Wij hebben in 2009 de achterzijde van het huis de kozijnen door Op 't Hoog laten vervangen en nu in 2011 de voorzijde. In alle gevallen was het contact met de showroom in Eindhoven zeer prettig. Geen opdringereige verkoop praatjes, maar tot the point voorlichting en meedenken. Alle afspraken werden precies nagekomen en het werk werd nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerd. Bestaande tegelwerk in keuken en badkamer bleef netjes intact. Kleine gebreken die na de oplevering naar voren kwamen (niet goed gemonteerde vouwhor, iets te strak afgestelde raamsluiting) werden netjes opgelost.
Er is netjes en vakkundig werk geleverd. De woning is zichtbaar opgeknapt.
Komen afspraken goed na en ze hebben netjes gewerkt!
Op de afgesproken tijd. Netjes en vakkundig personeel
Monteur kwam op tijd aan en werkte snel en netjes.
Precies op tijd opgeleverd. Vriendelijke mensen, betrouwbaar, redelijk netjes gewerkt. Afwerking bij montage zeer precies. Bereid om mee te denken en suggesties te geven bij montage.
Fijne communicatie. Goed werk afgeleverd
Een goede offerte met een aantrekkelijke prijsstelling. Deze keer ging het om een renovatie van een dakkapel. Ik overweeg om in 2012 kozijnen en deuren te laten vervangen door kunststof waarbij ik op 't Hoog zeker een offerte zal laten maken.
rustig, netjes en zorgvuldig gewerkt!
Goed product, prettige monteurs
In de showroom goed geadviseerd. Plaatsing perfect uitgevoerd. Nette werkmensen; alle rommel opgeruimd. Direct betere temperatuurverdeling in de huiskamer, omdat de pui nu niet meer tocht.
Gezellige vakkundige werklui
Prima producten en vakkundig personeel
Werkzaamheden geheel volgens plan. Montage kozijn keurig verlopen. Geen rommel na afloop, Aardige monteur.
vanaf moment in de showroom waar kundig en vakbekwaam vragen werden beantwoord of verdere uitleg werd gegeven tot het plaatsen door de monteurs en oude kozijnen en montage- afval netjes hebben opgeruimd. evenals het net en korrekt aanspreken voor ons als klant. niets dan lof voor verkoop en montage. Uw bedrijf is zeker als mond tot mond reclame te noemen voor familie, vrienden en bekenden.
nemen de tijd om wensen te horen
geen lange lever/montage-tijd. Er word snel en netjes gewerkt. aardige monteurs
Alles was prima. Goed communicatiee. Heel professioneel bedrijf
Wij zijn erg tevreden over het door U geleverde product en de manier waarop gewerkt is. Er is niet veel rommel gemaakt en wat er was is netjes opgeruimd
Leuke, enthousiaste monteurs. Goede relatie met verkoop. Levering binnen de afgesproken termijn. Goede nazorg.
alles op tijd geleverd. Betaling niet vooraf maar op de dag van levering. goed bereikbaar.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: