Dit was de derde keer, dat wij iets hebben laten uitvoeren. Traject was van het begin tot het eind goed begeleid en over de plaatsing niets dan lof.
De kozijnen zijn van een mooie kwaliteit en zijn vakkundig door een monteur geplaatst. De afwerking is mooi en goed, We kunnen er weer voor jaren van gaan genieten.
Ik heb alleen positieve ervaringen. Keurig te woord gestaan door de verkoper. Nazorg is prima. Bedrijf komt beloftes na
de mannen die de kozijnen kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en kundig. Verder goede service en alle afspraken prima nagekomen
We zijn naar de showroom geweest en hebben daar het kozijn en deuren uitgezocht. Alles is verlopen zoals gezegd was
Netjes en goed gemonteerd.
De e-mails van uw firma gaven een goede indruk, alsook de man die kwam inmeten. En dat de geplande datum verzet kon worden vanwege mijn verjaardag was grote service! De heren die het werk kwamen doen waren goed geluimd en zij deden hun werk met passie en vrolijkheid. Het resultaat mag er zijn en voldoet volledig aan mijn wensen. In vergelijking met mijn buurvrouw, die dit door een ander bedrijf liet doen, is de kwaliteit en vooral de afwerking een groot verschil. Het ziet er hier goed afgewerkt uit en ik merk al dat het in het stoken scheelt! ik zal uw firma zeker aanbevelen als dat aan de orde is. Met grote dank voor een perfect resultaat!
alles verloopt zoals afgesproken, goede communicatie, de mensen die kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en leverden goed werk af
Wij hebben onze voordeur met ombouw, badkamerraam en voorraam laten vervangen in ons huis van 1971. Er werd daarom een beroep gedaan op de creativiteit van de monteurs omdat niet alles recht is in ons huis. Deze vakmensen zijn zeer vakkundig, nauwgezet en precies te werk gegaan en het eindresultaat is top! Ze hebben alles ook weer netjes achtergelaten. Voorbeeld: er moesten wat tegels uit bij de voordeur omdat deze nieuwe deur een bredere drempel heeft. Aan het eind van de dag lagen de tegels weer helemaal op netjes op hun plek. Ook zijn we in het begin van het traject prima geholpen en er is echt keuze te over. Echt een aanrader dus!
Het was prettig met de mensen van op 't Hoog samen te werken. Vanaf het bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de kozijnen hebben wij goed contact met de medewerkers gehad en werden onze wensen en vragen goed beantwoord. Wij zijn blij dat we nu onze ramen hebben.
Volgens afspraak. Efficiënt en netjes
Vanaf de offerte tot de uitvoering prima geregeld! Ondanks corona de showroom in de Meern zonder afspraak geopend. Goed en deskundig geholpen. Met een verwachte levertijd van 8 tot 9 maanden was het een verassing dat het binnen 5 maanden ingebouwd is, en voor de kerst er mooi uit zag. Alles is volgens offerte gegaan volgens de afgesproken prijs. De uitvoering is netjes uitgevoerd, van breken, uitvoeren en opruimen toe. De stoep is ook nog schoon geblazen/geveegd! Kortom ik kan deze firma van harte aanbevelen.
De ramen werden op tijd geleverd. De montageploeg, een koppel ZZP'ers uit Brabant, waren aardig maar wat ruig en slordig. In principe ging het een tijd goed, totdat de afwerking aan de binnenkant van de deur aan de beurt was. De hard-PVC profielen die daarvoor op maar werden gezaagd werden evenwijdig met het plafond en de vloer vastgeplakt met secondenlijm. De vloer en het plafond lopen echter niet evenwijdig met het kozijn (de latei en de vloer zijn niet waterpas). De PVC-profielen kwamen dus scheef aan het raam te zitten. Erg lelijk. Toen we daar iets van zeiden kwamen er een hele serie excuses: 1) Dat doen we altijd zo 2) Daar kunnen wij niks aan doen, dat plafond loopt nou eenmaal zo 3) Daarvoor moeten we de profielen in de lengte op maat maken (af laten lopen) en dat kan onze zaagtafel niet 4) Deze profielen zitten er nou eenmaal aan en die kunnen er niet af. 5) We hebben geen extra profielen bij ons. Uiteindelijk hebben we de monteurs zover gekregen om het plafondprofiel te verwijderen (onder protest - zat al vast en de lijm had al gehecht). Het vloerprofiel zat gelukkig nog niet vast. Toen we zeiden "als jullie het niet op maat kunnen maken, teken dan maar 2 nieuwe stukken af, dan laten we ze zelf wel op maat zagen en plaatsen we ze zelf wel"....toen kon het opeens allemaal wel. Het bovenste profiel is uiteindelijk niet zo strak aan het raam komen te zitten doordat het vorige profiel lijmresten had achtergelaten. Dit hebben de monteurs moeten wegmoffelen met extra kit. Jammer allemaal van dat mooie materiaal.
Es soepeltjes tot nu toe
Was zeer tevreden over op t Hoog. Alleen bij het plaatsen van de pui was het toch wat minder. De pui was in de hoeken iets te klein gemeten waardoor er tussen muur en koijn grote kieren waren. Toen de mannen nijna klaar waren is het kit werk binnen snel en niet echt netjes afgewerkt. Vorige keer ruimde de monteurs netjes alles op en maken de nieuwe kozijnen netjes schoon. Nu waren ze weg zonder ook maar een beetje na service.
Ons hele huis is voorzien van nieuwe kozijnen en deuren. Er is netjes gewerkt bij het plaatsen. We hebben er nauwelijks ongemak van gehad.
Van 1ste gesprek tot plaatsen hebben wij alles als zeer prettig ervaren. Communicatie altijd correct. Stef en Bombay hebben zeer hard en net gewerkt en stonden ons netjes te woord bij vragen. Mannen werken netjes en houden je steeds op de hoogte van de voortgang. Duidelijke uitleg over de functies van de draai kiepramen en laatste controle ronde langs alle kozijnen toen ze klaar waren.
Harde werkers. Het team was een goed geoliede machine. Het resultaat perfect en snel.
Ik was voor de eerste keer in mijn leven op zoek naar kunststoframen. En zeer verrast door de 'jungle' waarin ik terecht kwam. Mailtjes niet beantwoord; willekeurige offertes die duizenden euro's verschillen van elkaar; onverstaanbare medewerkers; onduidelijke voorwaarden... etc etc. En toen: wat een verademing! Ik kreeg 'gewoon' antwoord op mijn vraag; en goede informatie; geduldige uitleg en een prima product... prima geplaatst! Ik schrijf zelden reviews, maar deze pluim is dik verdiend. Bravo!
Heb al een aantal keren ramen laten plaatsen door op 't Hoog en dat is niet voor niets. Ben zeer te spreken over het proces van voorlichting, opdracht tot en met plaatsing.
Het installatieteam kwam op tijd en ging voortvarend te werk aan de voorzijde van het huis. We hadden de kamers aan de voorzijde vrij gemaakt en de vloeren afgedekt zoals gevraagd. De achterkamer konden we de vloer niet afdekken omdat daar savonds al het gereedschap stond opgeslagen. We hebben hen gevraagd de vloer af te dekken maar dat hebben ze niet gedaan want " we konden het niet doen omdat daar het gereedschap" stond. Het was hun gereedschap. Verder moesten we zelf al het restmateriaal, stof en kozijn stukjes en dergelijke opruimen.
De monteurs van Ramenfabriek Op 't Hoog hebben mijn oude kozijnen netjes verwijderd en vervolgens de nieuwe kozijnen geplaatst. Ze hebben alles netjes aangebracht het afval allemaal netjes afgevoerd. Leuke monteurs en in overleg is alles super verlopen. Dank!!!
Nette monteurs..goede afwerking
Goede communicatie, goede producten, goede prijststelling. schoon werken
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: