Er waren 2 vaklui die het geplaatst hebben met een "hulpje". Goed meegedacht met oplossingen die bedacht moesten worden. En heel netjes gemaakt. Rapportcijfer vakmanschap voor de 2 vaklui is een 9-10. Het hulpje krijgt een 6. Moet nog veel leren.
Heel mooi produkt
Alle sis keurig geregeld.
Zoals mijn zus me vertelde, prima, hardwerkende vakmensen die hun afspraken ook nakomen. Binnen twee dagen alles keurig geregeld. Het traject van keuze maken, bestellen en leveren was binnen 10 weken afgehandeld.
Hoop dat jullie het aanbod naar buiten draaiende ramen ook in jullie pakket opnemen. mensen gaan om die reden nu naar een andere leverancier.
We zijn er erg blij mee ,een mooie entree en geen water meer door de kozijnen als het regent. Prachtige deur . Een echte binnenkomer. Goud waard !!!
keurig afgewerkt
Eikenlaan 4B
Prima communicatie. Vakkundige mensen. Netjes gewerkt en mooie afwerking. Goede adviezen en aangename vakmensen.
Sterk punt is dat de verwachting goed gemanaged werd. Heel gedetailleerd werd gemeld wat wij wanneer konden verwachten.
Alles volgens afspraak en verder geen omkijken naar
Alles keurig gemaakt naar onze zin .
Wij zijn blij met de goede en vriendelijke hulp in de showroom tot en met plaatsing die snel, vakkundig en netjes gebeurde.
De firma op t hoog is een zeer bekwame dealer van een van de beste profielsystemen in Europa. Ik ben zelf ook bekend in deze wereld, maar het was fijn om te ervaren hoe de firma op t hoog zijn klanten infomeert, vanaf offerte stadium tot en met service. Altijd daar voor je en vakkundig en komt zijn afspraken na. Zonder enig probleem aan te bevelen aan iedereen.
Onze kozijnen zijn deze week geplaatst. Wij zijn erg tevreden over Ralph de verkoper in Purmerend. Heeft een zeer volledig en deskundig advies gegeven. Co, Aziz en Mike hebben het vervolgens zeer deskundig gemonteerd. Wij zijn erg tevreden.
Na een uitgebreide uitleg in de showroom was het gemakkelijk een goede keuze te maken. Op de afgesproken tijd werden onze kozijnen vakkundig geplaatst door prettige medewerkers. Het eindresultaat is helemaal top!
wij hebben "n oud huis, maar het lijkt nu haast weer een nieuw huis. Heb samen met jullie medewerker op het laatst alles nagekeken, en alle spleetjes en beschadegingen bij gewerkt. Toe n de werknemers vertrokken, was ik helemaal tevreden !
Goed installateurs en goed eindproduct
Goede vriendelijke en duidelijke service gehad in de showroom in Breda waar wij de order geplaatst hebben, daarna in contact gekomen met de service vanuit productie en fabriek vanuit Moergestel waar wij zeer goed geholpen zijn en op alle vraagstukken een duidelijk antwoord gekregen hebben om tot dit schitterende resultaat te komen. Dit was voor ons super, mede omdat wij als leek een goede kijk kregen op hoe zaken er uit gaan zien.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: