Prettig dat mensen zich aan je voorstellen en dat alles heel correct en netjes wordt uitgevoerd. Ook het opmeten en inmeten van te voren, was goed geregeld. Wij zijn zeer tevreden en zullen uw firma zeker aanbevelen in onze kennissenkring.
Precies als afgesproken geleverd. Super netjes afgewerkt
Dit is de tweede keer dat we op 't Hoog werk hebben laten uitvoeren, dat is niet voor niks natuurlijk. Deze keer kozijnen en gevelbekleding. We waren bang dat de bekleding van de dakgoten zoals bij anderen zou gebeuren, dit vinden wij namelijk niet erg fraai, om niet te zeggen spuuglelijk. Er is door de mensen van op 't Hoog na wat gepuzzel en probeersels een prima oplossing gevonden en toegepast waar we erg blij en tevreden mee zijn. Alles bij elkaar, dik tevreden met montage team ( vooral het meedenken) en materiaal
Degene die de deur kwam plaatsen heeft keurig gewerkt. Het resultaat is prachtig.
Duidelijke informatie vooraf, er wordt goed meegedacht waardoor mooiere oplossing, geen gepush, duidelijke afspraken, montage op tijd uitgevoerd, mooi resultaat. Bij montage bleek er een mankement in het deurslot, de monteurs hebben direct via de service afspraak voor herstel gemaakt, wordt binnenkort hersteld.
Op advies van een kennis zijn wij naar Op 't Hoog gegaan voor een oriënterend gesprek. Duidelijk werden de mogelijkheden getoond en uitgelegd. Daarna is de situatie bij ons door de vertegenwoordiger opgenomen met nog wat extra advies. De offerte die we daarna ontvingen viel ons mee. Op de afgesproken dag is alles keurig uitgevoerd en opgeleverd. Enkele dagen daarna ontdekten we een kleine beschadiging waar we bij oplevering overheen hadden gekeken en hebben dat tóch gemeld. Dat werd direct opgepakt door Op 't Hoog: een controleur kwam kijken 2 dagen later was het mankerende onderdeel vervangen. Grote klasse!!
Ook monteurs super netjes.
voor het advies bij verkoop is ruim de tijd genomen en werd met mij als klant meegedacht. De montage is vakkundig en professioneel uitgevoerd.
In de showroom werd alle tijd genomen om uit te leggen wat de mogelijkheden waren. Na het opstellen van een offerte de vertegenwoordiger op bezoek gehad voor de laatste puntjes op de I. Een maand voor de plaatsing is alles exact opgemeten en de plaatsing ging vlot. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de uitstraling van de deur. Kleine probleempjes werden snel opgelost. Naar onze mening is de prijs-kwaliteit zeer goed.
Geduldige en professionele informatie, kundige medewerkers, meedenkend en klantvriendelijk, niet opdringerig
Heel netjes afgewerkt, zeer tevreden.
Gesprek in de showroom was plezierig. Verslag op papier duidelijk, het maken van afspraken probleemloos, en uitvoering van het werk vlot, schoon en tot in detail netjes
Zijn goed voorgelicht in de showtoom. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Nette, vakbekwame mensen. Zowel in de showroom als bij het plaatsen. Erg tevreden.
Het uitvoerend personeel is vriendelijk, vakbekwaam en luisteren naar de klant tijdens het werk. De ruimte wordt schoon achtergelaten.
In 2 dagen tijd onze complete achtergevel kozijnen vervangen. netjes afgewerkt en keurig gewerkt door de montageploeg. een beetje stofzuigen en schoon was het!
Wij hebben in april 2015 al onze houten kozijnen laten vernieuwen voor kunststof kozijnen en een dakkapel op de voorzijde van het huis laten plaatsen. We hebben enige tijd gewacht voordat we onze beoordeling wilde delen om zo een zo eerlijk mogelijk oordeel te kunnen geven over onze aankoop want na levering van de kozijnen ben je vaak vol lof en veranderd dat wellicht met het in gebruik nemen van alles, bij ons is dit absoluut niet het geval geweest en wij zijn nog net zo blij met de kozijnen als dag 1. In het begin van het jaar hebben wij diverse offertes/informatie aangevraagd voor kunststof kozijnen bij meerdere bedrijven en ons goed verdiept in wat er op de markt te krijgen is en wat onze wensen hierin zijn. Het lijkt een simpele aankoop maar er gaat toch een hele wereld schuil achter de aanschaf van kozijnen en deuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uiterlijk van de profielen: kleur, vorm, houtnerf of niet en de verbindingen hiervan verstek of houtlook maar kijk daarnaast ook naar de isolatiewaarde (de dikte van het kunststof en de aantal kamers maar ook het glas natuurlijk), de veiligheid (hoeveelheid staal in de profielen, maar ook de soorten sloten ) de soort schanieren ( beslag ) van deuren en ramen die naar binnen kantelen/draaien of juist naar buiten, maar ook de kleine details als soort deur grepen, ventilatieroosters etc. er is een zeer grote markt op dit vlak en er is altijd iets te vinden wat precies jou smaak is. Dus om te beginnen raad ik aan om je te verdiepen in deze wereld zodat je al je wensen alvast op een rijtje kan zetten om dan daarna goede vergelijkende offertes aan te kunnen vragen. Waarom wij voor het bedrijf Op 't Hoog hebben gekozen is het volgende. Bij het binnenlopen van de showroom in Utrecht werden wij geholpen door een zeer vriendelijke man die ons, zoals overal een kop koffie aanbood maar ook de gelegenheid gaf rustig rond te kijken en als wij dan vragen hadden konden we die aan hem stellen. (Geen opdringerige verkopers dus!) Ondanks dat ik me redelijk had verdiept in deze branche gaf de verkoper me toch nog enige tips en aandachtspunten mee om over na te denken. Dit gaf mij het gevoel dat ik met iemand stond te praten die weet waar hij het over heeft, en hebben we een afspraak gemaakt om bij ons thuis langs te komen om een offerte op maat te laten maken. Nadat ik alle offertes had binnengekregen van verschillende bedrijven heb ik ze naast elkaar gelegd en daar zaten nogal wat verschillen in, van uitschieters heel duur naar prijzen die heel dicht bij elkaar liggen. Op 't Hoog viel in de groep die heel dicht bij elkaar lag ( goede prijs dus ), maar we hebben toch uiteindelijk voor hun gekozen omdat het profiel dat zij verkopen ons toch het meeste aansprak ( dit heeft natuurlijk met persoonlijke smaak te maken ). Wat ons ook voor Op 't Hoog deed kiezen is dat ze ons tijdens het keuzetraject op een prettige en vakkundig manier begeleid hebben met alle detail aandachtspunten wat hiervan voordelen zijn maar ook nadelen zijn. ( eerlijke en kundige verkopers ). Een bijkomend voordeel van Op 't Hoog is dat ze hun eigen fabriek hebben en ze zijn dus niet afhankelijk van het product en levering van een ander, ze kunnen het traject dus van stap a tot z , zelf in de hand houden. In samenwerking met de planner van Op 't Hoog hebben we een week/dag afgesproken wanneer de monteurs zouden komen om het plaatsen. Zorg er dan ook voor dat de heren overal bij kunnen dit hoeft niet heel veel ruimte te zijn maar ze moeten wel zowel binnen als buiten werkruimte hebben ( en dek kasten etc af met plastic dit scheelt veel schoonmaken na afloop) , want na een goede morgen en een bak koffie gaan de heren ook meteen aan de slag! Er is met de montage ploeg af te spreken welke kozijnen de dagen erna gedaan worden zodat je s'avonds de tijd heb om ruimte te maken. Bij ons hebben ze zonder enige schade de oude kozijnen verwijderd en zaten de nieuwe er in hoog tempo weer in. Dit zijn kort gezegt vakmensen!! Er zaten best wel wat uitdagingen bij ons huis denk aan scheve muren, afdakje dat niet te demonteren is maar waar het kozijn wel achter moest etc, dit hebben ze heel goed aangepakt en het zit er keurig netjes in geplaatst volgens de juiste montage voorschriften. Wel kwam ik tijdens het plaatsen er achter dat er bij het productie proces schade gemaakt was aan het kozijn van de keuken (slijpsel van het staal dat in de profielen zit was in het kunststof profiel gebrand, maar dit hebben ze ongelofelijk maar waar zicht loos weg gewerkt. Na 4 dagen werken zat alles erin denk er hierbij aan wij hadden het hele huis te doen en het dakkapel is er traditioneel op gezet! Dit vonden wij heel snel gegaan maar buiten het snel en vakkundig ook zeer gezellig!! ( het blijven Brabanders zullen we maar zeggen ) ... Nu zijn we enkele maanden verder en kan ik een goed oordeel geven of het de investering waard is en we een goed product hebben gekozen of niet. Het antwoord hierop vinden wij volmondig JA . tuurlijk blijft het een hele klap geld maar.. de wooncomfort wat wij hebben gekregen is fantastisch het voelt echt aangenamer in huis, geen tochtende ramen of deuren, geen condens meer aan de binnenkant van de ramen. Ook een groot verschil is, zeker met de stormen van afgelopen dagen dat we merken dat het geluid van buiten veel beter geisoleerd is, en elke dag als ik thuis kom van mn werk en ik kijk naar ons huis en naar die van de buren vind ik de onze toch mooier.. Kortom: mooie degelijke kozijnen en deuren, goede en eerlijke verkopers met kennis van hun producten, redelijk scherpe prijzen, vakkundige en zeer gezellige montage ploegen, snelle levering/ montage. Nogmaals onze dank heren voor een prettige samenwerking en een fantastisch eind resultaat.
Je wordt goed geholpen bij je keuze en de plaatsing van het kunstof is ook top en zeer netjes
Medewerkers van op 't hoog hebben vakkundig en netjes mijn oude kozijnen vervangen door kunststofkozijnen.
Mooie kozijnen en snel gezet. Mannen waren vriendelijk.
Goede opvolging van de afspraken, snelle montage. En uiteraard mooie kwaliteit spullen. Thuis achter pui laten doen en op het werk ramen en kozijnen en entree deuren.
materiaal en montage is van hoge klasse.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: