Alle is zeer netjes afgewerkt. Ondanks 2 dagen slecht weer werd er hard doorgewerkt aan de dakkapel en een extra man ingezet om alles op tijd klaar te hebben. Zeer vriendelijke mensen!
De vertegenwoordiger was een aardig en rustig persoon die duidelijk aangaf wat wel/niet kon, met ideeen/opmerkingen kwam en ons goed begeleidde. Het werk is goed en netjes gebeurd en op onze vragen kregen we een duidelijk antwoord. Vandaag is iemand langs geweest nav enkele punten waar wij over gebeld hadden. Deze persoon bekeek alles goed en eerlijk en had geen 'smoesjes'. Wat echt niet goed is zal gemaakt/veranderd worden. Dat is dus service. We hebben dan ook alle vertrouwen dat alle punten goed opgelost worden. Ook positief en belangrijk: afspraken worden nagekomen.
Netjes en snel gewerkt.
In een woord ge-wél-dig! Heel positief over de verkoper (Albert)die ons heeft geholpen en te woord gestaan, zowel thuis als in de showroom in Breda. Maar ook de monteurs (Hans en Dennis) zijn geweldig. Ze hebben het karwei bij ons mooi, netjes en tot onze volle tevredenheid afgewerkt. Zo netjes zelfs dat we daarover complimenten vanuit de buurt krijgen. Het is door velen nauwelijks zo netjes en compleet afgewerkt gezien. Mijn ervaring met firma op 't hoog is dan ook zó positief dat ik er als klant zeker terug kom, om de benedenverdieping van onze woning in de toekomst ook van kunststof kozijnen te laten voorzien.
meedenkend, flexibel, zorgvuldig
Alles is perfect !
Zeer tevreden, prima afwerking, zeer nauwkeurig
Mooi product, goede communicatie, goede prijs/kwaliteit-verhouding
Prima ontvangst in Eindhoven. Keurige manier van offerte maken (thuis als op papier) Prima ploeg monteurs en een goeg stukje werk afgeleverd.
het geleverde ziet er zeer goed uit, keurig geplaatst in een zeer korte tijd. bravo!!!!
Het werk is netjes gebeurd. Onze reactie om een tegel te vervangen werd goed gereageerd en is netjes opgelost.
het was vlug klaar de jongens waren beleefd
Samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren , zowel in Showroom als tijdens het plaatsen van de kozijnen
Nette en duidelijke voorlichting / uitleg. Beschadeging op een rooster is netjes vervangen.
A. op 't Hoog houdt zich aan de afspraken die ze maken. en bij problemen komen ze die weer netjes oplossen.
Zeer goed team welke de kozijnen geplaatst hebben. Bij een eventuele vervolgopdracht dan graag weer dit team!
Goed op tijd Netjes afgewerkt alles netjes opgeruimt
Goede, duidelijke informatie gehad in de showroom. Er werd de tijd voor je genomen. Het plaatsen van de kozijnen en afwerking is heel netjes gedaan. We zijn zeer tevreden!
Vriendelijke ontvangst, goede voorlichting, punctuele afwerking van e.e.a.
Goede service. Nette werknemers. Vriendelijke bediening in showroom.
Goed werk gelevert netjes Netteweknemers
Hadden al erder een ervaring met op 't Hoog, en zijn weer terug gekomen. M.i. zegt dat genoeg. Prima, dat Mark even kwam kijken of alles goed was.
De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: