Makkelijk tekefonisch bereikbaar. Duidelijke informatie en afspraken. Mooi priduct.
Netjes geholpen. Goede kwaliteit!
komen alle afspraken goed na! Prachtige schuifpui.
In eerste instantie was onze aanvraag door omstandigheden niet in behandeling genomen. Maar naar een reclamatie hierover is het prima opgepakt en zijn we positief over de service en de geleverde producten.
Van de bestelling tot de plaatsing van de Velux ramen is alles professioneel afgehandeld. De verkoper en de monteurs waren zeer vriendelijk en bereid op elk moment informatie te geven.
De medewerkers zijn vriendelijk en vertrouwen op de klant. Zomaar een product zonder betaling meegeven en vertrouwen dat de klant de factuur gaat voldoen. Waar maak je dit nog mee.
Zeer ervaren monteurs. Gezellige mensen.
Waren bij ons in de straat al bezig geweest en lieten toen al goede indruk achter. Netjes werkend en fijne mensen om over de vloer te hebben
Ik heb steeds heldere en betrouwbare informatie gekregen in het hele traject van keuzes maken en kopen. Er werd meegedacht, offertes kwamen vlot tot stand. De levertijd was lang, maar wel volgens plan. Het montageteam heeft goed en kundig gewerkt. De boom en een grote struik voor mijn huis vormden een flinke uitdaging: ik had aangegeven dat ik liefst geen takken wilde afzagen. Maar ze moesten wel die enorme ruiten naar binnen zien te krijgen. Ik heb het erg gewaardeerd dat er heel zorgvuldig en voorzichtig gemanoeuvreerd werd met de kraan en de ruit om die klus te klaren. Géén schade aan het groen. Petje af!
Je moet wel ff geduld hebben voordat de werkzaamheden uitgevoerd worden (plm 1jr) maar het ziet er prachtig uit.
Wij zijn erg blij met de kozijnen en nieuwe voordeur , alles netjes gemonteerd en na afloop alles netjes opgeruimd.
De kozijnen zijn prachtig. Niets op aan te merken. Het uithalen van de oude kozijnen ging niet zonder flinke beschadigingen in de slaapkamer ebook het afritten van de ramen is niet overal even netjes.
Na alle kozijnen en voordeur jaren geleden te hebben vervangen werden nu de openslaande deuren geplaatst met de vertrouwde Volendamse vakmanschap. Van begin tot het eind geen moeite te veel, de tweede generatie kan zich moeiteloos meten met de eerste. Je krijgt waar je voor betaald, kwaliteit!! Zeer,zeer tevreden !!
Zowel vanuit de sales, aftersales, als bij het plaatsen van de ramen. Alles klopte. Zeer fijne en snelle communicatie. Eerlijk en goed advies en super blij met het resultaat.
Vanaf de afspraak met een verkoopadviseur, het inmeten van de kozijnen, de montage en tussentijds overleg, en de nazorg ten aanzien van enkele restpunten, is alles volledig naar wens verlopen. Mooie kozijnen van een prima kwaliteit voor een prima prijs. Kan het elders goedkoper? Ja ongetwijfeld, maar dan moet je niet rekenen op deze kwaliteit, en belangrijker nog, de fantastische service van op 't Hoog.
Alles volgens afspraak nagekomen. Goed advies , goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zeer goede monteurs !!!
Goed geholpen met uitzoeken van kozijnen en raam decoratie. Afspraken voor bezoek aan huis, opmeten en montage waren helder en zijn ook nagekomen. Montage door zeer kundige vaklui. Heel netjes gewerkt, vrijwel geen beschadigingen en rommel goed opgeruimd. Kortom zeer tevreden. De referenties die we via via gekregen hebben waren prima en dat werd bij ons ook helemaal waargemaakt.
Goed advies bij de keuze van de voordeur, duidelijkheid over kosten, levering en plaatsing. Goede monteurs.
- goed ontvangen in de showroom - goed advies - duidelijke afspraken - overzichtelijke offerte - montage en levering volgens planning - mooi product top!
Vakmanschap.
Zeer goed.
Alles duidelijk besproken en goed voorbereid
Nette voorkomende monteurs, troep wordt tot minimum beperkt.
Wij zijn al eerder klant geweest van Ramenfabriek Op 't Hoog en kwamen o.b.v. de eerdere ervaring graag terug. In de showroom zijn we prima geholpen en kregen vooraf al direct (en eerlijk) te horen dat de realisatie wel een klein jaar zou duren, maar dat hadden we er wel voor over. Op zich was dit jammer, maar eigenlijk ook een goed teken. De voortgang van de order is steeds zeer goed gecommuniceerd. De montage verliep perfect en keurig vlgs. de planning. Alle lof voor vader en zoon de Rooij!!
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: