Tijdens plaatsing zag de medewerker dat enkele dakpannen aan vervanging toe waren. Aangezien ik die op vooraan had heeft hij ze meteen gewisseld. Top extra service!
Duidelijk over de mogelijkheden. Alles netjes geplaatst en goed afgewerkt. Weinig zooi gehad tijdens het plaatsen.
Het team was goed op elkaar ingespeeld ,Hans en Jan. Is er aan gedacht dat we de tip van jullie bestaan van onze achterburen hebben gekregen . De Familie van Meurs van de Papiermaker .
Snel geplaatst en netjes opgeruimd
Duidelijke offerte, goed advies, leverdatum nagekomen, monteren kozijnen en ramen is goed. 1 probleem, dat de raamverdeling in zijraam niet overeenkomt met voorraam, dit is bekend en wordt opgelost.
Op Tijd geleverd/ Mooi afgewerkt
alles perfect volgens afspraak, ruim binnen de afgesproken tijd
Prima geholpen in de showroom en afspraken worden goed nagekomen.
Zeer bedreven adviseur Ralph vestiging Purmerend. Montage van schuifpui en kozijnen is top, alles schoon en netjes achtergelaten. Service achteraf is goed! Een bedrijf met hoge service graad.
Vakbekwaam personeel zowel ij de showroom als de monteurs
Eerste bezoek thuis voor opstellen offerte verliep zeer positief en enthousiast; zeer informatief en prettig. Bezoek aan showroom gaf zelfde beeld. Prijsstelling gewoon goed. Na bestellen nog snel en efficient contact over een paar details. Montage verliep volgens afspraak. Prettige monteurs en een net stuk werk. Goed overleg over details en alle afval werd netjes opgeruimd.
We hadden een paar jaar eerder ramen in de woonkamer laten plaatsen die goed voldeden en hebben daarom voor een andere kamer weer voor Op 't Hoog gekozen. Meteen de volgende dag was al merkbaar dat de kamer waarin het nieuwe raam geplaatst was, beter geïsoleerd was.
net werk, ik kan aleen nog niet beoordelen of bij slagregen alles 100% waterdicht is
Een hele fijne ervaring rijker een vakman die voor een mooie uitstraling van ons huis gezorgd een keurige afwerking een dikke tien
Meerdere offertes aangevraagd voor vervangen van alle kozijnen + deuren + bekleding van het dakkapel. Hiervan was op t' hoog de voordeligste. Kwaliteit van het product is uitstekend. Maken duidelijke afspraken en komen deze volledig na. Restpunten worden snel (binnen enkele werkdagen) opgelost. 4 Weken na plaatsing en oplossing van de restpunten kregen we een belletje van de vertegenwoordiger. Deze wilde graag nogmaals langskomen om te kijken of alles na behoren functioneerde. Hij is netjes op de afgesproken datum en tijd langs geweest en heeft nog enkele deuren en kozijnen een klein beetje bijgesteld. We hebben het geheel nu 6 jaar in bezit en zijn nog steeds heel tevreden over dit geheel.
Wat er bij het plaatsen van de pui niet helemaal goed was / is gegaan, werd keurig door de service afdeling opgelost. De pui is een aanwinst voor ons huis
Producten en werkzaamheden zijn naar wens verlopen. Het ziet er weer als nieuw uit. De drie standen van de kantelramen zijn een uitkomst. Het movair+ systeem functioneert erg prettig.
Er waren 2 vaklui die het geplaatst hebben met een "hulpje". Goed meegedacht met oplossingen die bedacht moesten worden. En heel netjes gemaakt. Rapportcijfer vakmanschap voor de 2 vaklui is een 9-10. Het hulpje krijgt een 6. Moet nog veel leren.
Heel mooi produkt
Alle sis keurig geregeld.
Zoals mijn zus me vertelde, prima, hardwerkende vakmensen die hun afspraken ook nakomen. Binnen twee dagen alles keurig geregeld. Het traject van keuze maken, bestellen en leveren was binnen 10 weken afgehandeld.
Hoop dat jullie het aanbod naar buiten draaiende ramen ook in jullie pakket opnemen. mensen gaan om die reden nu naar een andere leverancier.
We zijn er erg blij mee ,een mooie entree en geen water meer door de kozijnen als het regent. Prachtige deur . Een echte binnenkomer. Goud waard !!!
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: