we zijn in de showroom heel goed geholpen en voorgelicht door timo en alle 5 de kozijnen zijn in minder dan 1 dag aangebracht. , zonder al te veel rommel.
Prima geinformeerd in de showroom en echt welkom geheten door Marco. Er is uitgebreid informatie gegeven en tips gegeven. De mannen die bij ons de verbouwing deden zijn harde werkers en hebben alles keurig geplaatst en achtergelaten. We zijn alleen maar superblij met hoe het allemaal gegaan is.
Keurig en netjes gewerkt. Zeer tevreden.
Goede voorlichting in de showroom, keurig geplaatste kozijnen en schoon achtergelaten werkplek.
prima geholpen, persoonlijk. netjes gemonteerd.
Super mooi geworden, perfect afgewerkt en meteen verschil vermerkt in vergelijking met de vorige kozijnen/glas
Alles volgens afspraak, mooi materiaal, aardige, en kundige vaklui, netjes afgewerkt.
Prettige manier van zaken doen. Vlotte afhandeling en zeer net werk.
Zeer vriendelijke en behulpzaam.luisterd goed naar wensen van klant
professionele houding medewerkers, na montage de ruimtes netjes achtergelaten. Goede prijs. Ramen zien er prima uit, geen bijzonderheden te melden
Prima bedrijf met correcte medewerkers. Werken keurig
In alle opzichten netjes en terzake goed geholpen
netjes en volgens afspraak geleverd en geplaatst. een goede vakman heeft de klus geplaatst. zeer goed tevreden !
Wij hadden op 't Hoog gevonden via internet en zijn in Utrecht bij Mark geweest om ons te orienteren. Daar werden we zeer gastvrij ontvangen en Mark heeft ons van begin tot eind prima advies gegeven.Daardoor konden wij beter onze keuzes maken.Het montage team bestaande uit Dave,Ferry,Aziz en Jan waren zeer proffesioneel en vriendelijk. Alles werd overlegd, opgeruimd na het werk en alle afval werd afgevoerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden en zullen op 't Hoog zeker aanbevelen bij anderen. Mannen bedankt voor het schitterende werk, het advies en de gezelligheid.Het is nog mooier geworden dan we hadden durven hopen en alles verliep op rolletjes. Wij hebben alles een 10 gegeven omdat we echt niets konden verzinnen wat niet goed was.De horren waren ipv antraciet in het wit geleverd en meteen heeft Dave gebeld om de goede kleur te bestellen. Een kleine week later werden deze alsnog afgeleverd en werd er gebeld of het goed gegaan was en of we tevreden waren. Dat maakt op ons een hele goede indruk.
Goed vooraf geinformeerd; afspraken nagekomen; netjes (af)gewerkt.
Kwaliteit voor een redelijke prijs
Goede service. Er is in de showroom veel te zien en er wordt heldere uitleg gegeven. Daarnaast flexibel en meedenkend bedrijf voor het plaatsen.
Ik ben heel tevreden over de keuze van Op 't Hoog. De renovaties van alle kozijnen, ramen en buitendeuren van ons huis zijn vakkundig en precies uitgevoerd. Het product en resultaat zijn prachtig.
prachtig materiaal, scherpe prijs, echte vakmensen, alles precies volgens planning
De offerte is zeer correct, omdat vooraf geattendeerd wordt op: * het onderhoud dat gedaan moet worden * condensevorming bij HR beglazing * de procedure vooraf aan de opdracht
In een dag drie ramen vervangen. Zeer netjes werkend personeel dat alles netjes afwerkt en vervolgens ook opruimt er wordt geen afval achtergelaten en bij een laatste inspectie worden nog tips voor onderhoud gegeven.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: