erg tevreden met het resultaat
degelijk materiaal,netjes geplaatst en afspraken na ge komen
Dit was de enige kozijnenleverancier die qua kleur geen prijsverschil maakte. Op T Hoog kwam de afspraak van levering goed na. Alles is netjes vervangen en de oude kozijnen en deuren zijn netjes afgevoerd. De kwaliteit van de kozijnen en deuren is heel goed.
Ze hebben mooi materiaal, goede begeleiding, nette afwerking en goede service
Raamkozijn werd geoffreerd met verschillende opties naar keuze. Na bestelling heel duidelijke afspraak over periode waarin geleverd kon worden. Planning is exact gehaald en uitvoering van de montage was echt keurig! Alleen maar lof en volle tevredenheid.
Ik was er zeer bang voor omdat ik alles al had laten stucen. Maar de werkzaamheden werden met zorg en passie voor het vak uitgevoerd. Helemaal tevreden.
Ook voor onze huidige woning weer gekozen voor kunststof van Op 't Hoog (3e keer). Er wordt ruim voldoende tijd genomen om vooral duidelijk te krijgen wat je als klant wil, zodat je een weloverwogen keus kan maken. Wil je iets afwijkend van de standaard? Geen probleem, er komt een oplossing naar tevredenheid. Ook de montage is keurig verzorgd en het resultaat mag gezien worden
Duidelijke uitleg tijdens ons bezoek aan de showroom incl goede tips. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Oude dakkapel was lek en om me snel te helpen stond ik nummer 1 op de planning van de nieuwe maand.
Duidelijk hoe de kosten zijn opgebouwd, wanneer wat betaald moet worden en wat er is afgesproken. Geen op of aanmerkingen op geïnstalleerde kozijnen. Dienst geleverd volgens afspraak en installateurs waren netjes op tijd.
Twee keer ploeg over de vloer gehad. Eerste keer voor bovenverdieping. Tweede keer beneden verdieping. Vooral de tweede keer onder indruk van de systematische manier van werken van de ploeg uit Volendam. Beide keren alles keurig en naar tevredenheid opgeleverd.
ging zoals afgesproken
Werken heel netjes en zeer nauwkeurig onevenredig werden gelijk opgelost.
Kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben en als er iets is komen ze zo gauw mogelijk het goed maken
Er wordt snel en uitermate efficiënt gewerkt. Restpunten worden adequaat opgelost.
we hadden een officiele oplevering verwacht met bijv. een vertegenwoordiger.
Prettig en deskundig, na afloop werd alles keurig opgeruimd. Bij een eventuele volgende keer, graag dezelfde monteurs.
Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Graag bij een eventuele volgende keer, dezelfde monteurs.
geen
Ook onze tweede bestelling bij Ramenfabriek is weer op vakkundige wijze volgens afspraak perfect geïnstalleerd. Wij raden iedereen dit bedrijf dan ook van harte aan.
Niets op aan te merken.
We hebben al veel klussen achter de rug met ons oude huis, maar zelden ging het zo soepel als met de ramenfabriek. Het verkoopgesprek hebben we als prettig ervaren met deskundig advies. De kozijnen zijn vakkundig geplaatst en er is netjes gewerkt.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: