Prima kwaliteit, betrouwbaar, goede service !
Vriendelijk personeel en alles is goed verlopen volgens afspraak
Houden zich aan afspraken
Vriendelijke mensen, vakbekwaam en toegankelijk.
Mooie showroom waarin je goed en degelijk geholpen wordt. Kozijnen en deur zijn van prima kwaliteit.
Van showroom tot de servicemonteur na plaatsing alleen maar vakmensen!
Mooi geleverd kozijn
Voor de 3e keer gekozen voor Op t Hoog. Nu vervanging voordeur en kozijn voorzijde. Vriendelijke monteurs die netjes en hard werken. Na opleveren bleek klink niet goed vast op een punt en slot niet strak genoeg op deur. Servicemonteur kwam binnen enkele dagen om dit te verhelpen. Snelle en goede service.
Vriendelijk personeel ,goed werk
Men Werkt keurig en zorgvuldig. Contact heel plezierig.
zijn netjes op tijd en werken netjes.
mooie deur afgeleverd
Netjes afgewerkt Vriendelijke werknemers
Prima service vriendelijke mensen
Aan huis uitgebreid gesproken met Rogier op 't Hoog. Het was een prettig en informatief gesprek. Geen haast en voldoende tijd om alle aanwezige en spontaan ontstane vragen te beantwoorden. De puzzelstukjes kwamen verder op zijn plaats aan de schitterende showroom in De Meern. Daar was het voor mij wel duidelijk; dit gaat hem worden.
Ik kon zien dat er professionals aan het werk waren en dat de kwaliteit van de afwerking buiten en met name binnen boven verwachting is.
Monteurs hebben netjes gewerkt en waren erg beleefd. Dachten goed mee en bij het monteren was een vensterbank beschadigd. Deze hebben ze direct vervangen.
vakbekwame monteurs.goed afgewerkt.vertegenwoordiger toont interesse tijdens montage (kwam een kijkje nemen)
Op de afgesproken datum zijn de kozijnen geplaatst en netjes afgewerkt en alles keurig opgeruimd
Goede service, vriendelijk, problemen worden goed opgelost, personeel denkt mee, mooie resultaat.
Goede vakmensen en prima service van stap 1 tot eindresultaat.
Een goede service ontvangen . Aanpassingen werdniet moeilijk overgedaan.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: