Monteurs kwamen het kozijn plaatsen met temperatuur boven de 30 graden. En moesten werken met een stukadoor in hun vaarwater. Geen onvertogen woord gehoord.
Het plaatsen vd kozijnen ging heel voorspoedig. Het weghalen vd oude kozijnen is gebeurd zonder schade te maken. Ze hebben alles ook goed opgeruimd. Kortom erg tevreden over het plaatsen
aan huis voorzien van advies en mogelijkheden en makkelijk contact om een definitieve bestelling te plaatsen en netjes aankondiging van levering met overzicht wat te verwachtten. dakkapel in 2 dagen geplaats en alles netjes afgewerkt volgens afspraak en schoon opgeleverd.
Het is een hele klus om mooie kozijnen te vinden en lastig in te schatten hoe het eruit komt te zien. Er is een uitgebreide showroom en ik heb goed advies gekregen. De kozijnen zijn eigenlijk nog mooier dan ik had verwacht. Goede prijs kwaliteit verhouding. De mannen hebben de kozijnen keurig en snel gezet.
Afspraken worden goed nagekomen, we zijn gedurende het traject goed geïnformeerd. Wanneer een contactpersoon wijzigde doordat de opdracht in een nieuwe fase kwam, werd dit duidelijk gecommuniceerd. De kozijnen zijn mooi gemonteerd en we hebben al veel plezier van de horren. Bedankt voor het goede advies en de goede service.
Conform planning alle 7 kozijnen en schuifpui keurig aangebracht en afgewerkt.
Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd door uitstekende monteurs. Ook goede service toen enkele ramen en deuren bleken te klemmen.
Keurig werk.
Waren er zeer snel uit zowel prijs als wat we zouden nemen.
Nette vaklieden (zzp-ers). correcte administratieve afwikkeling.
In 5 uur tijd 4 kozijnen verwijderd en de nieuwe gemonteerd vind ik een pluim waard aan de monteurs. Ook de vertegenwoordiger van de showroom kwam nog even langs en toonde zijn belangstelling. Prima.
sneller vervolg afspraak maken voor opleverpunten
De informatie vooraf was volledig en verzorgd. De plaatsing was netjes en bereidwillig. Het resultaat naar ieders tevredenheid.
Fijne service en snelle reactie
In een week tijd heet de timmerploeg van de Ramenfbriek 3 dakkapellen geplaatst en 2 kozijnen met draai kiepramen aangebracht. De dakkapellen zijn ter plaatse opgebouwd. Er is hard en schoon gewerkt. Tijdens het werk was voldoende overleg over de juiste positionering en afwerking. Kozijnen en ramen zijn van prima kwaliteit. Het resultaat mag er zijn.
De offerte was even onduidelijk, maar daar werd goed bij geholpen. Daarna ging alles keurig volgens afspraak. Ervaren werklui met oog voor detail, zodat het resultaat erg mooi is geworden.
De contacten verliepen goed (showroom, tussenpersoon en werklui). Deskundige en rustige manier van werken.
de man die bij ons het houten kozijn heeft vervangen voor een kunstof kozijn was vriendelijk, netjes en vakkundig. alles werd netjes opgeruimd.
Ik ben heel erg positief over het gewenste resultaat en door de correcte medewerkers die goed werk hebben afgeleverd. Ook in de showroom in Den Bosch ben ik zeer correct geholpen door Mark en heeft een zeer goed advies gegeven.
Goede kwaliteit, normale prijs en snelle levertijd. Goed advies en meedenken.
Onze schuifpui was een oude droom. Vanaf het eerste contact met Rogier Op 'T Hoog tot en met de aanleg, sprong de sympathieke houding van de mensen van dit bedrijf eruit. De twee mannen die de hele operatie uitvoerden waren hare werkers die iets voor half acht 's morgens voor de deur stonden. Daarna hebben ze, op twee korte pauzes na, aan één stuk door keihard aangepakt. Tot in de puntjes afgewerkt. We kijken nu met dankbaarheid dagelijks door de grote ruiten onze achtertuin in. Een verademing zo'n schuifpui, hij maakt je hele woonkamer licht.
Gewoon helemaal af! Meedenken naar oplossingen tijdens het proces! Zeer aardig en attent personeel, ook de installateurs van het eindproduct aan huis!!!
heel goeden in lichting en super goed en netjes werk afgeleverden alles netjes afgeleverd
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: