Heel netjes gewerkt
In de showroom was de klik er al en de monteurs werken netjes en we hebben toch mooi kozijnen. Volgend jaar mogen ze de achterkant van het huis komen doen.
Vanaf eerste contact tot en met de oplevering is alles super goed verlopen. Directe en snelle communicatie, goed en eerlijk advies en daarbij een goede prijs. Na marktonderzoek was het voor ons duidelijk dat de Ramenfabriek de beste keus zou zijn en dat hebben ze waargemaakt.
Vriendelijk, ruimen alles netjes op
Alles wat afgesproken was zijn ze nagekomen. De monteur was keurig op tijd en heeft zijn werk keurig en opgeruimd achter geleten.
De montage medewerker heeft goed geholpen en prima geadviseert
Zie boven
Monteurs waren zeer correct alles meegenomenen schoon achtergelaten
Zeer goed geholpen door John , geen agressieve verkoop hadden dat elders wel. Weer nieuwe bestelling gedaan voor Januari 2019.
Alles is netjes binnen de afgesproken termijn gerealiseerd.
De dakkapel is netjes en snel gerenoveerd.
Hierboven reeds vermeld.
Vorige huis en nu dit huis in twee etappes, nieuwe kozijnen laten zetten. Vriendelijk personeel. Alles goed afgewerkt.
Goed meegedacht tijdens het offertetraject, ook mbt de ruimte die nodig is voor het plaatsen. Tussen aankoop en plaatsen werden we goed op de hoogte gehouden van de status. Het plaatsen is netjes gebeurd, netjes afgewerkt. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Er wordt snel goed en netjes gewerkt. weten waar ze mee bezig zijn.
nette, snelle goed afgewerkte montage.
Offerte was duidelijk en uitgebreid. Het plaatsen van de kozijnen ging vlot en netjes.Schitterende afwerking!
Netjes en goed gedaan!
Bij mijn zoon was het anders aansluiting aan de verhoogde venster bangken was een opening van een sentiemeter en dat kon niet anders maar met het volgende kozijn was het wel goed ik ben timmerman van beroep en heb meerdere kozijnen geplaatst opdezenmanier zo loop je niet weg
Prettig contact met verkoop en aardige hulpvaardige monteurs.
vriendelijk en hard werkende monteurs dat wel
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: