Fijne medewerkers, behulpzaam en ze denken goed mee.
Goede communicatie per automatische e-mail maar ook via persoonlijk contact. Perfecte inmeting door zeer ervaren persoon. Keurige plaatsing en afwerking door FenN Montage (één van de monteurploegen door Op 't Hoog aangedragen). Zeer tevreden over de levering van het eerste deel en zie uit naar plaatsing van het tweede deel in september. Ik kan een ieder deze ramenfabriek aanbevelen. Nooit meer schuren en verven....wat heb ik daar naar uitgekeken zeg!
Op tijd snel en netjes
Goede kwaliteit deur en ze waren erg hulpvaardig. Ze hebben er voor ons zelfs een kattenluik ingezet.
De nieuwe voordeur plaatsen is super goed en netjes afgewerkt.
mooie kozijnen en leuke medewerkers die het zijn komen maken,ze werken zeer netjes en professioneel,overleggen duidelijk
van begin tot het eind, top behandeld
Alle afspraken nagekomen keurig nette medewerkers
Ziet er netjes en goed uit. Wordt keurig gemaakt volgens afspraak. Wordt perfect afgewerkt. Complimenten….
Mooie voordeur van begin tot eind alles duidelijk en netjes gedaan top
Ben ontzettend blij met de geleverde producten.Keurige mensen die netjes werken. Het ziet er prachtig uit. Ook de correspondentie was prima.Je wist duidelijk waar je aan toe was.
Perfect geïnstalleerd en probleempjes goed, snel en heel fijn met goede communicatie opgelost. Hou dit vol in deze drukke tijd.
Vanaf het eerste belletje zeer vakkundig geholpen.
Zowel de verkoop in Moergestel als het monteren van de kozijnen en voordeur is prima gegaan. We zijn er erg blij mee
Van a tm z netjes geholpen.
ziet er keurig uit en netjes afgeleverd. monteurs waren vriendelijk en behulpzaam , oude kozijn en glas netjes meegenomen
Het hele huis van nieuwe ramen voorzien, de werkzaamheden werden in goed overleg gedaan zodat we minimale overlast hadden. Kleine onvolkomenheden zijn netjes opgelost. Het is mooi afgewerkt.
De kozijnen en de restauratie van de dakkapel zijn super netjes gemonteerd en afgewerkt
Na een week van hard werken heb ik een nieuw huis gekregen door de uitstraling van de door u geplaatste kozijn. Geweldig zo als het er uit ziet. De kozijnen waren passend en geeft het geheel een frisse uitstraling. Ik ben er SUPER blij mee. Ik dank allen die er toe hebben bij gedragen dat dit tot stand kon komen. Geen enkele persoon uitgezonderd. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste controle hier thuis was GEWELDIG. Vriendelijke groet, Ton Nijenhuis
Goede service, goede montage en goede afspraken
keurige snelle plaatsing volgens plan leuk team, prima werk geleverd. complete voorzijde achterzijde en boeiboorden vernieuwd uiteindelijk gaat het om veel geld maar het resultaat is het meer dan waard en uiteindelijk is de prijs in vergelijking met andere aanbieders echt goed en scherp
Hoewel er tijdens de montage erg veel rommel naar beneden viel is dit keurig opgeruimd voor de monteurs vertrokken.
Van het offerteproces waar je alles online nog kunt aanpassen, tot de transparantie in pricing, goede communicatie, duidelijke facturatie alles in het voortraject was zeer professioneel en eenvoudig. Het ging om 9 ramen (2 grote en 7 kleine) op onze hele eerste verdieping. De monteurs Frank en Nick waren zeer (klant)vriendelijk, professioneel en netjes. Alle oude kozijnen en verpakkingen e.d. keurig afgevoerd. Half sterretje minder op levertijd want die is erg lang en ik heb begrepen nu nog langer geworden zoals je overal ziet. Kortom: het is dat ik het budget nog niet heb maar de volgende kozijnen worden weer van jullie!
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: