De verkoper/adviseur heeft goed advies gegeven en kwam met goede ideeen. Prijs is netjes marktconform. Montage verliep ook soepel, waren kundige monteurs. Afhandeling opleverpuntjes nog op te pakken, afspraak wel ingepland.
ziet er netjes uit
Alles vakkundig geplaatst, netjes afgewerkt.
Voorlichting matig, plaatsing goed!
Alles naar wens, zoals verwacht en beloofd.
Kundige mensen die schoon werk opleveren. Ben zeer tevreden over hun aanpak.
hardwerkende vaklui die zich houden aan afspraken
Meedenkend, houden zich aan afspraken.
Zeer snelle montage en vriendelijk personeel
Van verkoop tot oplevering alles tot in detail perfect uitgevoerd en gepland . Geen stucwerk op behang papier beschadigd werkelijk geen kosten na plaatsing kozijnen .
Uitleg voor bestelling en goede afwerking bij plaatsing door de monteurs.
Prima volgens afspraken afgewerkt door bekwaam en vriendelijk personeel
Goede prijs kwaliteit
Prettige omgang met de klant.Goede verhouding prijs ,Kwaliteit.Kozijnen zijn perfect geplaats en supper afgewerkt
SNEL EN KEURIG GEPLAATST
De uitvoering is snel en vakkundig uitgevoerd.
Producten passen in de openingen en de (schuif)deuren zijn te openen en sluiten.
De berichtgeving was informatief en de onderaannemer heeft de kozijnen keurig geplaatst en afgewerkt
Vanaf het eerste contact met Roger alleen maar goede service en advies gehad. Ook de heren die de werkzaamheden hebben uitgevoerd verdienen een dikke pluim! Wij zijn zeer tevreden en raden de Ramenfabriek echt gaan!
Goed en deskundig advies. Prima plaatsing van de deuren. Vriendelijk en behulpzxaam persooneel
Uitstekende kwaliteit van schuifpui. Enkele beschadigingen op de glaslatten maar deze zijn in het geheel vervangen.
Mooie producten mooie kleuren en een transparante prijsopgaaf. Hard werkend team.
Ons bezoek aan de showroom was zeer plezierig. Een goede en overzichtelijke showroom waarin de opgestelde producten goed te beoordelen waren. Wij werden vakkundig geadviseerd en kregen direct een voorlopige offerte mee. De plaatsing van de schuifpui en vaste raam verliep zeer voorspoedig en vakkundig. Ook zijn wij zeer tevreden over de afwerking, na plaatsing.
Ik word goed en netje behandeld in de showroom. Fijne omgang met elkaar.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: