nieuwe kozijnen /ramen/deuren en gevelbeplating. besteld in eindhoven goede uitleg en service alles perfect gemaakt ziet er top uit en de beste prijs uit omstreken.
Super sluitende kozijnen en heel fijn in het gebruik. Ziet eruit als hout.
Goed en snel
Bij ons zijn er in 2007 19 kozijnen geplaatst van hoge kwaliteit met HR++ glas door vakkundig en keurig personeel De nazorg is prima. Tot op heden is deze telkens naar tevredenheid en zelfs gratis geboden. De hoge tevredenheidscijfers zijn echt niet overdreven.
Het personeel dat de elementen plaatst verdient een extra pluim. Dit qua kwalitatief werk en het netjes achterlaten van de werkplek.
We zijn heel goed geholpen door een meedenkend adviseur. De kozijnen met houtlook zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten kozijnen.
Alle gemaakte afspraken zijn tot tevredenheid uitgevoerd.
Goede voorlichting, duidelijke afspraken, goede communicatie en een resultaat zoals ik het graag zie.
Deze keer zijn jullie 3 dagen bij ons werkzaam geweest, alles verliep weer goed en netjes verzorgd, we hebben geen last gehad van het slechte weer en fijne vakmensen bij ons in huis gehad!
Kwaliteit en montage Ok
We hebben alle ramen op de eerste verdieping laten vervangen met kunststof kozijnen, horen en rolluiken. Daardoor is het nu lekker warm en toch goed geventileerd. We kregen goede adviezen voor de ventilatie, de waterslagen, de afwerking binnen en de rolluiken. Montage duurde 2 dagen, de kozijnen zijn monteerd en na aflop werden het vuil en alle spullen opgeruimd. Later vroeg ik om correctie van somige siliconen afdichtingen en deze zij ook netjes hersteld/ gemaakt.
Zeer netjes werk geleverd en erg klantgericht met een goed resultaat !
Prettige afstemming bij thuisbezoek en in showroom. Concurrerende prijs neergelegd voor (hopelijk) kwaliteitsproduct. Montage en afwerking volgens afspraak.
er werd vlot gewerkt mannen konen goed met elkaar overweg iedereen wist wat hij moest doen ben er zeer tevreden over het werk wat er is verricht
Het resultaat van de geplaatste deur en kozijn achterzijde van de garage.
Geen overdreven (= te dure) showroom, maar lekker basic en alles is aanwezig. Zeer prettige verkoper. Had veel informatie, luisterde goed en geen blah blah verhalen. Hele nette en complete offerte gehad. Prijs was vergeleken met onze andere 2 offertes scherp. De montage is door 2 man gedaan. Zij hebben flink door gewerkt en alles ook heel net afgewerkt. Wijzelf hebben alleen maar wat meubels terug geschoven en gestofzuigd, de rest is was helemaal geregeld. Wij zijn dik tevreden!
Goed contact. Correcte planning. Correcte uitvoering. Goede naverkoopdienst.
De benadering van zowel vertegenwoordigers als monteurs was aangenaam vertrouwd "Brabants". Geen moment het idee gehad dat we opgejaagd werden meer te bestellen dan dat we van plan waren. Uitvoering en resultaat waren prima. De prijs is pittig, maar vergeleken met de concurrentie verdedigbaar. Ook afspraken en veranderingen onzerzijds werden goed nagekomen. We zijn in onze portemonnee wel armer, maar qua woongenot veel rijker.
Monteurs werken netjes en zorgzaam. Geen vraag is te gek geweest. De mannen deden netjes overleggen m.b.t. de mogelijkheden van afwerken. dat was erg fijn.
Echt topwerk geleverd. Erg tevreden. Hoop dat het probleem met de lekkage definitief is opgelost.
Goede service / levering / plaatsen & afwerking
Vooral de nazorg was heel goed.
Degene die het kozijn heeft gezet, dacht zelf mee hoe het het mooiste uitkwam. Heel fijn.
Onze wensen werden goed geinterpreteerd en vervolgens geleverd zoals we wilden. Het zetten van de kozijnen verliep vlot, vlug, goed en het was ook nog gezellig. Alles was ook netjes opgeruimd.
Alles is goed en netjes afgewerkt vanaf de offerte tot aan de plaatsing zijn we zeer tevreden en ook met het eindresultaat
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: