Het huis heeft een heel andere uitstraling gekregen. Heel blij mee!

Prettig geholpen door Dennis in De Meern. Veel keuze maar steeds een goede uitleg. Enige weken voordat de indicatie van het plaatsen was gegeven werden alle kozijnen nogmaals opgemeten en werd de definitieve planning opgegeven. Werkzaamheden werden keurig binnen de afgesproken termijn afgerond.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Dakkapel(en), Accessoires
  • Klant via: Showroom De Meern

goed contact en advies, levering volgens afspraak

alles geleverd en gemonteerd als afgesproken.

• Klant via: Showroom Purmerend

Ook nu weer prima werk afgeleverd

Het is niet de eerste keer dat dit bedrijf kozijnen hier heeft geplaatst. Het vakkundige team van Ramenfabriek Op 't Hoog heeft weer perfect werk afgeleverd. Prettig in de omgang en waar nodig wordt nog met de klant overlegd. Tot een volgende keer!

• Klant via: Showroom Moergestel

Vandaag mijn nieuwe voordeur geplaatst. Helemaal super en perfect geplaatst

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Deur(en)
  • Klant via: Showroom Purmerend

het voorbereidend werk en het echte werk uitstekend

Alles zeer goed en netjes uitgevoerd. Alleen een administrateur die wat ongeduldig is. Hij of zij begon al na een week te manen om een faktuur te betalen terwijl de betalingstermijn 14 dagen is.

• Klant via: Showroom Moergestel

Zoals verwacht, keurige montage en levering, blij mee!

Het montageteam was er op de afgesproken tijd. Het was een flinke klus, dus ze waren met 3 man. Er is hard en netjes gewerkt, ze probeerden ook de werkplek zo netjes mogelijk te houden. Regelmatig werd me gevraagd hoe ik iets wilde hebben, fijn! De kozijnen/ramen/deur zitten er keurig in, ik ben er erg blij mee. De heren waren ook prettig en beschaafd in de omgang. Bedankten netjes voor koffie en dergelijke, vroegen of ze gebruik mochten maken van toilet (natuurlijk, ze kunnen het niet uitzweten), gewoon netjes.

• Klant via: Showroom Moergestel

Zeer tevreden met nieuwe kunststof kozijnen, screens en deur

De nieuwe kunststof kozijnen, screens en voordeur zijn volgens planning geplaatst. Kwaliteit van alles is uitstekend. Er werd netjes gewerkt. Alle afval werd keurig afgevoerd. Een niet werkende bediening werd binnen korte tijd vervangen. Kortom zeer tevreden.

Mooi resultaat

Ramenfabriek op 't Hoog heeft bij ons de kozijnen op de eerste verdieping vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. Niet alleen hebben ze mooi en goed werk geleverd, in het hele proces was ze heel duidelijk in de communicatie: site is helder wat betreft alle opties die geboden kunnen worden, de offerte is duidelijk en transparant, de afspraken met betrekking tot de plaatsing worden goed gepland en gecommuniceerd. Na de plaatsing laten ze ook alles netjes achter. Daarnaast hebben ze nog een kleine beschadiging (later opgemerkt) opgelost.

• Klant via: Showroom De Meern

Ziet er weer prima uit!

Alles zoals het hoort: heldere afspraken, goede communicatie, afspraken goed nagekomen, op tijd en vakwerk geleverd.

• Klant via: Showroom Moergestel

Goede kwaliteit, goede service, goede prijs!

We zijn erg tevreden over jullie producten en de service. Montage verliep probleemloos! Complimenten!

Mooi product

Onlangs een mooie voordeur en toiletraampje geplaatst. De kozijnen hebben een houtnerf profiel wat dan ook een robuuste uitstraling geeft. Echt een top product. Alleen jammer dat de monteurs de video-bel te hoog hebben geplaatst, waardoor veel beeld verloren gaat. Dit was niet conform de vooraf gemaakte afspraak met hun.

SUPER

Er is keurig werk geleverd door de Ramenfabriek . Ziet er weer prachtig uit .

Prima ervaring

Goede spullen, 20 jr geleden kunstof kozijnen afgenomen en nu weer. Monteren ging ook prima en netjes afgewerkt.

• Klant via: Showroom Purmerend

Het resultaat overstijgt mijn verwachtingen

Na uiteraard de nodige internetbezichtigingen afspraak gemaakt met 3 bedrijven. Allemaal leuk maar op 't Hoog is de enige die ook aan de binnenzijde een houtverbindingslook heeft ipv de gebruikelijke 45graden. Plus 1. Daarnaast waren ze ook de enige die een verhuisraam kunnen realiseren in een CITY-raam (vervanger van het oude guilliotineraam). Plus 2. Terwijl de prijzen elkaar weinig ontlopen. Prettig gesprek over de invulling bij hun in Moergestel. Inmeten (eerste globaal voor de prijs, na accoord precies voor productie). Goed contact. Op de hoogte gesteld van de productiestart en 2 weken voor start montage de dagen door gekregen. De montageteams zitten duidelijk al lang in het vak. Kundig en vriendelijk. Alles erin. Oplevering. Super jongens.

• Klant via: Showroom Moergestel

Firma waarvan je op aan kan.

Wederom nette werkwijze. Goed product geleverd. Puntjes op de I worden nog gezet, zoals beloofd. Komt ook goed. Weet ik zeker.

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Kozijn(en), Dakkapel(en)
  • Klant via: N.v.t.

alles snel en netjes geplaatst en afgewerkt

Monteurs waren op het afgesproken tijdstip aanwezig. Alles werd snel en netjes afgehandeld. Monteurs waren beleefd en netjes. Een probleem met de afstelling van een eerder geleverd raam werd zonder problemen direct opgelost. Keurig.

Supermooi, vakwerk

Op de foto zagen de kozijnen er al mooi uit toen ik ze bestelde, nu ze gemonteerd zijn in mijn huis door vaklui is het alleen maar mooier geworden, mijn complimenten aan de monteurs hoe netjes alles is afgewerkt. Alles ziet er super mooi uit.

• Klant via: Showroom Moergestel

Professionele aanpak, helder en goed.

Vanaf begin goed vertrouwen gehad in het verloop. Gedegen aanpak en duidelijke communicatie.

Goede monteurs. Efficiënt en netjes werken. Mooi resultaat

alles volgens afspraak. Netjes op tijd aankomen. Goed voorbereiden en zeer georganiseerd aan het werk en zeer netjes resultaat. Ben weer heel blij met de nieuwe kozijnen. Ben alleen de naam van het bedrijf vergeten die hier de werkzaamheden hebben uitbmgevoerd. Als jullie me die nog kunnen geven, graag.

• Klant via: Showroom Purmerend

Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Los van het vakmanschap zijn de twee monteurs erg klantvriendelijk en houden rekening met de situatie. Leggen zaken goed uit. We zijn erg tevreden. Zelfs onze buren hebben de gegevens genoteerd. Ze vonden de kozijnen mooi en zouden nog hierover contact opnemen. Met vriendelijke groet, Rianne en Marcel van Dam

• Montage traject
  • Nakomen levertijd N.v.t.
  • Klant via: Showroom Moergestel

Het hele traject verliep perfect

Vanaf de aanvraag van een online offerte tot aan de daadwerkelijke plaatsing is alles keurig en zeer professioneel verlopen. Het resultaat is absoluut prachtig, we hebben al veel positieve reacties ontvangen uit onze straat. Als we over een aantal jaar de kozijnen op de benedenverdieping ook gaan vervangen zullen we zeker weer bij Op ‘t Hoog aankloppen.

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Dakkapel(en), Gevelbekleding, Accessoires
  • Klant via: Showroom Purmerend

Snel,vakkundig, netjes en schoon werk.

Planning was 4 dagen, werd in 2 dagen geklaard. Niet afgeraffeld maar netjes en mooi afgewerkt. Rotzooi opgeruimd binnen als buiten, alles schoon achtergelaten. Overleg ging netjes en zonder problemen. Zeer tevreden over de uitvoerders. Ook tevreden over de kozijnen. Jammer de mogelijkheid van geïnteregeerde hor niet besproken, dit alsnog nabesteld. En de voordeur kozijn en voordeur niet meegenomen. Was ik zelf ook vergeten. Komt later nog wel.

• Ik ben: Eerste keer klant

Het volledige proces is soepel en volgens afspraken gegaan

Ik heb genoten van degene die het uitgevoerd hebben. Prachtig op elkaar ingespeeld, weinig woorden nodig.

• Klant via: Webshop

Prima vanaf het voortraject tot en met de uitvoering

Snelle opvolging in de communicatie vanaf de het eerste contact tot en metselt laatste contact. Je kunt hooguit de doorlooptijd tussen de opdracht en de uitvoering wat aan de lange kant vinden, maar men was daar wel vooraf duidelijk over. Zowel intake als bezoek in Moergestel met Hans Nijsen, degene die kwam inmeten als de uitvoering door vader en schoonzoon waren uitstekend. Er wordt goed naar de wens van de klant gekeken en op een positieve wijze feedback gegeven en ook tijdens de uitvoering werd regelmatig bij bepaalde keuzen de mogelijkheden eerst aan ons voorgelegd en onze keuze werd dan ook steeds uitgevoerd. Keurig werk zonder veel rotzooi en alles werd keurig opgeruimd.

Zeer tevreden!

Ramefabriek Op 't Hoog is vanaf de offerte aanvraagt tot oplevering op en top services! Bedankt!

de Sonman 32

5066 GJ Moergestel

0800 0047

Over Ramenfabriek op 't Hoog

Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: