark. Hij wist vrij snel onze wensen, dacht creatief mee en leverde de perfecte oplossing voor onze wensen. Hennie heeft de uiteindelijke maten genomen en de monteurs, uitermate vriendelijk en vakbekwaam hebben de kozijnen verder geplaatst. In 4 dagen zat de klus erop en alles klopte gewoon. Hennie en Mark zijn nog even langs geweest en waren zeer tevreden met het resultaat. Na een week een monteur op bezoek i.v.m. het afstellen van de voordeur en laatste controle.
Vanaf de offerte tot aan het plaatsen van de kunststof kozijnen zijn we snel, proffesioneel en vakkundig geholpen tegen een voor ons goede prijs!
Wij zijn heel tevreden over de kozijnen. Het personeel heeft een goede indruk nagelaten. De kozijnen hebben een mooi aanzicht.
De kozijnen zijn keurig geplaatst , snel, en de vrijgekomen troep netjes opgeruimd.
Zie boven.
De ervaringen bij Op 't Hoog zijn voor de 100% altijd bij ons overgekomen. In een enkel woord:voortreffelijk.
Alles precies volgens afspraak geleverd en geplaatst.
Er word tijd vrij gemaakt om goede uitleg te geven, en onze wensen op een rijtje te zetten, kregen genoeg ruimte om veranderingen aan te brengen. De afspraken werden nagekomen. Ook de service achteraf ging snel en professioneel
Zeer vriendelijke mensen alles keurig uitgelegd , bij de plaatsing op tijd aanwezig alles super afgewerkt en alles heerlijk weer opgeruimd. En het product heerlijk in gebriuik ben zeer tevreden maak al plannen voor het volgende een dikke 10 👍👍
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: