Na het plaatsen van de schuifpui, welke netjes afgeleverd was, leek het toch dat de pui niet waterpas was. Na contact te hebben genomen zijn ze komen kijken en binnen enkele dagen zijn ze terug gekomen en hebben dit weer netjes opgelost.
Fijn geholpen in de winkel. Erg tevreden met het resultaat
We werden goed voorgelicht in de showroom, plaatsing verliep ook zeer voorspoedig.
Alles wordt nauwkeurig afgewerkt, gecontroleerd en indien er nadien blijkt dat er iets niet goed werkt wordt het meteen verholpen !
Alles klopt bij dit bedrijf.
Prima uitleg gehad in de showroom. Hierna thuis nog de juiste opmetingen gedaan. Op de dag ban de montage stonden de medewerkers om ca. half 8 's morgens voor de deur om de kozijnen en deuren te plaatsen. Dit is perfect gegaan en gedaan. Kortom, wij zijn en wij waren dit al uitermate tevreden.
Alles is heel erg goed en netjes afgewekt en goed en snel gedaan. We zijn meer dan tevreden.
Zeer professioneel en een goede prijs kwaliteit verhouding. Hier voel je je nog echt koning en dat heb ik ook uitgedragen naar mijn vrienden en kennissen
geen negatieve punten
- Afspraken zijn toot nu toe goed nagekomen - Op tijd geleverd - Goede Service nadat er wat problemen waren
komen ook goed met hun garantie. En zijn zeer klantvriendelijk.
Producten zijn van een hoog niveau en als er problemen zijn worden deze altijd netjes opgelost.
Al na het bezoek aan de showroom een goede indruk. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn helemaal tevreden nu de achterkant van ons huis nog dat wordt weer Op't Hoog
Alles kozijnen keurig afgewerkt, zowel montage als het opruimen van de oude kozijnen.
Nette raam, snel en goed geplaatst. Rommel netjes afgevoerd.
goed wek geleverd
Zeer netjes en vriendelijk geadviseerd,heel netjes met het plaatsen van de kozijnen.
alle afspraken kloppen
Er werd regelmatig overlegd met ons. Twee professionele en gezellige werknemers hebben deze klus geklaard. Na afloop was er tijd voor een heldere uitleg. Prima!
Alles goed geregeld. Maar er moest wel na montage plaats vinden
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: