goede service, goed behandeld

Nette afwerking goed werk geleverd en prima na service. De hordeur wordt later nog geplaatst top.

• Showroom: nvt

goede service, goed behandeld

Deskunigheid en het professionele, klantgerichte optreden van de monteurs. Onze dank gaat uit naar: Hans, Dennis, Willem en Maurits. Breng deze dank nogmaals aan ze over, aub. De nazorg geef ik geen cijfer, omdat ik nog een aantal kleine dingen heb te melden en voor mij nazorg geldt over een langere periode.

• Showroom: Breda
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Ik denk dat we iets te weinig korting hebben gekegen, omdat de "6% btw-regeling voor renovatie en herstel is verlengd tot 1 oktober 2011". Deze onzekerheid heeft ons parten gespeeld met de prijsonderhandeling.

goede service, goed behandeld

INSTALLATIE VEEL RAMEN EN RENOVATIE DAKKAPEL Snelle reactie, altijd beschikbaar, betrokken bij order en uitvoering WIJ ZIJN DUIDELIJK T E V R E D E N !!!! afspraken zijn afspraken nazorg nog niet nodig gehad

goede service, goed behandeld

Enige jaren geleden hebben wij door op 't hoog ook al onze kozijnen laten plaatsen.Daar waren wij toen erg over tevreden.

• Showroom: Moergestel
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Na het plaatsen van het velux dakraam zagen wij een beschadiging op de lat en een misgeslagen spijker.deze moet dan nog wel afgewerkt worden door een laklaag maar had ook meteen verholpen kunnen worden,door netjes een nieuwe lat te zagen en deze te vervangen,lijkt ons.De monteur zelf zat het allemaal een beetje tegen naar onze mening zeker toen hij met zijn pursschuim in de ronde spuitte tegen het behang (dit is wel inmiddels opgelost). Na aanraden van de monteurs hebben we na enkele dagen het kozijn van de dakkapel schoongemaakt ,omdat alles goed moest drogen en toen zagen we dat ook daar een lange beschadiging op het kozijn zelf zitten.

voldoende, een redelijke ervaring

Na een aantal maanden van zoekwerk terecht gekomen bij filiaal Breda. Goed gesprek gehad met Albert de Blesser die ons een vertrouwd gevoel gaf. Hij heeft ons thuis duidelijk uitgelegd hoe het allemaal zou gaan werken en wij hadden daar een zeer goed gevoel bij. Zeker de manier van werken waarbij er zo min mogelijk schade gemaakte zou worden sprak ons erg aan. In de showroom hadden we de gewenste profielen bekeken en waren daar zeer van gecharmeerd. Toen de kozijnen bij ons werden afgeleverd waren deze nog mooier dan verwacht.

• Showroom: Breda
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: De monteurs stelden zich netjes voor en gingen direct aan de slag met het demonteren (slopen) van de bestaande houten kozijnen. Dit gebeurde met een elektrische schrobzaag in tegenstelling van wat ons was verteld met een zgn. knabbelaar. Op zich niet erg alleen maakte dit wel erg veel troep in huis. Maar de grootste teleurstelling kwam toen het eerste kozijn was geplaatst. Het houten kozijn had een dikte van 115 mm en het nieuwe kunststof kozijn 112 mm. Echter wisten de monteurs het kozijn op ongeveer 4 cm van de bestaande binnenafwerking te plaatsen. Ik ben toen verhaal gaan halen en heb verteld dat dit niet de afspraak was die wij hadden gemaakt met de vertegenwoordiger en dat een renovatiekozijn met bijna dezelfde afmeting als het bestaande zo goed als op dezelfde plek gemonteerd dient te worden. Daar dachten de monteurs toch heel anders over. Het plaatsen van kunststof kozijnen op ongeveer 4 tot 5 cm van bestaande binnenwerk is de normale handelswijze. Zowel de vertegenwoordiger als ik als klant werden toch een beetje voor gek verklaard dat we er anders over dachten, was hun mening. Er werd een onzinnig verhaal opgehangen over de rubber flappen aan de buitenkant van het kozijn die in de spouwmuur zouden verdwijnen als het kozijn dichter op het binnenwerk werd gesteld. Tevens werd er vermeld dat de monteurs meer dan 15 jaar ervaring hadden en nooit anders hadden gewerkt. De klacht van mij hadden ze eerder bij klanten gehoord maar het was nou eenmaal niet anders. De tweede dag heb ik dezelfde discussie gevoerd omdat mijns inziens dit niet de wijze van handelen is bij renovatiekozijnen, maar ik werd nogmaals 'overtuigd' van mijn ongelijk. Puntje bij paaltje zit ik met heel veel schade en tegelwerk in de badkamer waarvan ik twijfel of deze nog uberhaupt te krijgen is. Ik heb een bouwspecialist laten komen en die heeft mijn verhaal bevestigd. DIT HAD NOOIT OP DEZE MANIER GEPLAATST MOGEN WORDEN!! Dit zijn geen kozijnstellers maar doodgewone bouwvakkers.

goede service, goed behandeld

Goed om zaken te doen. Altijd afspraken nagekomen. Zeer deskundig, hardwerkend personeel. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Netjes werkend en een perfect product.

• Showroom: Breda
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Nog géén negatieve ervaring gehad. Is nog té kort geleden. Dit geldt tevens voor de garantie en nazorg. Ik heb daar nog geen ervaring mee.

goede service, goed behandeld

Fijne kennismaking en goede voorlichting.

• Kwaliteit kozijnen
  • Tel. bereikbaarheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

De 30 jaar oude kleine dakkapel is vervangen door een prachtige en ca. 75 cm bredere dakkapel. Geheel uitgevoerd in kunststof en HR glas GEWELDIG uitgevoerd in 2 dagen. Enorme verbetering

perfect, zeker aan te bevelen

Alles als zeer positief ervaren. Snel en vakkundig. Aan te bevelen!

• Showroom: Eindhoven
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Geen negatieve ervaring gehad.Nazorg en garantie kan ik nog geen oordeel over geven; nog niet aan de orde geweest, maar gezien de ervaring met het bedrijf zal dit wel in orde zijn.

goede service, goed behandeld

Prima in meedenken van oplossingen en uitvoeren van de werkzaamheden

• Showroom: Moergestel
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Omdat de afwerking van de geplaatste dakkapel zelf doe mis ik de mogelijkheid om vwb materialen zoals kunstof afwerkprofielen e.d. bij op 't Hoog te kunnen aanschaffen.

goede service, goed behandeld

Mijn ramen mooi en op tijd geplaatst. Tevens is het perfect afgewerkt

goede service, goed behandeld

De jongens hebben netjes gewerkt. Weinig rotzooi. Alles op tijd af.

• Evt. Tips/Verbeterpunten: geen

voldoende, een redelijke ervaring

Netjes gewerkt, prachtig materiaal.

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.

goede service, goed behandeld

Mijn vrouw en ik zijn zeer te spreken over de positieve aanpak en afwerking , die de monteurs hebben laten zien.Alle afspraken die met Timo zijn gemaakt zijn tot in details nagekomen.M.a.w wij raden een ieder aan , om gebruik te maken ( indien nodig ) van firma A.op "t Hoog B.V.

goede service, goed behandeld

Zeer correcte houding van het bedrijf door alle afdelingen van de verkoper tot de werklui. Ondanks eerste dag slecht weer prima werk afgeleverd en alles ziet er netjes uit.

• Evt. Tips/Verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

alles op de tijd en uur alles volgens afspraak

• Evt. Tips/Verbeterpunten: |Afwerking van bepaald gedeelte had anders gekunmen

perfect, zeker aan te bevelen

De kozijnen zijn netjes en goed afgewerkt. Als er iets kapot of niet goed is afgewekt word het zo snel mogelijk opgelost. Medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Ik zou zeker a op 't hoog aanbevelen bij andere mensen.

• Showroom: Breda
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: Overal is wel eens wat net wat ik boven schrijf alles word netjes opgelost.

goede service, goed behandeld

prettige werknemers netjes, voorkomend, vriendelijk, zorgvuldig, harde werkers

• Showroom: Utrecht
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: ik had het op prijs gesteld wanneer de ramen schoon waren opgeleverd, met name aan de buitenzijde
  • Kwaliteit kozijnen
  • Tel. bereikbaarheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Ramen zijn keurig en binnen de afgesproken termijn geplaatst

• Showroom: Eindhoven
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: De schroeven waarmee de kozijnen zijn bevestigd zijn zichtbaar gebleven, dit had wat netter afgewerkt kunnen worden

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de geleverde materialen en werkzaamheden. Er was een klein stukje afgebroken en werd dezelfde dag nog gerepareerd door de service.

goede service, goed behandeld

Prima, snel en goed werk geleverd. Belangrijk feit was ook dat er helderheid was van begin tot eind (gesprek, offerte, zetten en tips/adviezen voor onderhoud).

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg tevreden vanaf het moment van eerste oriëntatie tot en met uitvoering.

• Showroom: 's-Hertogenbosch

goede service, goed behandeld

De monteurs waren op tijd en werkten goed door. Alles is netjes geplaatst en afgeleverd.

• Showroom: Moergestel
  • Evt. Tips/Verbeterpunten: De kleine kiepstand kan niet op slot gezet worden. Dit wisten we niet en zou prettig zijn geweest als we dat wel van te voren hadden geweten. Dit ivm veiligheid kinderen en opening ramen in de winter.

de Sonman 32

5066 GJ Moergestel

0800 0047

Over Ramenfabriek op 't Hoog

Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: