Er zat een scheurtje in mijn nieuwe kozijn van de badkamer, er werd dezelfde dag nog een nieuw kozijn besteld en de volgende dag geplaatst. Verder zijn het echte vaklui die hard werken en een zeer goed resultaat leveren. Helemaal happy met mijn nieuwe kozijnen.
Eigenlijk alleen maar lof! Aanloop naar de renovatie verliep erg prettig, vragen werden snel beantwoord, er werd met ons meegedacht. Montage zelf verliep ook zonder problemen, monteurs hebben echt vakwerk afgeleverd. Het ziet er allemaal superstrak uit.
We hebben prima ervaring met Ramenfabriek op 't Hoog Heel prof. personeel. weten overal wel raad mee. Leveren alles keurig netjes en laten je niet zitten met evt afval.
Gewoon goed en netjes.
De positieve verwachtingen werden voldaan
Kozijnen zijn erg netjes geplaatst ook afwerking met vensterbanken en horren ziet er goed uit.
3 dagen een team hier bezig geweest en ondanks het natte en koude weer, vakkundig een pui met ramen vervangen en de tuin deuren en raam. Volgende offerte project dakterras opgevraagd.
Komen de gemaakte afspraken na en overleggen eerst voordat er wijzigingen worden uitgevoerd.
Duidelijke afspraken. Keurige medewerker. Goed werk. Hoge kwaliteit.
De medewerkers was keurig op tijd, werkte hard door, het eindresultaat was uitstekend.
Netjes gewerkt
Alles netjes uitgevoerd en afgewerkt.
Wij hebben een dakkapel en complete achterpui laten plaatsen via op 't Hoog. Het team wat bij ons is geweest voor drie dagen hebben goed werk geleverd. Alles netjes conform afspraak. Zeer nette manier van werken.
Montage door een goede samenwerkende ploeg, die net werk hebben geleverd.
Goed en net werk. Vriendelijke monteur
Van offerte tot plaatsing geen problemen alles wordt correct afgehandeld
netjes werken en kwaliteit en ook medewerkers die netjes en vertrouwd voelen.
Zie hierboven
Levertijd was vrij lang.
Zeer netjes en professioneel gewerkt met mensen die weten hoe ze met klanten moeten omgaan, en de boel netjes monteren en achter laten. Top.
deskundige verkoper, montageploeg op afgesproken tijd aanwezig en oplevering was netjes
Professionele, vriendelijke vakmensen!!
Keurige offerte, vakkundige montage, zeer goede nazorg.
fijne mensen en vakkundig netjes
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: