Netjes gewerkt
Alles netjes uitgevoerd en afgewerkt.
Wij hebben een dakkapel en complete achterpui laten plaatsen via op 't Hoog. Het team wat bij ons is geweest voor drie dagen hebben goed werk geleverd. Alles netjes conform afspraak. Zeer nette manier van werken.
Montage door een goede samenwerkende ploeg, die net werk hebben geleverd.
Goed en net werk. Vriendelijke monteur
Van offerte tot plaatsing geen problemen alles wordt correct afgehandeld
netjes werken en kwaliteit en ook medewerkers die netjes en vertrouwd voelen.
Zie hierboven
Levertijd was vrij lang.
Zeer netjes en professioneel gewerkt met mensen die weten hoe ze met klanten moeten omgaan, en de boel netjes monteren en achter laten. Top.
deskundige verkoper, montageploeg op afgesproken tijd aanwezig en oplevering was netjes
Professionele, vriendelijke vakmensen!!
Keurige offerte, vakkundige montage, zeer goede nazorg.
fijne mensen en vakkundig netjes
Er is vanaf het binnenlopen in de showroom tot uiteindelijke plaatsing dakkapel veel meegedacht door alle medewerkers van OP T HOOG. Ook werd de origineel bestelde dakkapel uiteindelijk door OP T HOOG niet goed genoeg bevonden, moest iets groter worden om het totaalgezicht mooier te maken. Zijn we in meegegaan omdat de meerkosten zeer meevielen en....GEEN SPIJT VAN! Zo tevreden over het gehele proces dat we inmiddels ook de rest van het huis door OP T HOOG in orde laten maken (beneden- bovenverdieping & voordeur).
Erg duidelijk in uitleg en kosten. Aardige mensen.
Een aantal maanden geleden zochten wij een leverancier die voor ons de levering van kozijnen kon verzorgen. Wij hadden via een andere leverancier een gedeelte van ons huis laten plaatsen, maar we waren over de werkwijze niet zo tevreden... Na een afspraak om de mogelijkheden te bekijken en een globale inmeet-sessie is men aan de gang gegaan met een offerte. De offerte is in de aanloop tot de definitieve goedkeuring nog wel een aantal keren aangepast. De man die kwam inmeten dacht ook mee over de plaatsing van de verschillende draai/kiepramen. Ook vervangen van een 4-tal "vleugels" die de vorige leverancier in een verkeerde kleur geleverd had (lang verhaal...) was geen probleem. Maandag 10 oktober 2016 was het zover. De monteurs, 2 man sterk, hadden een aantal ramen mee. Zo ook op dinsdag. deze hebben ze keurig gemonteerd. Woensdag was het een iets andere dag. Op een gegeven moment liepen er 5 monteurs rond die zowat in het hele huis bezig waren... Er werd meegedacht en alles is verder netjes gemonteerd. Er waren nog 2 kleine dingetjes die gedaan moesten worden na deze dag, dat is donderdag door de servicemonteur nog verzorgd. Al met al goede service, mooie kozijnen, en afspraak is afspraak (ik was wat anders gewend) Aanrader wat mij betreft!
Wij wilden een andere achterpui, maar twijfelden of we 3 vaste ramen wilden en 1 deur. Hans van op t Hoog Eindhoven dacht met ons mee en zo kwamen we toch op tuindeuren. 8 jaar geleden kwam Hans met het idee om ons dakkappel over de gehele breedte te nemen en tot op de dag van vandaag ben ik hem hier dankbaar voor. Geweldige service. Bij onze laatste order waren er een paar kleine beschadigingen, maar wij werden keurig teruggebeld en vandaag hebben ze het keurig opgelost. Ik zou iedereen jullie aanbevelen. Bleef zoals jullie nu zijn echt perfect!!
Het gehele proces van begin tot eind is gewoon heel goed uitgevoerd. Het eind resultaat is gewoon ongelooflijk mooi en zeer netjes afgewerkt.Zelfs de plek waar de auto heeft gestaan is aangeveegd en opgeruimd dus tot in de puntjes verzorgd. wij zijn echt helemaal blij dank u voor dit resultaat helemaal top.
Het was geen probleem om de schuifpui op een zaterdag te laten plaatsen, i.v.m. onze eigen verbouwplanning. Onze vragen in de showroom werden goed beantwoord en alle opties werden goed voorgelegd. Snel telefonisch of per mail reacties ontvangen van Roger, erg prettig. Het demonteren van de bestaande ramen en tuindeur en het plaatsen van de nieuwe schuifpui ging als een zonnetje. Goede vaklui en snel en netjes opgeleverd. De na-service zal nog ervaren gaan worden maar we gaan ervanuit dat deze ook net zo goed zal verlopen.
Verkeerde horren zijn geleverd wachten nu op de nieuwe.
Afwerking zowel binnen als buiten is fatsoenlijk en correct er wordt rekening gehouden met wensen van de klant vwb de afwerking...men is op tijd aanwezig..heeft oog en gevoel voor communicatie met de klant..er is een duidelijk werkconcept van aanpak werkzaamheden, de onderlinge verstandhouding is in orde, goed teamwerk.
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, de kwaliteit van de kozijnen en deuren zijn super en de montage is heel erg netjes gedaan
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: