De benadering van zowel vertegenwoordigers als monteurs was aangenaam vertrouwd "Brabants". Geen moment het idee gehad dat we opgejaagd werden meer te bestellen dan dat we van plan waren. Uitvoering en resultaat waren prima. De prijs is pittig, maar vergeleken met de concurrentie verdedigbaar. Ook afspraken en veranderingen onzerzijds werden goed nagekomen. We zijn in onze portemonnee wel armer, maar qua woongenot veel rijker.
Monteurs werken netjes en zorgzaam. Geen vraag is te gek geweest. De mannen deden netjes overleggen m.b.t. de mogelijkheden van afwerken. dat was erg fijn.
Echt topwerk geleverd. Erg tevreden. Hoop dat het probleem met de lekkage definitief is opgelost.
Goede service / levering / plaatsen & afwerking
Vooral de nazorg was heel goed.
Degene die het kozijn heeft gezet, dacht zelf mee hoe het het mooiste uitkwam. Heel fijn.
Onze wensen werden goed geinterpreteerd en vervolgens geleverd zoals we wilden. Het zetten van de kozijnen verliep vlot, vlug, goed en het was ook nog gezellig. Alles was ook netjes opgeruimd.
Alles is goed en netjes afgewerkt vanaf de offerte tot aan de plaatsing zijn we zeer tevreden en ook met het eindresultaat
Prettig dat mensen zich aan je voorstellen en dat alles heel correct en netjes wordt uitgevoerd. Ook het opmeten en inmeten van te voren, was goed geregeld. Wij zijn zeer tevreden en zullen uw firma zeker aanbevelen in onze kennissenkring.
Precies als afgesproken geleverd. Super netjes afgewerkt
Dit is de tweede keer dat we op 't Hoog werk hebben laten uitvoeren, dat is niet voor niks natuurlijk. Deze keer kozijnen en gevelbekleding. We waren bang dat de bekleding van de dakgoten zoals bij anderen zou gebeuren, dit vinden wij namelijk niet erg fraai, om niet te zeggen spuuglelijk. Er is door de mensen van op 't Hoog na wat gepuzzel en probeersels een prima oplossing gevonden en toegepast waar we erg blij en tevreden mee zijn. Alles bij elkaar, dik tevreden met montage team ( vooral het meedenken) en materiaal
Degene die de deur kwam plaatsen heeft keurig gewerkt. Het resultaat is prachtig.
Duidelijke informatie vooraf, er wordt goed meegedacht waardoor mooiere oplossing, geen gepush, duidelijke afspraken, montage op tijd uitgevoerd, mooi resultaat. Bij montage bleek er een mankement in het deurslot, de monteurs hebben direct via de service afspraak voor herstel gemaakt, wordt binnenkort hersteld.
Op advies van een kennis zijn wij naar Op 't Hoog gegaan voor een oriënterend gesprek. Duidelijk werden de mogelijkheden getoond en uitgelegd. Daarna is de situatie bij ons door de vertegenwoordiger opgenomen met nog wat extra advies. De offerte die we daarna ontvingen viel ons mee. Op de afgesproken dag is alles keurig uitgevoerd en opgeleverd. Enkele dagen daarna ontdekten we een kleine beschadiging waar we bij oplevering overheen hadden gekeken en hebben dat tóch gemeld. Dat werd direct opgepakt door Op 't Hoog: een controleur kwam kijken 2 dagen later was het mankerende onderdeel vervangen. Grote klasse!!
Ook monteurs super netjes.
voor het advies bij verkoop is ruim de tijd genomen en werd met mij als klant meegedacht. De montage is vakkundig en professioneel uitgevoerd.
In de showroom werd alle tijd genomen om uit te leggen wat de mogelijkheden waren. Na het opstellen van een offerte de vertegenwoordiger op bezoek gehad voor de laatste puntjes op de I. Een maand voor de plaatsing is alles exact opgemeten en de plaatsing ging vlot. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de uitstraling van de deur. Kleine probleempjes werden snel opgelost. Naar onze mening is de prijs-kwaliteit zeer goed.
Geduldige en professionele informatie, kundige medewerkers, meedenkend en klantvriendelijk, niet opdringerig
Heel netjes afgewerkt, zeer tevreden.
Gesprek in de showroom was plezierig. Verslag op papier duidelijk, het maken van afspraken probleemloos, en uitvoering van het werk vlot, schoon en tot in detail netjes
Zijn goed voorgelicht in de showtoom. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Nette, vakbekwame mensen. Zowel in de showroom als bij het plaatsen. Erg tevreden.
Het uitvoerend personeel is vriendelijk, vakbekwaam en luisteren naar de klant tijdens het werk. De ruimte wordt schoon achtergelaten.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: