problemen met te kort geleverde uitzetters, waren snel opgelost.
administratieve opdracht correct uitgevoerd werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd (ik wacht nogf na mijn telefoon op een reactie.De deur van de badkamer gaat niet helemaal open:deurpost beugt mee.Mijn voorstel is om de geleider van de schuifpui iets in te korten.Probleem heb ik reeds in het begin in mijn contact met Op t Hoog aangegeven.) personeel was correct,alles liep volgens mij op rolletjes.
correcte service, duidelijke uitleg, goede presentatie, nemen je als klant serieus, zeggen duidelijk wat wel en niet kan dus je weet waar je aan toe bent, acceptabele prijs. De werklui zijn correct, werken met zorg en ruimen iedere dag op.
Ben zeer tevreden over de nette ,correcte en plezierige manier van werken van de monteurs
Zeer tevreden over alles ook over de mensen die het geplaatst hebben.
Service was zonder meer goed van de medewerkers die de verbouwing hebben uitgevoerd. Er werd akkuraat op vragen geantwoord en uitgevoerd.
Plaatsing kozijn keurig afgewerkt. ook behandeling vanaf aanvraag tot plaatsing voldoet aan mijn wensen. Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend.
De firma Op 't Hoog heeft in het offertestadium een goede indruk op mij gemaakt. Zij kwamen met een goed passend advies en een scherp aanbod. Voor het plaatsen hebben ze nog een definitieve inmeting gedaan en vervolgens werd mij netjes doorgegeven wanneer de kozijnen zouden worden geplaatst. De mensen die de kozijnen bij mij hebben geplaatst hebben alles correct geplaatst in overleg en kwamen zelfs nog met tips. Alles ruimschoots binnen de geplande tijd. Ze ruimden verder ook alles netjes mee op. Na het plaatsen heeft de vertegenwoordiger mij nog netjes gebeld of alles naar wens was. Kortom hartstikke top !
Mooie kozijnen. Goede begeleiding in het hele traject van offerte tot nazorg. Bereikbaar, snel, deskundig en meedenkend met de klant. Houden zich aan afspraken.
Vakkundig, aardige, snelle monteurs bij de montage
Een perfect bedrijf met de juiste ZZp-ers die hun werk uitstekend verrichten.
Alles wordt keurig en vakkundig geplaatst en bovendien wordt ook als het oude materiaal afgevoerd, de plaats geveegd etc.
Twee weken geleden is onze nieuwe voordeur geplaatst door op 't Hoog. En nette kunststof deur met een houten uitstraling. Naar eigen ontwerp en voor een prima prijs. Netjes geplaatst door een uiterst vriendelijke vakman.
Werkzaamheden zeer netjes uitgevoerd.
Goed geholpen in de showroom. Vriendelijke, hulpvaardige en geduldige verkoper. Kunststof op zich is mooi.
Wij vinden dat het er perfect uitziet en er is op een prettige en deskundige manier gewerkt.
Showroom keurig uitleg kozijnen perfect; Demo Montage door de monteurs nettjes en [vakkundig]
Gunstige kwaliteit-prijs verhouding, vriendelijk personeel, goede en nette service, gecertificeerd, eigen fabriek.
Erg nette monteurs
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: