de werkzaamheden zijn binen de planning voltooid.de werkzaamheden zijn perfekt uitgevoerd.ik ben zeer tevreden over de geleverde deur en ramen.tevens zijn de horren ideaal.
Geheel volgens afspraak zijn de nieuwe kozijnen en bijbehorende ramen en deuren geplaatst. Mooi materiaal. Vakkundige installateurs die netjes werken. Wij zijn zeer tevreden over het hele traject van showroom-offerte-onderhandelen en bijstellen-inmeten-plaatsen.
Netjes werkende en zeker hardwerkende monteurs. Werken netjes en ruimen alles goed op.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle levertijd. Kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de kozijnen, deze zitten er net in. Er was een klein probleem met het sluitwerk, maar dat werd snel opgelost door de service afdeling.
Goede en snelle plaatsing van de deuren en kozijnen. Goed afgewerkt en vriendelijke monteurs. Ramen en deuren zijn pas geplaatst dus over nazorg en garantie kan ik nog geen oordeel geven.
Super goede service!
Alles volgens afspraak alles netjes afgewerkt super tevreden.
Prima geregeld. Is toch altijd spannend, maar alles klopte en is op de afgesproken data heel netjes in orde gemaakt. Wat kleine technische dingetje maar we zij dik tevreden.
uitgebreide uitleg over alle mogelijkeden showroom moergestel
leuke en goede monteurs.alles netjes afgewerkt en de rotzooi opgeruimd.Alles goed uitgelegd.Op afgesproken tijd aanwezig en begonnen.
Afspraken worden stipt nagekomen; werk wordt heel erg netjes uitgevoerd
Netjes, snel en duidelijk. Volgens afspraak, fijn.
Werkt prima op tijd en netjes. Volgens ons ziet er goed uit. De toekomst zal de rest uitwijzen.
Wij kregen goed advies en er werd met onze wensen rekening gehouden.
Alles verlopen zoals ik gewend ben
Het totale uit en inbouwen ging heel goed. Het resutaat is nog beter dan verwacht. Ik was wel al op de hoogte van jullie kunnen. En mijn advies gaat rond, ook naar onbekenden. Ook de prijs is gunstig en dat telt vaak mee. Veel succes met jullie toekomstige leveringen.
Komen afspraken na. Goede prijzen. Er wordt netjes en goed gewerkt, alles mooi afgewerkt. Top.
Prima personeel werken netjes. goede kwaliteit kozijnen en sluitwerk.
Goede en snelle service. Nette monteurs en zeker mensen met ervaring. Representatief.
Super service en goede after-sales
Deze keer is alleen maar de schuurdeur geplaatst.Ondanks de geringe werkzaamheden is alles naar volle tevredenheid onzerzijds verlopen.Zelfs overleg met de monteur ( co ) , om het aanzien te verfraaien , door de deur iets te laten zakken.Dus van onze kant alleen maar positieve berichten.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: