goede service, goed behandeld

Goede informatie, prima dienstverlening en vakkundige plaatsing. Wij zijn erg tevreden

• Showroom: 's-Hertogenbosch
  • Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Wij hebben Op 't Hoog hoog zitten
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Nabellen of alles naar tevredenheid is verlopen.

goede service, goed behandeld

Ik wist het moest allang gebeuren versleten kozijnen en ook deuren. De sloten waren zoals ze mij het noemden al jaren lang ruim onvoldoende. Op aanraden dus van mijn 2 zonen Die zeiden “mam je moet toch warm wonen”. Ga naar ramen fabriek “Op ’t Hoog” Hun kwaliteit springt in ’t oog. Het werd dan ook, net werk door ervaren personen Daarom wil ik jullie met dit gedichtje belonen. De overlast viel erg mee daarom, “een oud mens is erg echt tevree”. Bedankt Riet Dolmans (85 jaar)

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: De overlast viel erg mee en daarom ik erg tevree.

goede service, goed behandeld

Ondanks dat het de hele eerste dag regende, werd er toch hard gewerkt aan de dakkapel. Tweede dag stond er dan ook een nette dakkapel. Waardoor de kamer veel groter is geworden.

• Showroom: Eindhoven
  • Bestelde product(en): Dakkapel(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Kwaliteit voor een goede prijs
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Zou misschien leuk zijn als jullie korte video's van de werkzaamheden hadden.

goede service, goed behandeld

Duidelijke tekeningen, staan klaar om vragen te beantwoorden en stipt op tijd met de montage.

• Totaal oordeel
  • Inrichting showroom N.v.t.
  • Verkoop traject N.v.t.
  • Showroom: nvt
  • Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Die is goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Na contact met twee andere leveranciers (geen vertrouwen in) het filiaal in Utrecht bezocht. Bij het 1e bezoek al een goed gevoel omtrent de informatie en uitleg van verschillen mogelijkheden. Ik had een probleem met het hoogte verschil van 16 cm binnen en buiten muur. Dit is opgelost met het rooster aan de onderzijde van het vensterbank. Bij Ramenfabriek zowel kennis in het filiaal als ook bij de monteurs ruimschoots aanwezig. In 1 dag 3 kozijnen geplaatst.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Zeer tevreden met resultaat en vakmanschap
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Voor kunsstof kozijnen gewoon naar Ramenfabriek gaan
  • Bekend van: Radio

goede service, goed behandeld

Ben erg tevreden over het product. Het advies met de daarbij horende offerte was goed. De ramen zijn goed geplaatst en de werklieden waren beleefd en werkten netjes.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Heb mooie en goede kozijnen.
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: De verkoper heeft tijdens het eerste huisbezoek niet gesproken over eventuele gordijnen of raamdecoratie. Omdat op 't Hoog ook deze verkoopt zie ik dit als een gemiste kans.

perfect, zeker aan te bevelen

Je personeel wat bij ons hun werk hebben gedaan . kan echt niet beter , ze hebben alles tot in de puntjes afgewerkt, Deze mannen zijn echt leuk om binnen te hebben Dank je wel voor het goede werk wat er voor ons is gemaakt top

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Alles is naar wens verlopen
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: we hebben echt niets op aan te ,merken Ga zo door

Ik zou Op t Oog zo aanbevelen aan anderen

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: we zijn goed geholpen vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

De deur werd netjes geplaatst

• Showroom: Eindhoven
  • Bestelde product(en): Deur(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Houden zich aan de afspraak
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

vriendelijke, hardwerkende vaklui, die snel en netjes werkten.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)|Accesoires
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: voldeed helemaal aan onze verwachting

goede afwerking

• Showroom: Purmerend
  • Bestelde product(en): Schuifpui(en)|Overige
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: professionele monteurs
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: - opmeter had niet zorgvuldig gemeten waardoor er aan de zijkanten stukken van de muur af moesten.Had anders opgelost kunnen worden - rotte houtdelen van de boeiranden schuur zouden er af moeten worden gehaald. dit is gebeurd na veel aandringen van mijn kant. - 1 deel boeirand tekort, wordt nog nageleverd. -Bust in glas (niet gecontroleerd vooraf) wordt nog nageleverd.. -Onderste Keralite tdelen niet vastgezet met startprofiel

goede service, goed behandeld

Goede ervaring met eerder geïnstalleerde ramen en deuren was een belangrijke reden om de nieuwe deur weer bij 't hoog te bestellen. Zeer vriendelijke en bekwame monteur.

• Showroom: Breda
  • Bestelde product(en): Deur(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Professioneel zowel in de offerte fase als installatie
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Zeer knap dat de installateur de deur in zijn eentje kon installeren. Is wel een zware fysieke belasting. Zeker niet mogelijk voor alle monteurs.

goede service, goed behandeld

er zijn goede afspraken te maken, de offerte kwam snel en was duidelijk, de aanpassingen aan de offerte gingen vlot en zoals afgesproken, het is een heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Het is fijn dat er een goede showroom is waar je ook echt kan zien wat je krijgt! We zijn erg blij met de prachtige schuifpui, hij is prima geplaatst.

• Showroom: Utrecht
  • Bestelde product(en): Schuifpui(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Fijn bedrijf, komt zijn afspraken na en levert heel mooi produkt!
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: tip: de "lood"rand aan de onderzijde is niet mooi recht afgesneden, daar zou je een oplossing voor moeten bedenken, want ze zeiden dat dat nu eenmaal niet beter kan En het is jammer dat er 1 steen aan de bovenzijde beschadigd is bij het plaatsen Verder alles prima!

goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van de producten, de inzet en vakmanschap van de monteurs en de service van de verkoopadviseur (Rogier) en Hein Daamen voor het vakkundig repareren van de kleine beschadigingen. Tevens werd zonder probleem een voor ons gevoel te smalle vensterbank door een bredere vervangen. We zijn enthousiast over het Movair-ventilatiesysteem. Wij kunnen jullie van harte aanbevelen

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)|Accesoires
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Bijzonder tevreden over de kwaliteit, professionaliteit en service
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Totaal niet nodig

goede service, goed behandeld

Hele goede ervaring met de werkmensen en met de manier van plaatsen van het kozijn. Kwaliteit van het produkt is goed!

• Showroom: Purmerend
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Toppie!👍🏻
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Plaatsen van elektra van de screen. Bij oplevering kan je niet zien of het goed is, dat is jammer.

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg tevreden over de levering en montage van de kunststofkozijnen aan onze woning. De mooie kozijnen zijn in het eigen bedrijf vervaardigd en de medewerkers Ton, Willem en Maurits hebben de verwijdering van de oude kozijnen en de montage van de nieuwe vakkundig en zorgvuldig verricht in een vriendelijke en welwillende sfeer. De losse onderdelen werden ter plekke op maat gemaakt zodat de ramen perfect passend zijn opgeleverd. Het is duidelijk dat hier een team aan het werk was dat jarenlange ervaring had. Wij kunnen Op't Hoogt Ramenfabriek van harte aanbevelen.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Bijzonder tevreden over levering en montage kunststoframen

goede service, goed behandeld

Goede en uitgebreide uitleg over de producten. Goed contact met medewerkers en monteurs, vragen worden snel beantwoord.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)|Accesoires
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf, dat kwaliteit levert.

goede service, goed behandeld

De geleverde kozijnen zijn prima geplaatst en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam met zware spullen verplaatsen.

• Showroom: nvt
  • Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Prima, bij een mail direct antwoord
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Jammer dat er geen luxaflex en rolgordijnen geplaatst kunnen worden aan de kozijnen. Misschien een mogelijkheid hiervoor bezien?

goede service, goed behandeld

Heldere duidelijke prijsafspraken, afspraken worden keurig nagekomen vanaf het moment van inmeten tot aan de montage toe. Garantie en service zijn prima geregeld. En er wordt heel nauwkeurig en secuur gewerkt zonder dat er rotzooi wordt achtergelaten.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Ramenfabriek op 't Hoog is een betrouwbare partner waar ik graag zaken mee doe.
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: geen

goede service, goed behandeld

Er werd samen met ons gekeken naar de mogelijkheden die er waren. Er werd goede advies gegeven. Als er iets was konden wij altijd iemand bereiken die ons hielp. Het personeel is vriendelijk en gezellig.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)|Dakkapel(en)|Overige
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Op 't Hoog: Behulpzaam, meedenkend, vriendelijk personeel.
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Helemaal geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Op aanraden van mijn vader, bert marcelissen, naar de showroom gegaan, goede voorlichting gekregen, keuzes gemaakt, met mijn man terug gegaan, en alles besproken en afgerond..gunstig en dat is ook wel heel fijn, zeker omdat de 6 procent btw afliep. Het is allemaal naar volledige wens geplaatst door P&R...ik had even zoiets van niet Door op t hoog ? maar het zijn vakmannen, en ook gezellige vakmannen ! Wij zijn zeer tevreden over zowel de materialen en het plaatsen ervan !

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Goed en betrouwbaar bedrijf, je krijgt wat er wordt beloofd

goede service, goed behandeld

Zowel het uitkiezen in de showroom, als de bezoeken thuis en het uiteindelijke plaatsen en de communicatie hierover is heel goed en prettig verlopen.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)|Accesoires
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Prima ervaring wat betreft het hele proces!
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: De deuren hebben afwijkende plekken waar volgende week nog naar gekeken gaat worden, even afwachten hoe dit afgehandeld gaat worden. We hebben het volste vertrouwen in een goed afhandeling hiervan. Verder geen tips of verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Mooie kozijnen, mannen werken hard door en overleggen goed. Vanuit de showroom is goed meegedacht. Omdat ik glanzende witte kunststof niet mooi vind, is er een matte afwerking binnen. Ook de lelijke zwarte rubbers zijn vervangen door grijze. Het is nog mooier geworden dan we dachten.

• Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: keurig werk
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Enig minpuntje is dat de greep van het valraam in de woonkamer te hoog zit om hem vanaf de grond open te kunnen doen. Dat hadden we ons vooraf niet gerealiseerd.

goede service, goed behandeld

In de showroom een eerlijk verhaal en goede tips. De uitvoering is netjes en zeer tevreden met het resultaat.

• Kwaliteit kozijnen
  • Tel. bereikbaarheid N.v.t.
  • Bestelde product(en): Kozijn(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Vriendelijk, Netjes en goede prijs kwaliteit
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: achteraf blijkt de kleur vensterbank witter te zijn dan de kozijnen, hier had ik graag op gewezen willen worden in de showroom.

• Bestelde product(en): Kozijn(en)|Deur(en)
  • Beschrijf in 1 zin uw ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog: Prima en snelle service

de Sonman 32

5066 GJ Moergestel

0800 0047

Over Ramenfabriek op 't Hoog

Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: